Pucek Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Nareszcie się coś ruszyło! Koła już do mnie jadą
diman Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Nareszcie się coś ruszyło! Koła już do mnie jadą Czyli jest szansa na lans w bukowinie
Pucek Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Nareszcie się coś ruszyło! Koła już do mnie jadą Czyli jest szansa na lans w bukowinie No szansa jest, jeszcze trzeba pochytać dystanse, śruby, pierścienie i najważniejsze, włożyć na tył gwint... a to jest masakra
SebaMC Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Co bierzesz? zapodaj jakieś foto a co masz za problem z gwintem? te nakrętki?
tomaszstn Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Nareszcie się coś ruszyło! Koła już do mnie jadą Czyli jest szansa na lans w bukowinie No szansa jest, jeszcze trzeba pochytać dystanse, śruby, pierścienie i najważniejsze, włożyć na tył gwint... a to jest masakra Działaj, działaj ciekaw jestem efektu końcowego
Pucek Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Co bierzesz? zapodaj jakieś foto a co masz za problem z gwintem? te nakrętki? Montaż, malutko miejsca, a na nakrętki jeszcze czekam:facepalm:
SebolA4 Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 :hi:Dobry! Musze blachę ogarnąć bo jest po małym unfallu i wtedy wbije.Wcześniej jak po Bukowinie nie da rady.W sumie nic nie stracicie normalna parówka jakich wiele ino jak rano wstaje to se mysle: Świat jakby piękniejszy jak się ma Q:banan: (możecie zacząć brechtać).
SebaMC Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Co bierzesz? zapodaj jakieś foto a co masz za problem z gwintem? te nakrętki? Montaż, malutko miejsca, a na nakrętki jeszcze czekam:facepalm: Coś długo to robi ale warto poczekać, myślę, że ten gwint będzie dobrze służył Ja na wiosnę zapodam raczej nowe amory pod springi obniżane, bo nigdzie samego tyłu gwinta nie umiem znaleźć
Pucek Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Co bierzesz? zapodaj jakieś foto a co masz za problem z gwintem? te nakrętki? Montaż, malutko miejsca, a na nakrętki jeszcze czekam:facepalm: Coś długo to robi ale warto poczekać, myślę, że ten gwint będzie dobrze służył Ja na wiosnę zapodam raczej nowe amory pod springi obniżane, bo nigdzie samego tyłu gwinta nie umiem znaleźć Cały zeszły tydzień jakoś nie miał czasu - jak to fachowcy, cóż z tego że dostanę te nakrętki jak przed chwilą próbowałem ruszyć śrubę z górnych wahaczy i nic, siedzi tam pewnie od czasu opuszczenia fabryki
MAJKI Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 To dzwoń do Mirona niech działa z Oskiem a tak na serio to palnik delikatnie i heja tylko pozniej zapodaj tam nowe te śruby no i smarowanko. Spiesz sie co by sie wyrobić na BT
tomaszstn Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Ogólnośląskie rezanie ---------- Post dopisany 19-03-2014 at 05:24 ---------- Poprzedni post napisany 18-03-2014 at 21:55 ---------- Pokazały się atrapy do B5: ATRAPA GRILL NOWY AUDI A4 B5 8D0 94-01 S4 RS4 Wwa (3985505515) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Rekomendowane odpowiedzi