diman Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ok spoko będę ok 18 do zobaczenia Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka do wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Tylko jak podjedziesz i bedzie bordowy nissan i ciemny focus w kombi oba na mikro felgach to nie uciekaj ... Pucek zaproś kolege wkońcu to Audi .... Za karnięcię się stawiam kebaba lux.... za kara tym musiałbyś wykupić ten cały kebab A skąd wiesz... Może se kupił zwykły górnik jak ten co ma corvette w czerwionce i wcale tak do tego nie podchodzi jak ty...[emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Tylko jak podjedziesz i bedzie bordowy nissan i ciemny focus w kombi oba na mikro felgach to nie uciekaj ... Pucek zaproś kolege wkońcu to Audi .... Za karnięcię się stawiam kebaba lux.... za kara tym musiałbyś wykupić ten cały kebab A skąd wiesz... Może se kupił zwykły górnik jak ten co ma corvette w czerwionce i wcale tak do tego nie podchodzi jak ty...[emoji12] zwykły górnik jeździ audi a nie lambo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 W dzień spoooota Będę na 18 a tego od aventadora nie znam, ale domyślam się kto to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 W dzień spoooota Będę na 18 a tego od aventadora nie znam, ale domyślam się kto to Haha król roksy czy jak haha bo chyba nie elktryk dachdeker czy inny pracownik poczty polskiej ...[emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 W dzień spoooota Będę na 18 a tego od aventadora nie znam, ale domyślam się kto to Haha król roksy czy jak haha bo chyba nie elktryk dachdeker czy inny pracownik poczty polskiej ...[emoji12] Opowiem na spocie, a teraz kładę się spać bo jestem po nocce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 dobry Tylko jak podjedziesz i bedzie bordowy nissan i ciemny focus w kombi oba na mikro felgach to nie uciekaj ...Pucek zaproś kolege wkońcu to Audi .... Za karnięcię się stawiam kebaba lux....za kara tym musiałbyś wykupić ten cały kebab A skąd wiesz... Może se kupił zwykły górnik jak ten co ma corvette w czerwionce i wcale tak do tego nie podchodzi jak ty...[emoji12] zwykły górnik jeździ audi a nie lambo zwykły może i nie ale hajer przodowy to już całkiem możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Będę na 19 bo zajob na hali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycek800 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Witam ja też się dzisiaj wybieram, a wy się spotykacie w Forum czy w Arenie bo już sam nie wiem gdzie Nie Było pytania A w którym miejscu zazwyczaj was znajdę Edytowane 30 Października 2015 przez cycek800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Jak wjedziesz od strony myjni samo hodowej to w prawym rogu parkingu. Za myjnia w prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycek800 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ok dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 a ja w robocie do 19.00 co za kibel ten aventador - takie płaskie koła mogę podjechać le ktoś mi musi na kebsa pożyczyć bo dziś 1200zł zostawiłem u Daneckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Fiu fiu... Jeszcze troszka i jedna kijanka mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olis3 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Kto pomoże was znaleźć jestem w Gliwicach na kolberga 42 Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Wpisz centrum handlowe forum w Google i będziesz miał adres naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Wpisz centrum handlowe forum w Google i będziesz miał adres naciepane z GT-I9195 Rysiek wiesz co było z tym moim autem przegub walniety od strony kierowcy juz jest wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Egon laciu dawaj na kebaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Dziś nie dam rady wyrabany jestem jak koń po westernie dopiero co do domu wszedłem a jutro od rana znów musze walczyć na działce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Fiu fiu... Jeszcze troszka i jedna kijanka mniej Fejs Cię pochłonął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi