Majkel Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Widzę że będzie parę osób, może Was jednak odwiedzę
tomaszstn Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 PS: o której ktoś się pojawi, czekam na info aby nie być za wcześnie
Majkel Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 PS: o której ktoś się pojawi, czekam na info aby nie być za wcześnie ja będę punktualnie, może pare minut wcześniej bo muszę do lerła wstąpic
horny devil Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 ja zaraz startuje do selgro i też będę o czasie
neimaD Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Dopiero wróciłem z asortymentem w bielu... Biorę piwo i pasuje ? Wysłany z OOOO
SebolA4 Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 dziękuwa za spota, kebab na ostro z magiczną posypką-miód
stanley Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 dziękuwa za spota, kebab na ostro z magiczną posypką-miód Ciebie widziałem wczoraj z jakąś blondi w parku śląskim ?
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 dzięki Pany Majkel i jak te panny z suzuka ?? będzie co z tego ,czy tylko
Majkel Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 dzięki Pany Majkel i jak te panny z suzuka ?? będzie co z tego ,czy tylko :grin: by w zupełności wystarczyło
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 coś mi się wydaje ,że byś ciorał na rezerwie przy nich
Majkel Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 coś mi się wydaje ,że byś ciorał na rezerwie przy nich jak znam siebie... to pewnie tak :grin: ale spoko, jedna z nich to kumpela z Liceum a druga jest już namierzona na fb
SebolA4 Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 dziękuwa za spota, kebab na ostro z magiczną posypką-miód Ciebie widziałem wczoraj z jakąś blondi w parku śląskim ? Zaprzeczam, gdzieżbym śmiał Byłem w Zabrzu cały dzień.
Rekomendowane odpowiedzi