tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Seba, wczoraj zapomniałem, chcesz bagażnik na hak, mam i mogę Ci pożyczyć
SebaMC Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Seba, wczoraj zapomniałem, chcesz bagażnik na hak, mam i mogę Ci pożyczyć O kurczę, szkoda, że wcześniej nie napisałeś, bo nie miałem jak wczoraj zabrać się do auta i finalnie jeździliśmy po Śląsku A jaki bagaj masz?
pajda Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Po całym dniu pracy... wpada właśnie trzeci drin z czarnym jackiem Niestety nie mogę zaliczyć małego zgona bo mój fachowiec od płytek chce jutro o 8:00 zacząć pracować jak tam prace ? są postępy jakie foto masz ? A no robi sie... pokażę efekt końcowy jak jedna łazienka będzie gotowa Myślę że do 2 miesięcy będziemy mieszkać Czyli najpierw BT po miesiącu, dwóch Zator a później parapetówa, może za 4 miesiące Pajda się wybuduje to zaś będzie okazja do picia
miron78 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Opublikowano 3 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 14:19 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ---------- Fajna sztuka Audi S5 143900.00 PLN. lubuskie - otoMoto.pl ps. tylko nie pytajcie co ja już robię na allegro
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Ja wiem, wczoraj to porównanie z vectrą zadziałało na Twoją wyobraźnię ---------- Post dopisany at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany at 16:44 ---------- Seba, wczoraj zapomniałem, chcesz bagażnik na hak, mam i mogę Ci pożyczyć O kurczę, szkoda, że wcześniej nie napisałeś, bo nie miałem jak wczoraj zabrać się do auta i finalnie jeździliśmy po Śląsku A jaki bagaj masz? Widziałem gdzieś że chciałeś i miałem Ci wczoraj powiedzieć ale wypadło mi z głowy. Bagażnik jak bagażnik, nie wiem jaki, kupiłem jak jechaliśmy w Bieszczady, targałem przez 450 km te rowery i okazało się że ani razu ich nie użyliśmy
Tomi_81 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 14:19 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ---------- Fajna sztuka Audi S5 143900.00 PLN. lubuskie - otoMoto.pl ps. tylko nie pytajcie co ja już robię na allegro No zacna fajny kolorek
SebolA4 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 14:19 ---------- Poprzedni post napisany at 14:08 ---------- Fajna sztuka Audi S5 143900.00 PLN. lubuskie - otoMoto.pl ps. tylko nie pytajcie co ja już robię na allegro No zacna fajny kolorek Wiadomo co robisz.... Oglądasz esy, żeby dorezać co nie co.....
Rekomendowane odpowiedzi