egon47 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Miron Ty Ściulu gratulacje fury:decayed:
Mario22 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 A5 Oblukane na żywo ... robi robote ten biały kolor ... B8 jest biedne przy tym ...
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 mirek72 zdróweczka Panie Kolego :drunk: KrzysiekSPI....ile od Ciebie będzie przez a1 ...70km ? To wcale nie tak daleko ,a chłopaki robią dobra robotę ...z klubu wielu "naszych" tam było i do jakichś głębszych napraw też....i jak na razie same zadowolone głosy ....a i ceny mają normalne ,a nie z księżyca wzięte ---------- Post dopisany at 07:15 ---------- Poprzedni post napisany at 07:15 ---------- Wymianę oleju to mu Kuba ogarnie ---------- Post dopisany at 10:19 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ----------
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 tylko jakby trzeba było.....coś dłubać to przy okazji na miejscu można ogarnąć.....odpukać of korz......a za wymianę to jakieś drobne i tak zapłaci.....
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 tylko jakby trzeba było.....coś dłubać to przy okazji na miejscu można ogarnąć.....odpukać of korz......a za wymianę to jakieś drobne i tak zapłaci..... Tam niema co dłubać, drobne? Litr oleju to jakieś 110zł a potrzeba 5L
A4-Tomek Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 No auto znowu na chodzie Kolasińscy się spisali diagnoza: rozlutowanie się nastawnika na środkowych stykach. Koszt 270zł ale za to jeździ jak dawniej
Guregoru Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 No auto znowu na chodzie Kolasińscy się spisali diagnoza: rozlutowanie się nastawnika na środkowych stykach. Koszt 270zł ale za to jeździ jak dawniej Eeeeeee tzn wcale
A4-Tomek Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 No auto znowu na chodzie Kolasińscy się spisali diagnoza: rozlutowanie się nastawnika na środkowych stykach. Koszt 270zł ale za to jeździ jak dawniej Eeeeeee tzn wcale :decayed: to ino zetor a nie 1.8T
SebaMC Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 No auto znowu na chodzie Kolasińscy się spisali diagnoza: rozlutowanie się nastawnika na środkowych stykach. Koszt 270zł ale za to jeździ jak dawniej Nastawnika pompy?
A4-Tomek Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 No auto znowu na chodzie Kolasińscy się spisali diagnoza: rozlutowanie się nastawnika na środkowych stykach. Koszt 270zł ale za to jeździ jak dawniej Nastawnika pompy? Si początkiem roku pompa była robiona a nastawnik czyszczony więc trzeba było na nowo go lutować. Jak widać nie było polutowane idealnie albo paliwo rozpuściło cynę
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 tylko jakby trzeba było.....coś dłubać to przy okazji na miejscu można ogarnąć.....odpukać of korz......a za wymianę to jakieś drobne i tak zapłaci..... Tam niema co dłubać, drobne? Litr oleju to jakieś 110zł a potrzeba 5L On ma swoj olej....chodzi tylko o wymiane
NerVous Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Panowie jaka skala trudności przy wymianie wtryskiwaczy 1.9 tdi
KrzysiekSPI Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 tylko jakby trzeba było.....coś dłubać to przy okazji na miejscu można ogarnąć.....odpukać of korz......a za wymianę to jakieś drobne i tak zapłaci..... Tam niema co dłubać, drobne? Litr oleju to jakieś 110zł a potrzeba 5L Jezeli juz jestesmy przy temacie Drobnych to te piekielne audi mnie do nich doprowadzi. Szukam po slasku wymiany oleju a moj mechanik ktory sie specjalizuje w francuzach ale jezdzi a8 mi to ogarnie za 100zl. Dzis zostawilem auto i dodatkowo wymiana gornych wahaczy z przodu. Setki znowu sie sypia. W tamtym miechu ponad 3.. W tym juz okolice 1000 a gdzie wyciaganie wgniotek i polerka hahahaha nie potrzebna mi zona i dzieci i tak juz mam co robic z wyplata;). A co do kosztu oleju to ten kolega hammer co mi poleciles z 4um sprzedal mi po 80zl za litr.
Rekomendowane odpowiedzi