Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A faktycznie byłeś na parkingu dzisiaj

Parkingowy coś mówił że wpadł koleś jakimś audi - schował się za B8 - coś tam trzepał za autem - po czy szybko wsiał w B6 i odjechał

śruby w alu tylko podmieniłem bo już pordzewiałe miałem, dociągnij se je rano bo mi się śpieszyło :decayed:

Opublikowano
na BT nie jedzie

więc dla jasności - od dzisiej Pan Miron

Ps. Uprzedzając Twoje pytanie Arturo - odpowiadam : Tak piję

:facepalm:

:polew::polew::polew:

A ty co ryjesz ?

zdegradować Cię ?

a nie sorry - Ty jesteś już niebieski

Miron ty się tak nie napinaj bo i tak sukcesu z tego nie będzie.

Przypomnieć Ci jak na kebabie się napinałeś ??

a jaki był efekt??? :polew::polew:

No powiedz, powiedz. Przyznaj się jak Cię potarktowali :polew:

:facepalm:

Opublikowano

czyż bym czegoś nie pamiętał ?

dawaj bo na serio nie wiem o co kaman :decayed:

Opublikowano

A to tymbardziej pożyje trochę tą chwilą i potrzymam cię w słodkiej niewiedzy :grin::grin:

Opublikowano

A no napinałeś się w kolejce że takie mięsko takie sałatki taki sosik i jeszcze wypieczony i to i tamto. Ślina Ci ciekła że po kostki a na koniec mistrz kebaba Cię olał i wręczył go mi :grin: Miałeś widzieć swoją minę i zawód :wink:

Opublikowano

A to tymbardziej pożyje trochę tą chwilą i potrzymam cię w słodkiej niewiedzy :grin::grin:

zaczynam się zastanawiać co się działo - ale nie pamiętam sobie żeby mi się film urwał :decayed:

---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:18 ----------

A no napinałeś się w kolejce że takie mięsko takie sałatki taki sosik i jeszcze wypieczony i to i tamto. Ślina Ci ciekła że po kostki a na koniec mistrz kebaba Cię olał i wręczył go mi :grin: Miałeś widzieć swoją minę i zawód :wink:

ale jazda - stary ja nic takiego nie pamiętam :decayed:

a tak po za tym to już nigdy nie piję na zlocie bo nic a nic smaku kebaba nie zapamiętałem - szkoda kasy na niego po wódce

Opublikowano

czyli co - ma czerwone B6 :naughty:

Opublikowano

Nie czerwone :wink: a i taki full wypas a najważniejszego brakuje a Seba oczywiście to ma :naughty:

Opublikowano

a tak przy okazji co Ty na forum robisz ? myślałem że masz szlaban - no chyba że zasnęła i się do kompa dostałeś :grin:

Opublikowano

To nie tak, w pracy jestem :grin:

---------- Post dopisany at 00:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:34 ----------

Przecież Seba mówił co kupił, 1.8TQ :wink:

Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano

Dobry :)

Opublikowano

:hi:

na BT nie jedzie

więc dla jasności - od dzisiej Pan Miron

Ps. Uprzedzając Twoje pytanie Arturo - odpowiadam : Tak piję

Nawet jakbyś Panie Kolego tego nie napisał to i tak....:naughty: każdy kto wczoraj wszedł na śląskie by sie domyślił :grin: :grin:

:polew:....

...cza sie kiedy zgadać....każdy zrobi po 4 mocniejsze driny .....doczekamy 30 minut .....potem siadamy do kompów i sie zobaczy jaki wątek szyderczy sie zrobi faktycznie :polew:

PS. Co do tych co nie jadą na BT ....ja sie nie wypowiem.....bo reputację psują ....zawsze ślązacy byli największą ekipą......

O kasie nie mówię....wiadomo czasy są jakie są ....ale trzeba oszczędzać na takie wyjazdy wcześniej......ja np.zrobiłem inaczej.......miałem trochę prościej pewnie niż inni ......

...na szczęście :grin::grin::grin: moja Emi miała pod koniec lutego urodziny i ......po nich zaraz opłaciłem zlot :polew:

Opublikowano
Opublikowano