Mario22 Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Tylko w katosach... W Gliwicach są nasi...
diman Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Pany, czy ktos z was przerabial moze temat mokrego dywanika od str kierowcy?? Pada i pada juz ktorys dzien, dzis cos pojezdziem, wychodze ze sklepu a tu szybki zaparowane... Sprawdzilem wsio i po str kierowcy ,bardziej przy podstopnicy mokro!! Gdzies wyczytalem ze moze wina odplywu, czy np linki od maski itp... Mechanikiem nie jestem Ktos moglby doradzic albo na to spojrzec? obstawiam zatkane odpływy na podszybiu
Mario22 Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Siema z rana ... pogoda miodzio Wysłane z mojego SM-T560 przy użyciu Tapatalka Robimy jaki nalot w wtorek na Katowickich ? ? [emoji16] Edytowane 18 Października 2015 przez Mario22
Arturoo Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Siema z rana ... pogoda miodzio Wysłane z mojego SM-T560 przy użyciu Tapatalka Robimy jaki nalot w wtorek na Katowickich ? ? [emoji16] Nockę mam...nie chce mi się jeździć :-P ostatnio trochę w robo czasu spędzam
neimaD Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Siema z rana ... pogoda miodzio Wysłane z mojego SM-T560 przy użyciu Tapatalka Robimy jaki nalot w wtorek na Katowickich ? ? [emoji16] Nockę mam...nie chce mi się jeździć :-P ostatnio trochę w robo czasu spędzam Każdego szkoda:-P
MAJKI Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Siema Pucek zarzuć te felgi od brata bo mam mętlik w głowie co wybrać do e46 a zawieszenie eibacha juz wpadło przez weekend
Pucek Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Siema Pucek zarzuć te felgi od brata bo mam mętlik w głowie co wybrać do e46 a zawieszenie eibacha juz wpadło przez weekend Majki, jutro (wtorek) zrobię Ci fotki, dopiero dzisiaj do siebie doszedłem po weekendzie "na bogato"
Rekomendowane odpowiedzi