Pucek Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 a ja mam na lato i zime takie same i nic się nie dzieje, więc nie wiem w czym problem pewnie te kulkowe dokładniej docisną felgę, ale chyba nic się nie stanie jak będziecie mieli narazie założone zwykłe
Pucek Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 no to lipa, to odrazu kupcie takie jakie mają być
gregory Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 a ja mam na lato i zime takie same i nic się nie dzieje, więc nie wiem w czym problem pewnie te kulkowe dokładniej docisną felgę, ale chyba nic się nie stanie jak będziecie mieli narazie założone zwykłe Zakładając kulowe łebki na stożkowe gniazdo nikt ci nie zagwarantuje, że się nie będą poluźniać podczas jazdy, poza tym to stożkowe gniazda śrub w feldze się niszczą przy zastosowaniu kulowych łebków. Po to, to ktoś wymyślił aby takie stosować A nie jak się podoba.
keżor Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 siema, ja też będe na grilu , ale czemu on będzie na strefie , a nie przy arenie ?
Pelex Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Mironku wpadnę oczywiście ale troszkę później i nie na długo bo nocka Może grill się będzie jeszcze tlił to sobie jaki wuszt usmażę
A-rek Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 witam mam ostatnio problemy z netem w domu wiec nie mam jak tu zajrzec, co do grilla to postaram sie wpasc
miron78 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 siema, ja też będe na grilu , ale czemu on będzie na strefie , a nie przy arenie ? Keżorek - bo jeszcze tam nie jedliśmy bo jest cisza i spokój bo kto będzie chciał to będzie mógł się pościgać przy okazji [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 08:13_________________________________________________Piterra - lista zaktualizowana [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 08:15_________________________________________________aaaaa i jeszcze jedno - skoro spora ilość osób się szykuje - może cykniemy sobie fotke grupową, bo fota w pierwszym poście jest bardzo ale to bardzo nieaktualna
Skydiver Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 LISTA CHĘTNYCH: 1. Miron ( mam nadzieje ) 2. Bish - kopt 3. Gregor 4. Guregoru 5. Kris kilt 6. Pelex 7. Majki 8. Rudi 9. Pucek 10. Krolu 11. A-rek 12. Maxito 13. Piterra 14. Diman 15. Keżor 16. Pelex Dlaczego Pelex jest dopisany 2 razy Zamierza zjeść 2 razy więcej kiełbasy
miron78 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 za czujność Bo raz wjedzie normalnie a raz bokiem
kris_kilt Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 z rana Mirek - co do foty Pelex bedzie miał 2 wejścia - normalnie i driftem a właśnie , pelex , wyślij mi na PW swój numer kom. bo ja też będę troche później , może się zgadamy i podjedziemy razem
A-rek Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Pucek o ktorej wyjezdzasz z Rybnika? no to przed spotem trzeba myjnie odwiedzic skoro maja byc robione jakies zdjecia
miron78 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 ale osób fote nr 1 miałem na myśli [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 09:33_________________________________________________reszty może lepiej narazie nie ruszać - bo takiej ilości aytem to już możemy nie mieć okazji sfotografować[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 09:34_________________________________________________choć z drugiej strony - foty zrobić nie zaszkodzi - może akurat coś fajnie wyjdzie, wkleić można zawsze tylko najpierw trzeba je mieć
kris_kilt Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Pucek o ktorej wyjezdzasz z Rybnika? no to przed spotem trzeba myjnie odwiedzic skoro maja byc robione jakies zdjecia ja dzisiaj właśnie oddałem auto do mycia , specjalnie na zapowiadane foty
krolu Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Mi mycie nie pomoże, musiał bym odda od razu do lakiernika albo na złomowiec
kris_kilt Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Mi mycie nie pomoże, musiał bym odda od razu do lakiernika albo na złomowiec i se zmień kolor z nowym lakierem odrazu ja za tydzień do dwóch swojego oddaje do lakiernika , zrobie ten bok i odnowienie całego autka
Guregoru Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Ale była bęcka niedaleko pętli w Gliwicach Czarna B5 avant ze skasowanym przodem przez ewidentne zajechanie drogi przez czarną corsę była jeszcze z nimi czerwona B5 avant ale brzydka (brzydka ze względu na to że nie ma czarnej maski :gwizdanie:) patrzałem uważnie ale nie mieli żadnych znaków że są na naszym forum było ostro bo aż karetka na sygnale jechała w tamtą stronę
Pelex Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Mogłeś się zatrzymać i dać im zaproszenie na nasze spociki :polew:
Guregoru Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Tak pewnie by im się humor poprawił
egon0407 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Na grilla egon w 80% bo niewiem jak sie bede czul bo przeziebiony jestem:(
diman Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 qfa dlaczego jeszcze nie zostałem dopisany na listę na grila pewnie cie tam nie chca :gwizdanie: no to jak tak piszesz to nie będzie mnie :sick3: i mam to w pupie witojcie :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi