ucho.77 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Może z Multisem zawitamy W tym samym miejscu co z zeszłym tygodniu?
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zlot standardowo na podziemnym w Forum
oprych Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 To nie ma pizzy jutro to nie jadę Kebab nie służy dobrze moim bebechom
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2015 ooo aż tak Wam się podobało ostatnio ? Taka fajowa miesjcówka była ? raczej ciężko będzie ją zaadoptować jako stałe miejsce spotów - na jakieś pojedyncze imprezy jak najbardziej
ucho.77 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 W cieplym miejscu przy tej pogodzie dobrze się siedzi,a jedzenie ok
SebaMC Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja jutro odpadam, będę w Gliwicach ale na %
neimaD Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 gdzie jutro? Jak ostatnio? To postaram się być a jak nie to niechce mi się marząc :-P
horny devil Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 ja w sumie będęMyślę ze ta pizzeria to dobra miejscówa. Zaparkować nie problem, a i nadmiaru ludzi tam nie było więc myślę że nie będą mieli nic przeciwko.Zamówienia były a też wolę pizzę od kebsa
Rekomendowane odpowiedzi