gregory Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Wiem, że Guru miał w quattro ABS/EDS i miał wyłącznik ABS na desce rozdzielczej.
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Pewnie to był jakiś knefel udupany ,a Tobie pociskal ,że to od abs'u ?
Marcin6 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 W 80'tkach był wyłącznik ABSu W B5 tylko ASR / ESP
horny devil Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 może tak: Audi 80 Klub Polska :: [80 All]Rezanie wyłącznika ABS
tomaszstn Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Bry Chopy i Frele:hi:Byłem oglądać tego Leona dokładnie i faktycznie auto mechanicznie miód, ale lakierniczo trochu lipton (widać,że z Włoch fura), kupa rys, lakier mało zadbany i cena min. 28500 zł jest dla mnie zaporowa.Przejechaliśmy się i miejsca bardzo ładnie idzie i ogólnie ma przyśpieche, ale jak posiedziałem w środku i zamykając drzwi i łapiąc na plastikową klamkę która mi zatrzeszczała w ręku to po oglądaniu a4 b6 s-line ostatnio to........hmm.Ciężko się przełamać mimo mocy:kwasny: Mój typ A4 B6,B7 S-line wewn. 1.8T Q. Obowiązkowo Sedan.Pozdrowienia Wydaje mi się że jak raz coś postanowisz to trzeba iść w zaparte Po prostu szukaj, na pewno się trafi a koleś sprzeda za pół roku za 24 , nikt nie da za starego strucla 30 tysięcy bo to już w B7 można przebierać ---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ---------- Siemka
A4-Tomek Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 no fele gotowe do założenia :kox: ino śrub brakuje ale do BT chyba jeszcze na zimie się pokulam
gregory Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 W 80'tkach był wyłącznik ABSu W B5 tylko ASR / ESP Jesteś w błędzie. ASR to był, ale w FWD i najczęściej przy automatach. W Quattro tego badziewia nie było, tylko był EDS. A potem EDS ustąpił miejsca ESP. Bo na dobrą sprawę to EDS to to samo co ESP, tyle tylko że EDS działa do 40km/h, a ESP działa obojętnie przy jakiej prędkości. ESP to taka lepsza wersja EDS. To, że w B3/B4 był taki wyłącznik to dobrze o tym wiem. Tak czy siak myślałem, że dostanę tu jakieś konkretniejsze informacje od użytkowników B5 Quattro.
Marcin6 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Jesteś w błędzie. ASR to był, ale w FWD i najczęściej przy automatach A czy ja mówiłem, że tylko w Q był wyłącznik... tylko był EDS. A potem EDS ustąpił miejsca ESP. Bo na dobrą sprawę to EDS to to samo co ESP, tyle tylko że EDS działa do 40km/h, a ESP działa obojętnie przy jakiej prędkości. ESP to taka lepsza wersja EDS. Elektroniczna blokada dyferencjałów to to samo co system kontroli trakcji? Aha.
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 W 80'tkach był wyłącznik ABSu W B5 tylko ASR / ESP Jesteś w błędzie. ASR to był, ale w FWD i najczęściej przy automatach. W Quattro tego badziewia nie było, tylko był EDS. A potem EDS ustąpił miejsca ESP. Bo na dobrą sprawę to EDS to to samo co ESP, tyle tylko że EDS działa do 40km/h, a ESP działa obojętnie przy jakiej prędkości. ESP to taka lepsza wersja EDS. To, że w B3/B4 był taki wyłącznik to dobrze o tym wiem. Tak czy siak myślałem, że dostanę tu jakieś konkretniejsze informacje od użytkowników B5 Quattro. :wstydliwy::wstydliwy:
stanley Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Gregory, nie jedziecie do BT ? ---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- to samo majkel... ?
Rekomendowane odpowiedzi