ucho.77 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 popłakałem się może chusteczkę :grin: Ty sie z Kuny nie nabijaj bo Tobie też kable pogryzie :polew: do mnie ma za daleko i strach mu raczej nie pozwoli:polew:
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 To jak Tomek, wpaść do Ciebie bo ja jadę pod Arenę po 17.00 więc będę miał chwilkę chyba że ktoś wpadnie szybciej na spota
A4-Tomek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 To jak Tomek, wpaść do Ciebie bo ja jadę pod Arenę po 17.00 więc będę miał chwilkę chyba że ktoś wpadnie szybciej na spota Jak Ci się chce to możesz podjechać ale wądpię że coś znajdziesz skoro już praktycznie wszystko jest sprawdzone i nic nie znalazłem.
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dobra, będę mniej więcej o 17.30 u Ciebie, zadzwonię jak będę dojeżdżał
A4-Tomek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dobra, będę mniej więcej o 17.30 u Ciebie, zadzwonię jak będę dojeżdżał luzik
KrzysiekSPI Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Tak kuna pojawila sie chyba w Piekarach tez:) W srode zostawilem auto na parkingu sprawne ciezarowe dzisiaj wchodze i tachograf nie dziala. Musze obczaic czy tez mi kabli nie zjadla;)))))))
Tomi_81 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ja też odpadam moje kochanie ma dzisiaj urodzinki
Arturoo Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ja też odpadam moje kochanie ma dzisiaj urodzinki wymienić Ci tych ,którzy dziś już nie jeżdżą....bo kiedyś popuścili wodze ?......................... ---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- z resztą pewnie zaraz sami się odezwą :polew:
H4mm3R Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Mi na szczęście Kuna wdupiła tylko wygluszenie maski ---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ---------- Tomek a rozrusznik kręci?
A4-Tomek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Mi na szczęście Kuna wdupiła tylko wygluszenie maski ---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ---------- Tomek a rozrusznik kręci? Jasne że kręci inaczej bym nie dał rady sprawdzić czy czujnik położenia wybije błąd. Odpięcie jakiego kolwiek czujnika odrazu wybija błąd prócz czujnika położenia wału korbowego.
neimaD Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Sorry Panu ale dzisiaj nie dotre... :-[ pozdrawiam
H4mm3R Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Mi na szczęście Kuna wdupiła tylko wygluszenie maski ---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ---------- Tomek a rozrusznik kręci? Jasne że kręci inaczej bym nie dał rady sprawdzić czy czujnik położenia wybije błąd. Odpięcie jakiego kolwiek czujnika odrazu wybija błąd prócz czujnika położenia wału korbowego. A pompe paliwa słychać że ciśnie z baku? Bezpieczniki sprawdzałeś?
Arturoo Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Mi na szczęście Kuna wdupiła tylko wygluszenie maski ---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ---------- Tomek a rozrusznik kręci? Jasne że kręci inaczej bym nie dał rady sprawdzić czy czujnik położenia wybije błąd. Odpięcie jakiego kolwiek czujnika odrazu wybija błąd prócz czujnika położenia wału korbowego. A pompe paliwa słychać że ciśnie z baku? Bezpieczniki sprawdzałeś? teee...to nie mój padł tylko 1.9
A4-Tomek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Mi na szczęście Kuna wdupiła tylko wygluszenie maski ---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ---------- Tomek a rozrusznik kręci? Jasne że kręci inaczej bym nie dał rady sprawdzić czy czujnik położenia wybije błąd. Odpięcie jakiego kolwiek czujnika odrazu wybija błąd prócz czujnika położenia wału korbowego. A pompe paliwa słychać że ciśnie z baku? Bezpieczniki sprawdzałeś? wg. Vag'a pompa ciśnienie daje jak pisałem bezpieczniki wszystkie ok Jak Tomek był u mnie to robiliśmy test z czujnikami innymi. Wszystkie w zasięgu ręki po odpięciu wywalały błąd oprócz tego od położenia wału czyli można podejrzewać że zdechł. ---------- Post dopisany at 19:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:05 ---------- H4mm3R masz tu link do tematu mojego http://a4-klub.pl/1-9-191/odpala-blad-g81-323817/ wszystko tam jest napisane co sprawdziłem i jakie parametry są z VAG'a bo są zdjęcia
pajda Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 thx pany za spocika , ale troszku mnie wypiździało
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2014 a ja będę najwcześniej za tydzień
Pucek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 a ja będę najwcześniej za tydzień No i co? Dzięki za spocika, jak zawsze było warto, kebabik wyśmienity:kox: Teraz na noc do roboty... Aaa i żeby nie było... chyba za tydzień jest spot NORMALNIE, nie bawimy się w "świeta"
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ja w przyszłym tygodniu jestem w pracy na noc więc odpadam Po spociku
Rekomendowane odpowiedzi