Mario22 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Siema w ten deszczowy dzien Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Siema w ten deszczowy dzien Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 No i wpadło l4... Chyba ta nocna kąpiel + kajaki dały mi popalić
Majkel Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 No i wpadło l4... Chyba ta nocna kąpiel + kajaki dały mi popalić Ja wczoraj wieczorem myślałem że umrę... na zmiane smarkalem i kaszlałem, ale jakoś walcze w robocie... Nie wiem czyj to był pomysł te kajaki... że już o nocnej kąpieli nie wspomnę
Tomi_81 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Pogoda że szkoda psa na dwór wypuścić
MAJKI Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Za mało żeście się kąpali albo spaliście w tych mokrych majtach a ja bez i jestem jak nówka...Po bukowinie bardziej umierałem jak teraz bardziej mnie rozjebało jak wchodzę w niedziele do domu a tam Ewcia maluje pokój a ja tylko sorki Ewa zaczełaś sobie malować to kończ sobie sama ja idę się wyspać Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez MAJKI
horny devil Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 A ja mam super pogode. Profilaktycznie sie odkarzam. By przypadkiem mnie nie rozebralo jak was
Arturoo Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Czego to człowiek dla zdrowia nie zrobi
horny devil Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 :)Czego to człowiek dla zdrowia nie zrobi Zapodaj jeszcze raz ten przepis bo mi sie zapasy kończą i bede musial cos zanabyc.
Majkel Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Widzieli???? Masakra!!! http://youtu.be/QIfnWFutLXg
Pucek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Maniek, widziałem to już kiedyś, a widziałeś tego ruska który przywalił w tył auta i wylądował na nim na dachu? Ps. Dopiero dzisiaj się dowiedziałem że kąpaliśmy się na golasa...
Majkel Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Maniek, widziałem to już kiedyś, a widziałeś tego ruska który przywalił w tył auta i wylądował na nim na dachu? Ps. Dopiero dzisiaj się dowiedziałem że kąpaliśmy się na golasa... coś kojarze z tym ruskim.... Diman ma chyba filmik z tej kąpieli
Majkel Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Coś mi świta że kręcił wtedy telefonem... Myśle że śmiało może go opublikowac, bo w temperaturze wody jaka wtedy była wszystko między nogami nam się pokurczyło do mikroskopijnych rozmiarów
Rekomendowane odpowiedzi