Multis Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 dzięki pany za spota Wy dopiero dojechali ??? Grubo...
stanley Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 dzięki pany za spota Wy dopiero dojechali ??? Grubo... nie, nie byliśmy w KAto jakoś 21:15
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Parówa. ---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 23:51 ----------
Guregoru Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Parówa. A ja Grzegorz Z Wawy wróciłem teraz dopiero, nie moja wina
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Parówa. A ja Grzegorz Z Wawy wróciłem teraz dopiero, nie moja wina Prowadziłeś ? ...no to Twoja
Guregoru Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Ej w drodze powrotnej za Częstochową wyprzedziłem nawet karetkę na sygnale To chyba nie tak źle Spierdalam spać bo od 3 na nogach i to 3 dzień taki z rzędu
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Ej w drodze powrotnej za Częstochową wyprzedziłem nawet karetkę na sygnale To chyba nie tak źle Spierdalam spać bo od 3 na nogach i to 3 dzień taki z rzędu Nie no....są powody do mruczenia..... wygooglój
SebaMC Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Ucho trafiliście? za piątym razem już pamięta się drogę jedź tam kaj dziury prowadzą teee... gościu Prawda w oczy kole co? ale okolica przyjemna aby Tak w ogóle dzięki za podesłanie linku do bagaja rowerowego, dzisiaj kupiłem
Rekomendowane odpowiedzi