horny devil Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Jeszcze nie, ale wydechy już są, przodek trza spasować jeszcze i tył zmontować... ...do Zatoru powinienem się wyrobić wszyscy na zator sie szykują zamiast trenować kondycje to fury rezają Ja pojade hultajem, i bede najmlodszy rocznikowo przynajmniej :polew:
Mario22 Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Na leon klubie też się zdarzają zarobasy ... Najmocniejsze 20vt w Polsce Seat Leon 1.8T - 631km/725nm
Guregoru Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany at 17:56 ---------- Jeszcze nie, ale wydechy już są, przodek trza spasować jeszcze i tył zmontować... ...do Zatoru powinienem się wyrobić wszyscy na zator sie szykują zamiast trenować kondycje to fury rezają Ja pojade hultajem, i bede najmlodszy rocznikowo przynajmniej :polew: A po spocie ban za to że dane w profilu nieaktualne
horny devil Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany at 17:56 ---------- Jeszcze nie, ale wydechy już są, przodek trza spasować jeszcze i tył zmontować... ...do Zatoru powinienem się wyrobić wszyscy na zator sie szykują zamiast trenować kondycje to fury rezają Ja pojade hultajem, i bede najmlodszy rocznikowo przynajmniej :polew: A po spocie ban za to że dane w profilu nieaktualne Okazało się że u nas na serwisie pracuje były mechanik z VW Jak mu podałem że ADR mam silnik to wiedział o co chodzi więc kumaty. Zaglądał pod maskę i powiedział że jak chce nim pojeździć to na już Łańcuch i napinacz bo już przepuszcza, napinacz paska klinowego + pasek i płyn hamulcowy bo słabo wygląda. Do tego oleje i filtry i 2kzł w plecy Powiedział też że pompa wspomagania daje pierwsze oznaki końca
SebaMC Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany at 17:56 ---------- Jeszcze nie, ale wydechy już są, przodek trza spasować jeszcze i tył zmontować... ...do Zatoru powinienem się wyrobić wszyscy na zator sie szykują zamiast trenować kondycje to fury rezają Ja pojade hultajem, i bede najmlodszy rocznikowo przynajmniej :polew: A po spocie ban za to że dane w profilu nieaktualne Okazało się że u nas na serwisie pracuje były mechanik z VW Jak mu podałem że ADR mam silnik to wiedział o co chodzi więc kumaty. Zaglądał pod maskę i powiedział że jak chce nim pojeździć to na już Łańcuch i napinacz bo już przepuszcza, napinacz paska klinowego + pasek i płyn hamulcowy bo słabo wygląda. Do tego oleje i filtry i 2kzł w plecy Powiedział też że pompa wspomagania daje pierwsze oznaki końca Tyle samo Cie wyjdzie swap na 1.8T Ja bym kupił po taniemu 2.8V6 (czasami idzie dostać z małym przelotem z GB) i swapował
Rekomendowane odpowiedzi