egon47 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No to na dziś już fajrant - psychotesty zaliczone Najlepsze jest to że mi się poprawiło Ta pewnie więcej do koperty włożyles to i lepsze wyniki:decayed:
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No to na dziś już fajrant - psychotesty zaliczone Najlepsze jest to że mi się poprawiło Ta pewnie więcej do koperty włożyles to i lepsze wyniki:decayed: Sranie w banie, ta co brała to już nie pracuje, a szkoda bo nie musiał bym się wysilać
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No to na dziś już fajrant - psychotesty zaliczone Najlepsze jest to że mi się poprawiło Takich mamy lekarzy .... szkoda słów ... W piatek ide na 16 do kina na NFS a potem spocik :thumbup: Co Ty masz do tych lekarzy, 2 testy po 20 minut + 1 na 15 minut, daje to ledwo co godzinę, więc będąc na miejscu o 6:00 skończyłem zgodnie z przepisami Nie chodzi mi o czas tylko o wyniki ... sie poprawiło ... haha dobre
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No tak Mario, ostatnim razem byłem w poniedziałek po weekendzie który sprędziłem w BT więc się nie dziw Tym razem pomyślałem i poszedłem tydzień później http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/ori-20-audi-speedline-wzor-rs4-s-line-320917/ Miron, prawie idealne parametry do Ciebie... ale głębi i tak nie będzie
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No tak Mario, ostatnim razem byłem w poniedziałek po weekendzie który sprędziłem w BT więc się nie dziw Tym razem pomyślałem i poszedłem tydzień później http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/ori-20-audi-speedline-wzor-rs4-s-line-320917/ Miron, prawie idealne parametry do Ciebie... ale głębi i tak nie będzie 1. Taki wzór już miałem 2. 8,5 - nie powiedział bym że rozmiar idealny - teraz mam ET33 przy 9 calach 3. Już bym wolał te co miał neiman z RS6C7
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Od Damiana cza załatwić numer kolorku ,który leży na jego alu bo są śliczne wręcz......
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dokładnie - ich kolorek przebija ori Muszę się z nim ugadać na przymiarkę Arturo zabieraj go w piątek na zlota ---------- Post dopisany at 09:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:27 ---------- chyba że ma otwór centrujący 57,1 to d*pa
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Żeby go na spota zabrać to nie problem....on jest na spoty u Was bardziej napalony niż Ty na nową wklęsłość w kole ---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ---------- Sam jestem ciekaw jak by to u Ciebie wyglądało ...
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 wzór nie jest jakiś powalający - ale rozmiar + kolor i mogło by być ładnie
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ano więc właśnie ....ich kolorek miażdży cycuchy
H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ano więc właśnie ....ich kolorek miażdży cycuchy Bo świstak zawijał je w sreberko
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No tak Mario, ostatnim razem byłem w poniedziałek po weekendzie który sprędziłem w BT więc się nie dziw Tym razem pomyślałem i poszedłem tydzień później http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/ori-20-audi-speedline-wzor-rs4-s-line-320917/ Miron, prawie idealne parametry do Ciebie... ale głębi i tak nie będzie 1. Taki wzór już miałem 2. 8,5 - nie powiedział bym że rozmiar idealny - teraz mam ET33 przy 9 calach 3. Już bym wolał te co miał neiman z RS6C7 Dlatego napisałem że prawie idealny rozmiar Moim zdaniem, felgi od Damiana będą tak średnio wyglądać, ale przymierzyć można:wink:
SebolA4 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Bry Chopy i Frele. Miron ino weź tym razem cos luźniejszego do ubrania bo w koszuli dziwnie wygladałes jak zmieniałes koło
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Albo tego młodego pomagiera niech przytarga... ---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- Mario....Twój ziomek ?? http://a4-klub.pl/newbie-11/slask-witam-witam-323639/
neimaD Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Tyle dobrze, że mimo braku wklęsłości i małego rozmiaru przynajmniej kolorek się wam podoba Co do przymiarki niewiedzę żadnego problemu felg brałem z myślą o C7 także otwór centrujący jest 66.6 ale nie wiem czy na 100% będę w tym tygodniu w Gliwicach A kolor podam wam wieczorem jak znajdę FAKturę ---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ---------- Aha sprzedam opony prawie nowe 245/35 R20 lub zamienię na 235/35 R20
Rekomendowane odpowiedzi