A4-Tomek Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Kość słoniowa? Coś w ten deseń niektóre merce były tak malowane. Wymysl nie mój a poprzedniego właściciela felg mi odpowiadają ---------- Post dopisany at 11:36 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ---------- kolor z palety Guru :polew:
H4mm3R Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Kość słoniowa? Coś w ten deseń niektóre merce były tak malowane. Wymysl nie mój a poprzedniego właściciela felg mi odpowiadają Wszystkie taxi w Niemcowni
A4-Tomek Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Kość słoniowa? Coś w ten deseń niektóre merce były tak malowane. Wymysl nie mój a poprzedniego właściciela felg mi odpowiadają Wszystkie taxi w Niemcowni tyż :decayed: i tak jest mega lepiej niż na tamtych szpetnych 15" ---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- przynajmniej będą rzucać się w oczy kolorem :grin:
miron78 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 No Pucek jak Cię znam to nam gały wyjdą Ps. A moje Rotory jednak jada i będą jutro Ale przy Puckowych pewnie stanąć nie mogą ---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- Ale jak Wam będa chłopaki felgi wystawały albo będziecie mieć naciąg jak w VW golf albo opel calibra to Was wyśmieję na maxa
Majkel Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Buenos dias Panowie ze Słonecznej Barcelony W tej chwili mam 19 stopni a w nocy jak jechałem, jakieś 300 km stąd dowaliło lekko śniegiem tak na 10cm...a w Niemczech oblodzenia na południu ogłaszali, wiync żykejcie dobrze co i w Bukowinie nie sypnie, bo wtedy na Śląsku nie będzie ani jednej A4 zdolnej jechać na zlot
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Majkel moja w domu zostaje ,a jest jeszcze na zimie
Majkel Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Majkel moja w domu zostaje ,a jest jeszcze na zimie No to jakby tak nie daj Boże sypło śniegiem, to jutro byś już musiał zacząć zwozić śląskich do BT ...ino czy te 2.5 to strzymie...
H4mm3R Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Ale jak Wam będa chłopaki felgi wystawały albo będziecie mieć naciąg jak w VW golf albo opel calibra to Was wyśmieję na maxa Spoko dam oponę 225 na felgę 8J
Mario22 Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 No Pucek jak Cię znam to nam gały wyjdą Ps. A moje Rotory jednak jada i będą jutro Ale przy Puckowych pewnie stanąć nie mogą ---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- Ale jak Wam będa chłopaki felgi wystawały albo będziecie mieć naciąg jak w VW golf albo opel calibra to Was wyśmieję na maxa I to jest to o czym sie nie dyskutuje ... czyli gusta bo w b8 na dobrej glebie mocny naciąg i rant felgi wystający poza nadkole to mega widok ... tylko jako drugie auto ale wygląda to mega i wcale nie śmierdzi starym gulf3m ...
H4mm3R Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 No Pucek jak Cię znam to nam gały wyjdą Ps. A moje Rotory jednak jada i będą jutro Ale przy Puckowych pewnie stanąć nie mogą ---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- Ale jak Wam będa chłopaki felgi wystawały albo będziecie mieć naciąg jak w VW golf albo opel calibra to Was wyśmieję na maxa I to jest to o czym sie nie dyskutuje ... czyli gusta bo w b8 na dobrej glebie mocny naciąg i rant felgi wystający poza nadkole to mega widok ... tylko jako drugie auto ale wygląda to mega i wcale nie śmierdzi starym gulf3m ... Miron to już stary jest i się nie zna, przecież mu już dwa razy z dopy huba wycinali
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Majkel moja w domu zostaje ,a jest jeszcze na zimie No to jakby tak nie daj Boże sypło śniegiem, to jutro byś już musiał zacząć zwozić śląskich do BT ...ino czy te 2.5 to strzymie... Tego nie wiem.... ...hmmmm..
diman Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Koła na aucie na żywo wygląda lepiej koloru się nie czepiać mi pasuje a o gustach się nie dyskutuje http://s22.postimg.org/hkqg2vcod/IMAG0622.jpg Teraz to możesz gluta zabrać na bukowinę przynajmniej zabierzesz jego kolor fury ze sobą na felgach
tomaszstn Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Ja tam czekam na Pucka foto, myślę że będzie mam nadzieję że się nie zawiodę Siemka
tomaszstn Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Nie no chyba aż tak długo nie będzie trzymał nas w napięciu
Rekomendowane odpowiedzi