SebolA4 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Pany potrzebuje zając się moim Q: wymienić uszczelniacze, olej, podporę i wyrównoważyć całość.Polecicie Kogoś kto ma o tym pojęcie i podołał by nie licząc ASO do 100km? mam warsztat u siebie ... polecę Dobryyy Arturoo musimy się zgadać na jakiś termin. Muszę odwiedzić te Twoje sanatorium Audików Q w bajecznym Jastrzębiu Zdroju. Tylko muszę skompletować graty z ASO: Litr oleju, Litr Finladii, orógki i podporę oraz uszczelniacze wału..... Oczywiście H4mm3R Najlepszego, Sto Lat w Zdrowiu ! Edytowane 21 Stycznia 2015 przez SebolA4
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Pany potrzebuje zając się moim Q: wymienić uszczelniacze, olej, podporę i wyrównoważyć całość.Polecicie Kogoś kto ma o tym pojęcie i podołał by nie licząc ASO do 100km? mam warsztat u siebie ... polecę Dobryyy Arturoo musimy się zgadać na jakiś termin. Muszę odwiedzić te Twoje sanatorium Audików Q w bajecznym Jastrzębiu Zdroju. Tylko muszę skompletować graty z ASO: Litr oleju, Litr Finladii, orógki i podporę oraz uszczelniacze wału..... masz do tego numer z etki bo nie wiem co to
SebolA4 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Pany potrzebuje zając się moim Q: wymienić uszczelniacze, olej, podporę i wyrównoważyć całość.Polecicie Kogoś kto ma o tym pojęcie i podołał by nie licząc ASO do 100km? mam warsztat u siebie ... polecę Dobryyy Arturoo musimy się zgadać na jakiś termin. Muszę odwiedzić te Twoje sanatorium Audików Q w bajecznym Jastrzębiu Zdroju. Tylko muszę skompletować graty z ASO: Litr oleju, Litr Finladii, orógki i podporę oraz uszczelniacze wału..... masz do tego numer z etki bo nie wiem co to Gdzieś mam, zaraz poszukam. .To przy zestawie naprawczym(z ASO)mostu w B6 dodają Z tego co wiem w B5 Q tego nie ma.
Multis Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Sto lat H4mm3r... Wysłane z taboreta G3
mirek31071977 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 To i ja się dolączam do życzeń.
MAJKI Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dajcie te ceny powiem wam jakie ja mam naciepane z GT-I9195 Ja tam tylko po Motula jezdziłem i ewentualnie filtry, cena filtrów nie pamiętam ale kosmos wyszło bo teraz kupiłem gdzie indziej te same na wymiane i mniej mnie to kosztowało. Ale olej Motul z normą 504.507 za bańke 200zł a na Pszczyńskiej ten sam olej 170zł
secio84 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 No to jeszcze trochę drożej niż u mnie ale i tak całkiem dobrze naciepane z GT-I9195
H4mm3R Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dajcie te ceny powiem wam jakie ja mam naciepane z GT-I9195 Ja tam tylko po Motula jezdziłem i ewentualnie filtry, cena filtrów nie pamiętam ale kosmos wyszło bo teraz kupiłem gdzie indziej te same na wymiane i mniej mnie to kosztowało.Ale olej Motul z normą 504.507 za bańke 200zł a na Pszczyńskiej ten sam olej 170zł Zadzwoń do dzika, dziś zamówisz a jutro towar u Ciebie i na prawdę ciężko gdzieś kupić taniej.
secio84 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 A druga sprawa czy ja dam raz czy dwa razy do roku 20 czy 30 zł więcej to nie jest żadną różnica. naciepane z GT-I9195
Rekomendowane odpowiedzi