Mario22 Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Hammer czemu wcześniej nie było info o zlocie dzisiejszym w aqua braxie ? Pucek dziś śmigałem po Rybniku na rowerku ... Ale cie nie widziałem ... [emoji12] Edytowane 30 Maja 2015 przez Mario22
Pucek Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Hammer czemu wcześniej nie było info o zlocie dzisiejszym w aqua braxie ? Pucek dziś śmigałem po Rybniku na rowerku ... Ale cie nie widziałem ... [emoji12] Spałem od 9 do 15 a potem siedziałem na tarasie
Polko_V Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Pany?! Ma ktoś dolny wahacz (stary) potrzebna mi jest guma na sworzeń Edytowane 30 Maja 2015 przez Polko_V
Pucek Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Pany?! Ma ktoś dolny wahacz (stary) potrzebna mi jest guma na sworzeń Mam koszyk wahaczów ale już teraz Ci tego nie sprawdzę, tylko czy te gumy się jakoś demontuje?
stanley Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Pany?! Ma ktoś dolny wahacz (stary) potrzebna mi jest guma na sworzeń Mam koszyk wahaczów ale już teraz Ci tego nie sprawdzę, tylko czy te gumy się jakoś demontuje? Pucek ma koszyk wahaczów, Keżor wiadro przegubów
Polko_V Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 tak idzie zdemontować...jakbyś miał, to podjechałbym np w poniedziałek po robocie (mam na rano ) i bym se to zdemontował. Po prostu "uszczypałem" ją przy zdejmowaniu zwrotnicy Pany?! Ma ktoś dolny wahacz (stary) potrzebna mi jest guma na sworzeń Mam koszyk wahaczów ale już teraz Ci tego nie sprawdzę, tylko czy te gumy się jakoś demontuje? Pucek ma koszyk wahaczów, Keżor wiadro przegubów ahh...te tuningi
Pucek Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Jak poniedziałek to nie ma sprawy, myślałem że to już dzisiaj chcesz, a zaraz wyjeżdżam na nockę
Polko_V Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Jak poniedziałek to nie ma sprawy, myślałem że to już dzisiaj chcesz, a zaraz wyjeżdżam na nockę ...no to ładnie ...ja mam weekend wolny zresztą w tym miesiącu mam 6 soboto-niedziel i 5 przybrań i powiedziałem sobie DOŚĆ
Rekomendowane odpowiedzi