Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 oj Pitterra te Twoje linki są mega... widze że strony przybywają...jakoś tylko Pelexa brakuje co do spalania to... więcej nie napisze bo czuje się jakbym jeździł S4 noo i ogólnie rzecz biorąc nie będzie mnie na spocie bo niestety mam na noc... a taka piękna pogoda!!! MAM NADZIEJE ŻE PODRIFTUJECIE ZA MNIE ps. Prezes szanuj maszyne...co Mi jej nie zajedziesz :>
piterra Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 PUCEK dla pocieszenia mnie też nie będzie ( II zmiana) ale dziś bym pocałował na skrzyżowaniu jakieś tipo taki lód był dziadek w tipo mało zawału nie dostał aż szybkę sobie uchylił :evil: jak tak dalej będzie padać to będzie niezła miazga
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zaraz zaraz to znaczy że na spocie na chwilę obecną będziemy tylko ja i ja tak?? Meldować mi się tu na piątek kto będzie ino migiem
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 czy będę to nie wiem 50/50[br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 20:45_________________________________________________ ps. Prezes szanuj maszyne...co Mi jej nie zajedziesz Ty już prawie seatowiec jesteś więc do mojej furki się nie wcinaj [br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 20:46_________________________________________________ale niech Ci będzie - przyszanuje jakby miało Ci się odmienić
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Hmmm to na razie na spocie jestem ja i połowa Mirona ktoś jeszcze :?: :?:
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 A ja albo się spóźnię albo będę musiał wcześniej jechać albo i teraz was zagnę ............... wogóle nie przyjadę bo prawdopodobnie będę musiał odebrać brata (nie Tomka) ze szpitala w zabrzu i nie wiem jak i o której A tak wogóle to to wszystko to wielki znak zapytania bo ja cały czas mam nadzieję że jutro już będzie do odbioru moja strzała z magro bo jak nie to i tak się wszystko sypnie i nie będę miał wogóle czym podjechać nawet na spot ;(
krolu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 studiuję na politechnice i w piątek mam zajęcia do późna, podjade po zajęciach moze cos jeszcze będzie się działo około 19-20
piterra Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 studiuję na politechnice i w piątek mam zajęcia do późna, podjade po zajęciach moze cos jeszcze będzie się działo około 19-20 spoko jak jest ELYTA to klachają prawie do 21 :polew: [br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 11:44_________________________________________________a ciekawe co jest z PELEXEM
miron78 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2009 a ciekawe co jest z PELEXEM coś mnie słuchy doszły że kompa oddał na orkiestre świątecznej pomocy, teraz bidula niema kontaktu z forum [br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 12:07_________________________________________________o Pelexa nie trzeba się martwić , Wy mi powiedzcie co sie stało z takimi osobami jak : M@rk , Ridick82 , Nao i paru innych
piterra Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 o Pelexa nie trzeba się martwić , Wy mi powiedzcie co sie stało z takimi osobami jak : M@rk , Ridick82 , Nao i paru innych chyba zajęli się przemytem gazu z rosji :polew: :polew: albo zmienili fury a M@RK to się kufa uczy i uczy chyba 5 fakultetów robi jednocześnie lepiej by się za robotę wziął a nie udawał że się uczy :polew: :polew: i na spoty zaczął uczęszczać
sparki Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 No to będzie tłusty spocik na razie 1,5 osoby
miron78 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2009 ja niczego nie obiecuję bo mi sie sytuacja wyjaśni w sam piatek przed samą 18.00 [br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 13:04_________________________________________________Guregoru - od wczoraj mam polarek " L " pasuje idealnie - a ogólnie sam w sobie jest kozacki POLECAM - jest nowa tura zamówień
krolu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 ja też będę, pooglądacie moje auto (pierwsze) dziś jade na spot do katowic:P Jak by ktoś mógł zabrać Vag-a, chciałbym się coś dowiedzieć o moim autku, mam je od niedawna, jestem zielony
miron78 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2009 Krolu wpadaj - zapraszamy - choć trudno powiedzieć komu uda się jutro być ale bądźmy dobrej myśli
Pelex Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Jestem Panowie żyje i mam się nie źle chyba dam rade przyjechać na Spocik chyba że coś nieoczekiwanie mi wyskoczy ja również proszę aby ktoś przyjechał z Vagiem bo mi z koła powietrze schodzi nie wiem dlaczego a tak serio to o test liczników mi chodzi :>
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 kurna Prezes jaki seatowiec... ja tylko rozważam każdą opcje na co zmienić moje padło... pewnie teraz mi nie odpali po tym co napisałem ale jak dalej będzie tak się jebało na świecie <czyt. kryzys> to nic nie kupie nooo a czy miał bym chęci na Twoje B6 - oczywiście, tylko wiem że cena mnie zleksza powali ale było by warto... noo i jak narazie plany odchodzą na później bo tak jak wspomniałem źle się dzieje w mojej kochanej JSW wiadomo już że mnie nie będzie na spociku... nie stać mnie na paliwo do mojej S4.. nie no robota
Pelex Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 PUCEK co to za skróty JSW czy to oznacza Jastrzębska Spółka Węglowa czy Jest Seat W-końcu
Adamv Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 a ja postaram sie byc. w zeszly piatek chcialem przyjechac, ale o spocie przypomialem sobie w sobote, hehe. takze prosze o zczytanie logow. mam tez pare innych pytan, ale to jutro.
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 No i jednak będę to może nie będzie aż tak mało osób tylko troszkę się spóźnię bo mam dopiero po 17 autko odebrać z Rybnika Guregoru - od wczoraj mam polarek " L " pasuje idealnie - a ogólnie sam w sobie jest kozacki POLECAM - jest nowa tura zamówień Jak będziesz na spocie to weź ze sobą polarek muszę zobaczyć L-eczkę bo może drugi bym wziął większy tylko nie wiem czy się w nim nie utopię a tak to sobie porównam
Rekomendowane odpowiedzi