Majkel Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 A faktycznie byłeś na parkingu dzisiajParkingowy coś mówił że wpadł koleś jakimś audi - schował się za B8 - coś tam trzepał za autem - po czy szybko wsiał w B6 i odjechał śruby w alu tylko podmieniłem bo już pordzewiałe miałem, dociągnij se je rano bo mi się śpieszyło
horny devil Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 na BT nie jedziewięc dla jasności - od dzisiej Pan Miron Ps. Uprzedzając Twoje pytanie Arturo - odpowiadam : Tak piję :polew: A ty co ryjesz ? zdegradować Cię ? a nie sorry - Ty jesteś już niebieski Miron ty się tak nie napinaj bo i tak sukcesu z tego nie będzie. Przypomnieć Ci jak na kebabie się napinałeś ?? a jaki był efekt??? :polew: No powiedz, powiedz. Przyznaj się jak Cię potarktowali
miron78 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 czyż bym czegoś nie pamiętał ? dawaj bo na serio nie wiem o co kaman
horny devil Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 czyż bym czegoś nie pamiętał ?dawaj bo na serio nie wiem o co kaman A to tymbardziej pożyje trochę tą chwilą i potrzymam cię w słodkiej niewiedzy :grin:
miron78 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 no dawaj Horny - co jest Ps. najładniejsze B6 jakie na oczy widziałem http://a4-klub.pl/b6-a4-s4-73/czerwony-paprykarz-1-9-tdi-avf-brd-fmic-bonusy-319906/
horny devil Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 A no napinałeś się w kolejce że takie mięsko takie sałatki taki sosik i jeszcze wypieczony i to i tamto. Ślina Ci ciekła że po kostki a na koniec mistrz kebaba Cię olał i wręczył go mi Miałeś widzieć swoją minę i zawód
miron78 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 czyż bym czegoś nie pamiętał ?dawaj bo na serio nie wiem o co kaman A to tymbardziej pożyje trochę tą chwilą i potrzymam cię w słodkiej niewiedzy :grin: zaczynam się zastanawiać co się działo - ale nie pamiętam sobie żeby mi się film urwał ---------- Post dopisany at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:18 ---------- A no napinałeś się w kolejce że takie mięsko takie sałatki taki sosik i jeszcze wypieczony i to i tamto. Ślina Ci ciekła że po kostki a na koniec mistrz kebaba Cię olał i wręczył go mi Miałeś widzieć swoją minę i zawód ale jazda - stary ja nic takiego nie pamiętam a tak po za tym to już nigdy nie piję na zlocie bo nic a nic smaku kebaba nie zapamiętałem - szkoda kasy na niego po wódce
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Ps. najładniejsze B6 jakie na oczy widziałem http://a4-klub.pl/b6-a4-s4-73/czerwony-paprykarz-1-9-tdi-avf-brd-fmic-bonusy-319906/ Świetna, SebolA4 ma na czym się wzorować, niech poogląda
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Nie czerwone a i taki full wypas a najważniejszego brakuje a Seba oczywiście to ma
miron78 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 a tak przy okazji co Ty na forum robisz ? myślałem że masz szlaban - no chyba że zasnęła i się do kompa dostałeś
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 To nie tak, w pracy jestem ---------- Post dopisany at 00:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:34 ---------- Przecież Seba mówił co kupił, 1.8TQ
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 na BT nie jedziewięc dla jasności - od dzisiej Pan Miron Ps. Uprzedzając Twoje pytanie Arturo - odpowiadam : Tak piję Nawet jakbyś Panie Kolego tego nie napisał to i tak.... każdy kto wczoraj wszedł na śląskie by sie domyślił :grin: .... ...cza sie kiedy zgadać....każdy zrobi po 4 mocniejsze driny .....doczekamy 30 minut .....potem siadamy do kompów i sie zobaczy jaki wątek szyderczy sie zrobi faktycznie PS. Co do tych co nie jadą na BT ....ja sie nie wypowiem.....bo reputację psują ....zawsze ślązacy byli największą ekipą...... O kasie nie mówię....wiadomo czasy są jakie są ....ale trzeba oszczędzać na takie wyjazdy wcześniej......ja np.zrobiłem inaczej.......miałem trochę prościej pewnie niż inni ...... ...na szczęście :grin: moja Emi miała pod koniec lutego urodziny i ......po nich zaraz opłaciłem zlot
Rekomendowane odpowiedzi