secio84 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 U mnie po 10 minutach wygląda tak i dalej pada naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 egon daj znać na PW co gdzie i jak W Krotoszynie u teściów jestem teraz trochę już czasu niema ale myślę jak będę następnym razem można zrobić jakiegoś małego zlota Siema Miron jak zwykle swieta z rodzina przed allegro haha. To ja tez jestem stara d*pa bo wolabym jednak poczekac na C7 Ps. Jedzie ktos zobaczyc na EC? Ostatnio widziałem niebieskiego rs na żywo w Gliwicach i zryl mi psyche rs to jest kultowe auto i napewno będzie dużo wolniej tracić na wartości niż zwykle AGdzieś Ty się kozok ożynił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 coś na rozweselenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Czas wracać na Ślunsk... Miron, ileś to tych kredytów na spocie w open posprzedawał ze o RSie myślisz?dobrze, że uciekłem w odpowiednim momencie hahaha, a tak serio to jak masz szanse stać się posiadaczem RSa to ja bym się nie zastanawiał, bo kiedyś możesz już takiej szansy nie mieć... Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez SebaMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Majki, ja sie chyba wybiorę na EC jak nie będzie padać, Secio też moze wpadnie i Tomi tak samo, jak reszta to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja tam nic nie mówie póki co ale mam swój tok myślenia co do zakupu auta haha Powered by LG G3s No bo tu już wróble po Stanicy ćwierkają że Mario auto zmienia, ale jeśli to prawda to tok myślenia jak najbardziej odpowiedni Widze że musze sprostować plotki a więc ja zostaje przy Nismo na jakieś 3 lata jeszcze a sprzedałem od mojej Clio które jeszcze było coś warte i czekamyna Astre 4 1.4t 140 kuca LPG i to tyle ale ja zostaje przy Nismo do roboty a astra na weekendy i dla mojej do pracy od czasu do czasu. Moze wypas sredni wrecz podstawowy plus pare pierdołek ale co nowe to nowe. Powered by LG G3s Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Majki, ja sie chyba wybiorę na EC jak nie będzie padać, Secio też moze wpadnie i Tomi tak samo, jak reszta to nie wiem Majkel na 14 tam jedziecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 egon daj znać na PW co gdzie i jak W Krotoszynie u teściów jestem teraz trochę już czasu niema ale myślę jak będę następnym razem można zrobić jakiegoś małego zlota Siema Miron jak zwykle swieta z rodzina przed allegro haha. To ja tez jestem stara d*pa bo wolabym jednak poczekac na C7 Ps. Jedzie ktos zobaczyc na EC? Ostatnio widziałem niebieskiego rs na żywo w Gliwicach i zryl mi psyche rs to jest kultowe auto i napewno będzie dużo wolniej tracić na wartości niż zwykle AGdzieś Ty się kozok ożynił ha widzisz jaki jestem kozak ze wielkopolanke na Śląsk przeprowadziłem lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 egon daj znać na PW co gdzie i jak W Krotoszynie u teściów jestem teraz trochę już czasu niema ale myślę jak będę następnym razem można zrobić jakiegoś małego zlota Siema Miron jak zwykle swieta z rodzina przed allegro haha. To ja tez jestem stara d*pa bo wolabym jednak poczekac na C7 Ps. Jedzie ktos zobaczyc na EC? Ostatnio widziałem niebieskiego rs na żywo w Gliwicach i zryl mi psyche rs to jest kultowe auto i napewno będzie dużo wolniej tracić na wartości niż zwykle AGdzieś Ty się kozok ożynił ha widzisz jaki jestem kozak ze wielkopolanke na Śląsk przeprowadziłem lol Egon, słyszałem od pewnych zaufanych osób, ze Ona jest z Tobą z litości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja tam nic nie mówie póki co ale mam swój tok myślenia co do zakupu auta haha Powered by LG G3s No bo tu już wróble po Stanicy ćwierkają że Mario auto zmienia, ale jeśli to prawda to tok myślenia jak najbardziej odpowiedni Widze że musze sprostować plotki a więc ja zostaje przy Nismo na jakieś 3 lata jeszcze a sprzedałem od mojej Clio które jeszcze było coś warte i czekamyna Astre 4 1.4t 140 kuca LPG i to tyle ale ja zostaje przy Nismo do roboty a astra na weekendy i dla mojej do pracy od czasu do czasu. Moze wypas sredni wrecz podstawowy plus pare pierdołek ale co nowe to nowe. Powered by LG G3s To nowke z salonu wzioles? Jaka cena jak mozna wiedziec? To co tam dobierales do wypasu? Radio i klima? