Pucek Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Tak, parowanie bixów to norma w b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Tak, parowanie bixów to norma w b6 TrueDo ogarnięcia bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Tak, parowanie bixów to norma w b6 TrueDo ogarnięcia bez problemu a jak ? bo ta szukajka z forum mnie wnerwia... nie umiem znaleźć tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Jak masz regulacje lamp góra dół to po błotniki woda tam splywa trzeba oring zmienic i dac duzo smaru i trzeba sprawdzic oring przy kierunku może być sparcialy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Jak masz regulacje lamp góra dół to po błotniki woda tam splywa trzeba oring zmienic i dac duzo smaru i trzeba sprawdzic oring przy kierunku może być sparcialy. Podziękował ale to sie zobaczy czy wogóle coś wyjdzie z tego zakupu, za 15 min ma mi wysłać vin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 piękny klasyk - takie b6 zawsze będzie zwracać na siebie uwagę bixy u mnie w b6 też robiłem - standard Ja jutro odpadam - będę odpoczywał i pakował białego przed trasą jakoś mam sentyment do b6 może dlatego że to było moje pierwsze drogie auto, pierwsze Q pierwsze kombi i woziło moje pierwsze dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Majki ładna sztuka na plus benzyna w quattro no i pełny s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Jadę w sobotę po robocie to oglądać co myślicie ? Wszystkie opinie mile widziane http://allegro.pl/show_item.php?item=5996320379 Cena nie jest jakaś super ale przegladając mobile.de to ceny takich B6 są wyższe jak B7 Cena + opłat 1200 zł ale może coś się na miejscu utarguje. Mam parcie jednak wrócić do audi w benzin Ciekawa opcja, ogólnie wygląda bardzo fajnie, nie ma się co czego przyczepić, tylko te napisy na oponach Napisy na gumach są ostatnie czasy w modzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Sugerujesz żeby kupować już teraz te mazaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Weź dwa, dla mnie i dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ktoś kojarzy autko bo ramki są....ale czy klubowe http://allegro.pl/audi-a4-b7-1-8t-quattro-i5992480834.html#thumb/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 co Was tak na benzyny w Q wzieło - wszyscy na BT fury kupują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ktoś kojarzy autko bo ramki są....ale czy klubowe http://allegro.pl/audi-a4-b7-1-8t-quattro-i5992480834.html#thumb/5 Chyba kiedyś go trafiłem na A1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Siema, dzieje się coś dzisiaj pod forum? Ja mam wolne jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jadę w sobotę po robocie to oglądać co myślicie ? Wszystkie opinie mile widziane http://allegro.pl/show_item.php?item=5996320379 Cena nie jest jakaś super ale przegladając mobile.de to ceny takich B6 są wyższe jak B7 Cena + opłat 1200 zł ale może coś się na miejscu utarguje. Mam parcie jednak wrócić do audi w benzin Majki do d*py z takim autem niema co w nim rezac:D a tak na serio fajna sztuka dobry wypas a i kolo fajna takie jak ja miałem wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Majki ładna sztuka na plus benzyna w quattro no i pełny s-lineNo i ory s - line [emoji106] a nie tylko sam znaczek jak to jest w większości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 na parę godzin przed urlopem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Cześć, ja dzisiaj musze odpuscic, leżę z gorączką a jeszcze trzeba isc na moc do roboty :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi