_Piotr_ Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam, po dłuższej przerwie Troszkę się pourlopowałem w piątek dotre jeśli nic nie stanie na drodze :>
miron78 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam, po dłuższej przerwie Troszkę się pourlopowałem w piątek dotre jeśli nic nie stanie na drodze :>
_Piotr_ Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Natrzaskałem Audikiem troszkę kilometrów w wakacje, wyszło 4700Km i powiem wam, że nie zamienie grata, wcześniej śmigałem Toledo z tym samym silnikiem. Toż to przepaśc jedna wielka, teraz robie od strzału 1200Km wysiadam i nie czuję się zmęczony... szok Auto się spisało łykną trochę oleju, ale podobno tak już jest (?) przy wyższych prędkościach w Tdi-kach...
kris_kilt Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 krolu zawsze fajnie jak się okazują takie rzeczy + 800zeta w kieszeni weekend 15-16 , powienienem jeszcze być , a jak będę to się piszę na 100% - zabawa przednia !! gure , sory za pomówienie ale zaznaczyłem , że nie byłem pewien do końca a panowie i panie, ktoś mi może coś dopomóc z tym mechanikiem , w razie czego ??
Kanar Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 1100 Nie wiem jaka jest różnica między Twoim a moim silnikiem ale ja za kompletny rozrząd w Zabrzu dałem 649zł plus posprawdzał mi gość co jeszcze mam do zrobienia.. więc 450zł różnicy to troche sporo Wszystkim
krolu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 1100 Nie wiem jaka jest różnica między Twoim a moim silnikiem ale ja za kompletny rozrząd w Zabrzu dałem 649zł plus posprawdzał mi gość co jeszcze mam do zrobienia.. więc 450zł różnicy to troche sporo Wszystkim Taką kwotę powiedziana mi w Daneckim... nie wiem ile zapłacę dokładnie za mój rozrząd ale liczę że tyle max...
MAJKI Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Widziasz Krolu przecież Audi sie nie psują :gwizdanie: jedynie mają małe niedomagania
Pelex Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Widziasz Krolu przecież Audi sie nie psują :gwizdanie: jedynie mają małe niedomagania Zaraz mi się przypomina moja historia z audiczką która okazała się winą mechaników a nie samego auta jak to porobiłem to do dziś jeżdżę bez usterki i nie narzekam a nie wiele brakowało i zmienił bym furę na jakieś inne niemieckie padło A ha Krolu może ty masz 3,3 TDI z A8 dlatego taki drogi rozrząd masz
krolu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ehhh, jutro zobaczymy ile ten rozrząd będzie mnie kosztować, jak tyle ile mowice to jeszcze jutro po przeplywke pojadę i możemy na strefę jechać
miron78 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Krolu robi furacza na ori częściach - się chłopak nie pierdzieli
krolu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Krolu robi furacza na ori częściach - się chłopak nie pierdzieli Tak jest chciałem audi a nie tico... to lądujemy ori do ac tez doplacam zeby mi w razie ew. stłuczki dali ori części
miron78 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 może to że drażni mnie pewna osoba - ale nie ważne
miron78 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 .eu zmieniło adres na .pl też mnie to właśnie zszokowało
krolu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 .eu zmieniło adres na .pl fakt, nie zauważyłem...
keżor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 o kur... nawet ja nie zauważyłem że zmienili końcówke a widzieliście ich "karbon" na stronce :polew: takie A4-klub.pl made in china :polew:
Rekomendowane odpowiedzi