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) lożo szyderców Miron poczekaj na coś ładnego ...nie przypalaj się bo to wygląda jak byś miał 16 lat ....a jak już chcesz wrócić do czegoś starszego ....to bierz ...moje ... ja tam jakoś przeboleję biały kolor Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja tam nic nie mówie póki co ale mam swój tok myślenia co do zakupu auta haha Powered by LG G3s No bo tu już wróble po Stanicy ćwierkają że Mario auto zmienia, ale jeśli to prawda to tok myślenia jak najbardziej odpowiedni Widze że musze sprostować plotki a więc ja zostaje przy Nismo na jakieś 3 lata jeszcze a sprzedałem od mojej Clio które jeszcze było coś warte i czekamyna Astre 4 1.4t 140 kuca LPG i to tyle ale ja zostaje przy Nismo do roboty a astra na weekendy i dla mojej do pracy od czasu do czasu. Moze wypas sredni wrecz podstawowy plus pare pierdołek ale co nowe to nowe. Powered by LG G3s To nowke z salonu wzioles? Jaka cena jak mozna wiedziec?To co tam dobierales do wypasu? Radio i klima? Cena 89 tyś wersja 1.4turbo 140 kuca n-joy plus pakiet multimedialny czyli duzy ekran i wiecej głośników do tegofabryczne lpg. pelna elektryka plus lusterka skladane podgrzewane. klima manual. parktronic przod tyl. pakiet schowki. elektroniczny reczny z asystentem ruszania pod gore. 6 air bag. esp abs tcs ledy i inne podstawowe pierdy wersja srednia bez fajerwerkow ale tez nie golas. Kolor najszybszy czerwony. Alu 16 cali z czujnikami cisnieniaOd ceny katalogowej czyli tych 89 tyś rabat na pracownika opla 30% Powered by LG G3s Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 ...szydercy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 egon daj znać na PW co gdzie i jak W Krotoszynie u teściów jestem teraz trochę już czasu niema ale myślę jak będę następnym razem można zrobić jakiegoś małego zlota Siema Miron jak zwykle swieta z rodzina przed allegro haha. To ja tez jestem stara d*pa bo wolabym jednak poczekac na C7 Ps. Jedzie ktos zobaczyc na EC? Ostatnio widziałem niebieskiego rs na żywo w Gliwicach i zryl mi psyche rs to jest kultowe auto i napewno będzie dużo wolniej tracić na wartości niż zwykle AGdzieś Ty się kozok ożynił ha widzisz jaki jestem kozak ze wielkopolanke na Śląsk przeprowadziłem lol Egon, słyszałem od pewnych zaufanych osób, ze Ona jest z Tobą z litości ha Stasiu a Basia juz dostała ta rentę zdrowotna od kzk gop heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 egon daj znać na PW co gdzie i jak W Krotoszynie u teściów jestem teraz trochę już czasu niema ale myślę jak będę następnym razem można zrobić jakiegoś małego zlota Siema Miron jak zwykle swieta z rodzina przed allegro haha. To ja tez jestem stara d*pa bo wolabym jednak poczekac na C7 Ps. Jedzie ktos zobaczyc na EC? Ostatnio widziałem niebieskiego rs na żywo w Gliwicach i zryl mi psyche rs to jest kultowe auto i napewno będzie dużo wolniej tracić na wartości niż zwykle AGdzieś Ty się kozok ożynił ha widzisz jaki jestem kozak ze wielkopolanke na Śląsk przeprowadziłem lol Egon, słyszałem od pewnych zaufanych osób, ze Ona jest z Tobą z litości ha Stasiu a Basia juz dostała ta rentę zdrowotna od kzk gop heh to ja mam dostać, a nie Ona Od ceny katalogowej czyli tych 89 tyś rabat na pracownika opla 30% Powered by LG G3s a już myślałem, że dasz 90 tysi za opla w sumie 60dych też bym nie dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) No rabatu wyszło prawie 30 tyś wiec dobra opcja tym bardziej ze w tej cenie mogłem miec fabie lub rapida golasa. Mojej się podoba a ja tym bede i tak głównie w weekendy śmigał jak sie gdzieś pojedzie. Ja w nissanie mam swierzo gaz więc głupotą by było go sprzedać jak dopiero cokupiłem. Powered by LG G3s Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Stasiu to musiałem coś pomylić ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 No rabatu wyszło prawie 30 tyś wiec dobra opcja tym bardziej ze w tej cenie mogłem miec fabie lub rapida golasa. Mojej się podoba a ja tym bede i tak głównie w weekendy śmigał jak sie gdzieś pojedzie. Ja w nissanie mam swierzo gaz więc głupotą by było go sprzedać jak dopiero cokupiłem. Powered by LG G3s ważne, żeby się wam podobało i sprawowało i bezawaryjnosci życzę osobiście jestem za kupnem 3 letniego na full wypasie, ale za to co nówka to nówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi