Pucek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Dobry Szukam kogoś w okolicach Gliwic, kto jest w stanie zakodować na "stole" CAN Gateway i moduł kierownicy (wsio z A3 ) pod kierownice multi funkcyjną. Wszystko mam polutowane między sobą kwestia tylko to zakodować, a z racji że pakuje to do B5 to nie mam czym tego zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Zdrówko ...Dobre na drina bez dodatków ale jednak trochę za słodkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Dobry Szukam kogoś w okolicach Gliwic, kto jest w stanie zakodować na "stole" CAN Gateway i moduł kierownicy (wsio z A3 ) pod kierownice multi funkcyjną. Wszystko mam polutowane między sobą kwestia tylko to zakodować, a z racji że pakuje to do B5 to nie mam czym tego zrobic. Djim z Orzesza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ale cisza, wszyscy zakochani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 ja fest - chyba w kołach jo się ostatnio zakochoł w kwietniu 2014 roku w białej A5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 A jo kochom moje B7 do tej pory miłość kwitnie dalej ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Hehheh a ja chyba kocham kopalnie bo za 2h tam się udaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Hehheh a ja chyba kocham kopalnie bo za 2h tam się udaje Pozdrów dyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Hehheh a ja chyba kocham kopalnie bo za 2h tam się udaje Pozdrów dyda Dydo robi na innej zmianie, chyba pół roku go nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Hehheh a ja chyba kocham kopalnie bo za 2h tam się udaje Pozdrów dyda Dydo robi na innej zmianie, chyba pół roku go nie widziałem To kto Ci teraz plecy myje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Dobry Szukam kogoś w okolicach Gliwic, kto jest w stanie zakodować na "stole" CAN Gateway i moduł kierownicy (wsio z A3 ) pod kierownice multi funkcyjną. Wszystko mam polutowane między sobą kwestia tylko to zakodować, a z racji że pakuje to do B5 to nie mam czym tego zrobic. Djim z Orzesza ? Rozumiem że to jego forumowy nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 W weekend trochę pojeździłem fajną zabawką ale koszty części nie są na moją kieszeń i nowy właściciel też się trochę przeliczył i ciekawe jak długo będzie go stać żeby to utrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 W weekend trochę pojeździłem fajną zabawką ale koszty części nie są na moją kieszeń i nowy właściciel też się trochę przeliczył i ciekawe jak długo będzie go stać żeby to utrzymać Teraz już wiem dlaczego na spocie nie byłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 A pisaliście że zero %%% to siedziałem do 2 w nocy u Damiana w warsztacie i robiliśmy tą zabawkę Żeby wymienić te 2 wahacze to trzeba się fest namęczyć ale cena nowych u Lellka zabiła właściciela no i oczywiście nie ma zamiennikówJedyne 1700zł za 1 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Dobry Szukam kogoś w okolicach Gliwic, kto jest w stanie zakodować na "stole" CAN Gateway i moduł kierownicy (wsio z A3 ) pod kierownice multi funkcyjną. Wszystko mam polutowane między sobą kwestia tylko to zakodować, a z racji że pakuje to do B5 to nie mam czym tego zrobic. Djim z Orzesza ? Rozumiem że to jego forumowy nick? A pisaliście że zero %%% to siedziałem do 2 w nocy u Damiana w warsztacie i robiliśmy tą zabawkę Żeby wymienić te 2 wahacze to trzeba się fest namęczyć ale cena nowych u Lellka zabiła właściciela no i oczywiście nie ma zamienników Jedyne 1700zł za 1 szt ile kosztuje "banan" do a4 /a6 w aso ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Dobry Szukam kogoś w okolicach Gliwic, kto jest w stanie zakodować na "stole" CAN Gateway i moduł kierownicy (wsio z A3 ) pod kierownice multi funkcyjną. Wszystko mam polutowane między sobą kwestia tylko to zakodować, a z racji że pakuje to do B5 to nie mam czym tego zrobic. Djim z Orzesza ? Rozumiem że to jego forumowy nick? A pisaliście że zero %%% to siedziałem do 2 w nocy u Damiana w warsztacie i robiliśmy tą zabawkę Żeby wymienić te 2 wahacze to trzeba się fest namęczyć ale cena nowych u Lellka zabiła właściciela no i oczywiście nie ma zamienników Jedyne 1700zł za 1 szt ile kosztuje "banan" do a4 /a6 w aso ? Szczerze dawno nie byłem w ASO Audi ale kiedyś odbierałem cały zawias do A4 w ASO VW za kwotę coś koło 3 tyś ale to był kpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi