stanley Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Cześć Pany [emoji63] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ja wczoraj pyknalem jezioro zywieckie ale w niektorych miejscach trzeba wyjechac na asfaltDawaj relacje jak trasa itd ile km jak oznakowanie sciezek... Napisz coś więcejJak dla mnie trasa ok tylko nie da rady przejechać całego jeziora wzdłuż linii brzegowej , niestety pół trasy jedziesz drogą 948 aż do tamy w tresnej. A czy są jakieś oznaczenia to nie wiem ja jechałem z kimś kto co jakiś czas pyka tą trasę zaczynając z wału przeciw powodziowego w centrum żywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Yhym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek31071977 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilas Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Witam pany kto na Vag Nysa się wybiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 gilas nikt, bo wtedy jest Zator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilas Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 EEE tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Glucie kiedy wpadniesz na spota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Pany! Pytanie do znawców. Ile realnie mogę dostać za mojego parcha?? Wiecie raczej jak wygląda i co jest pomodzone.Mechanicznie itp itd 100% sprawne. Auto pewne i bez dzwona.Dziś mnie zaczepił znajomy stolarz że by go odkupił. Ma kilka ciekawych aut na placu. Rzuciłem 10kzł tak dla picu. Realnie zaproponował niższą kwotę wiadomo, która dała mi jednak do myślenia. Gościu się w miarę zna na samochodach i skoro siadł "do stołu" to znaczy że jednak nie takie złe to moje wozidło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dam pińsiont Sprzedaj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi