horny devil Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dziś odpaliłem auto, łańcuch słychać jak było. O ile to w ogóle łańcuch. Z błędów na VCDs`ie to tylko mixture adaptation wyskoczył. Jutro muszę trochę pokulać auto po mieście to zobaczymy co wieczorem komp powie P.S. Doszła nowa usterka - uleciało tylne mocowanie ostatniego tłumika Pozytyw - wymieniłem przekaźnik wycieraczek i znowu się mnie słuchają ;D
SebaMC Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Horny sprzedaj to w c**jam i kup Mironowe
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 to sie musi namyślać bo po południu kozaki z pomorza przyjeżdżają oglądać
horny devil Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Horny sprzedaj to w c**jam i kup Mironowe Gdyby miron przesunal przecinek w lewo to bym moze ogarnął zakup. Dzis spalanie wskoczylo na w miare normalny poziom. Wieczorem vag prawde powie
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2014 ZAREJESTROWANY SGL 6SA9 szkoda że nie SGL5SA5
SebolA4 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 ZAREJESTROWANY SGL 6SA9 szkoda że nie SGL5SA5 Super.Silnik jest identyko CAPA?
Rekomendowane odpowiedzi