Tomi_81 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 A ja wróciłem z nocki ... i mam takie cosik .... Obejrzyj film „Giełda "u Szwagra" - Video Dowcip” w YouTube Sprawdzcie reszte filmów tych kolesi ... szwagry wymiatają... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Dobre
pajda Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 A ja wróciłem z nocki ... i mam takie cosik .... Obejrzyj film „Giełda "u Szwagra" - Video Dowcip” w YouTube Sprawdzcie reszte filmów tych kolesi ... szwagry wymiatają... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Dobre Ostatnio to oglądałem
rufi7 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Ja sie pojawie z dzieciakami ale bede :doh:
SebolA4 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 ja odpadam,siedze zasmarkany To ja się zastanawiam czy z nogą w szynie nie wbić, a Ty z kiż smarków nie bydziesz...
Multis Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 ja odpadam,siedze zasmarkany Zimne piwo Ci szkodzi...Wysłane z taboreta...
pajda Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 ja odpadam,siedze zasmarkany Zimne piwo Ci szkodzi...Wysłane z taboreta... chyba brak % w organizmie
Multis Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Ja. Wypociny uzupełniał % Wysłane z taboreta...
Rekomendowane odpowiedzi