SoMeS Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 :> znając życie to Keżor przyjedzie tylko z fotelem kierowcy ja mam już po części auto na wyjazd za ładowane
miron78 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 :> znając życie to Keżor przyjedzie tylko z fotelem kierowcy ja mam już po części auto na wyjazd za ładowane piwka stawiasz nie no miło z Twojej strony PIJEMY.............PIJEMY
piterra Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Qfa SMS browary stawia a mnie nie będzie :wallbash: :wallbash:
keżor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 :> znając życie to Keżor przyjedzie tylko z fotelem kierowcy ja mam już po części auto na wyjazd za ładowane nie wiem o co Ci chodzi
gregory Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 :> znając życie to Keżor przyjedzie tylko z fotelem kierowcy ja mam już po części auto na wyjazd za ładowane nie wiem o co Ci chodzi Nie no Przypominam, że istnieje coś takiego jak regulamin: WYMOGI TECHNICZNE KLASY STREET 1. Seryjne wnętrze z pominięciem kanapy i siedzenia pasażera, które kierowca ma prawo wyjąć . Pozostałe elementy muszą pozostać na swoim miejscu w całym przedziale kabinowym. 2. W bagażniku nie musi być wygładziny. 3. Nadwozie, płyta podłogowa , szyby - seryjne. 4. Sprawne wszystkie światła. 5. Seryjny zbiornik paliwa lub butla LPG z homologacją. 6. Sprawny sygnał dźwiękowy. 7. Sprawny system chłodzenia silnika, hamulcowy i kierowniczy. 8. Paliwo dostępne na stacji benzynowej. 9. Seryjny napęd. 10. Działające wycieraczki. 11. Mocowanie zawieszenia seryjne. 12. Działające pasy bezpieczeństwa i gaśnica. 13. Obowiązek jazdy w kasku. Tak więc Keżor obawiam się, że będziesz startował w klasie Drag skopiowane z WST.
keżor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 w klasie drag wygram , bo jako jedyny będe startował a co do 13 to ciekawe ile osób pojedzie w kasku
SoMeS Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Keżor :polew: to już wiem czemu Krisa objechałeś ja z nim nie jade
MAJKI Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 tylko proponyje wcześniej podjechać na tą strefe a nie jak już nic nie widać - czekamy na wszystkich i 19.00 spadamy na strefe - co myślicie ?[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:06_________________________________________________i żeby samo ściganko miało ręce i nogi to ustalmy że np. jeżeli jeden z drugim się chce ścigać to muszą być 3 przejazdy - dzięki temu będą oficjalne wyniki i żadnych przypadkowych zwycięstw. Będzie to myślę sprawiedliwe, będzie na co popatrzeć i nie będzie to takie z d*py Dokładnie Miron i najlepiej żeby nie było tak jak ostatnio że jedni z jednej strony jechali a w tym czasie nastepni z drugiej już sie szykowali,w niedziele był tam już dzwon gość nie wyhamował i przez rondo przeleciał na wprost, miał dużo szczescia, urwana miska a olej poleciał na kolektory i autko sie zapaliło ale gasnice dały rade :gwizdanie: I najlepiej jak bedziemy tam jechac to bez zadnych szaleństw jak ktoś tam bedzie bo zaraz zadzwoni po "niebieskich"
SoMeS Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 to będzie szybka i ładnie zorganizowana akcja
miron78 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 to będzie szybka i ładnie zorganizowana akcja dokładnie - ja będę dziś porządkowy - dyscyplina musi być - pierwsze to będzie wyeliminowanie keżora ( nie dopuszczenie do wyścigu ) na początku spisze pary ( kto z kim będzie chciał się ustawić ) potem przeczytam regulamin i będę ustawiał na starcie i czuwał nad bezpiecznym i sprawnym powrotem [br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 15:26_________________________________________________oczywiście w między czasie ładnie mi wpisowe do schoweczka dacie ( od tego też będą wyniki zależały ) :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 15:28_________________________________________________szkoda tylko że nie mamy innej prostej - bo ta jest troszke krótkawa
egon0407 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 tez sie zjawie to do 18:D [br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 15:40_________________________________________________to moze nawet obiadu niebede jadl zeby byc lzejszy <lol2>
keżor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 ja sie nawet dzień wcześniej niż zwykle wykąpałem, żeby być lżejszym :polew: nie możecie mnie zdyskwalifikować , to jest moje wyposażenie seryjne , tak już kupiłem
krolu Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ja mogę przywieźć jeden kask (rowerowy) :kox:
keżor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 nikt jeszcze nie wrócił ?? ja już wracam z piwka spocik dziś (wczoraj) był nawet udany dzięki i do następnego
Guregoru Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Nie śpią tylko dopiero teraz są po spociku troszkę się nam przedłużył :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 00:55_________________________________________________Ps. Chłopaki dzięki za powrót Pucek ty szaleńcu gdzie ty się za mną na łuku pełną pi*dą wypuszczasz pamiętaj że ja mam Q a ty nie także i tak nie pojedziesz tak jak ja po łuku (widziałem jak odpuściłeś jak już doszło do 100 )
SoMeS Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 dzięki za spocik Panowie ja dopiero zajechałem do domu (Diman dzięki za podwózkę ) my jeszcze urządziliśmy sobie spocik w Mc'u w ogródku piwnym następny mój zlocik w grudniu
Pucek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 no i jestem :> ADR nocą daje rady no i fakt, tam na łuku miałem ponad 100 i auto mi uciekło nieźle, więc spasowałem hamulce z tyłu do wymiany DZIĘKI za dzisiejszego spota, jak tak dalej pójdzie to wcale do domu nie będe wracał, jest coraz bardziej ciekawie, nie ma to jak w MC pogadać o pierdołach, przy 10 cheeseburgerach, 1 hamburgerze i 2 zestawach muszę trochę ogarnąć te auto bo kiedyś wypadnę z drogi, końcówki drążków mam wywalone a nowe sobie w bagażniku leżą ale nie ma kiedy wymienić jeszcze raz wielkie dzięki :>
Guregoru Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Dobra ja spadam trzeba się wyspać do roboty Do jutra wszystkim
SoMeS Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 też spadam spać bo jutro w nocy nie mam spania 1100km do zrobienia
A-rek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 witam z rana mi niestety nie udalo sie dotrzec na spota, z roboty wrocilem dopiero o 22:00 ;( i jak bylo na strefie? Somes ty mieszkasz w Eindhoven? ja 2 lata krecilem sie po Best pod Eindhoven
Rekomendowane odpowiedzi