horny devil Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) wyszły fordowi te wany szkoda że nie mają silników i napędów Jeszcze żeby szło 100% Vatu odpisać trochę zj***li sylwetkę ale http://www.samar.pl/wiadomosci/ford-s-max-z-napedem-4x4?locale=pl_PL AWD Edytowane 13 Lutego 2016 przez horny devil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Jak byś coś od niego chciał to pisz - bo mi będzie wysyłał ten kpl. do ala i mam u niego fajne rabaty Ja oki dzięki.. W 19 za bardzo nic ciekawego nie ma....zastanawiam się jakby to wyglądało u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Jak byś coś od niego chciał to pisz - bo mi będzie wysyłał ten kpl. do ala i mam u niego fajne rabaty Ja oki dzięki.. W 19 za bardzo nic ciekawego nie ma....zastanawiam się jakby to wyglądało u mnie Moim zdaniem za nowy wzór do B6, wertuj google grafika i na pewno coś znajdziesz, ile chcesz wydać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Moim zdaniem za nowy wzór do B6, wertuj google grafika i na pewno coś znajdziesz, ile chcesz wydać? no właśnie hmm...do 3k max Ogólnie to ten wzór mi się widzi a najlepiej z rs4 ale za 3k to ich nie kupie... Pucek to było to.... https://www.facebook.com/HydrografikaRybnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Tomi thx za linka......wysłałem zapytanie ,czy to pod moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Tomi thx za linka......wysłałem zapytanie ,czy to pod moje Nie ma sprawy co mogę to pomogę Według numerów powinno pasować, ale lepiej dopytać Edytowane 13 Lutego 2016 przez Tomi_81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 mi się te wzory widzą ale decyzja już zapadła i będą inne tylko muszę zglebić kozę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 mi się te wzory widzą ale decyzja już zapadła i będą inne tylko muszę zglebić kozę Ori fele są spoko ale mają jedną podstawową wadę, są strasznie płaskie i o ile sam wzór jest ładny to koło traci na wyglądzie przez tą płaską budowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 mi się te wzory widzą ale decyzja już zapadła i będą inne tylko muszę zglebić kozę Ucho 1 wzór jest gites naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) mi się te wzory widzą ale decyzja już zapadła i będą inne tylko muszę zglebić kozę Ucho 1 wzór jest gitesnaciepane z GT-I9195 tylko nie wiem ,czy dostanie je w parametrach ,o których mówił ostatnio ..... 16" et 48 6 j Edytowane 13 Lutego 2016 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Moim zdaniem za nowy wzór do B6, wertuj google grafika i na pewno coś znajdziesz, ile chcesz wydać? no właśnie hmm...do 3k max Ogólnie to ten wzór mi się widzi a najlepiej z rs4 ale za 3k to ich nie kupie... Pucek to było to.... https://www.facebook.com/HydrografikaRybnik Tak Tomi, to ta firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Egon, ale widzisz ile to wystaje, jednak 10 cali to za dużo. Styknie inne ET i już wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek31071977 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 tomi ten wzór w 19 calach ma osiek na zimie - możesz przymiarke strzelić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 tomi ten wzór w 19 calach ma osiek na zimie - możesz przymiarke strzelić Dwa razy nie musisz pisać tylko teraz druga zmiana może weekend...byda dzwonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi