Pelex Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 dzięki za czujność Proszę dostane Klubowicza (Landryna) ?
egon0407 Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Witam w tą cudowną pogodę - idealna na dzień w pracy :gwizdanie: Dzięki za spota , nawet sporo wozidełek się pojawiło Majki - najlepszego :oklaski: Guru , Egon , może byśmy dzisiaj już te ledy zamówili i ostatni weekend września (jeśli wam pasuje , bo ja mam wolne akurat) byśmy coś porezali ?? :gwizdanie: jestem za daj Linka to mozemy zamawiac 26 Września jest zlot:P
gregory Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Gregor sam to rozbierales, czy zrobiles fotke u mechaniora A jak myślisz? Dzieki za życzenia Pelex tego staruszka to już nie musiałeś dopisywać :gwizdanie: No ja też zaraz ide do garażu i auto na podnośnik i bede szukał dziury w dolocie bo jest coraz gorzej, auto przestaje jechać zaczyna dymic, powyzej 2 tys świszcze a komp pokazał że silnik ma włączony tryb awaryjny mam nadzieje ze to tylko dziura a nic bardziej powaznego Prosze bardzo Staruszku Jestem w szoku że w tak młodym Aucie jak Twoje już pękają gumy w dolocie ( jezeli to jest dolot ) daje to wiele do myślenia Wyluzuj żelka, może po prostu się któraś opaska zsunęła Ale ja obstawiam na bank nieszczelność. Bo syk uciekającego powietrza jest, dymienie jest do póki kiedy komp się nie zorientuje, że jest mniej powietrza niż powinno i wprowadzi silnik w tryb awaryjny. Jak już wprowadzi to z auta zrobi się totalny muł bo turbo nie będzie wogóle ładować i nie będzie też syku i dymienia. Majki wszystkiego naj..naj Wczoraj coś napomniałeś o urodzinkach, ale nie myślałem że to już
sparki Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 MAJKI najlepszego PUCEK widzę że znalazłeś swoje TQ rispekt teraz tylko zainstaluj w nim podtlenek elpidżi
Maxito Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 MAJKI NAJLEPSZEGO STOLAT :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A TERAZ ZAPYTANKO: MIANOWICIE CZY KTOŚ NATKNĄŁ SIĘ NA FORUM JAK ZROBIŚ PAKIET OŚWIETLENIE W MOIM B7 ZA JAKIEŚ NAMIARY BĘDĘ WDZIĘCZNY JA SZUKAM I CHYBA OŚLEPŁEM
A-rek Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 rowniez przylaczam sie do zyczen- najlepszego Majki
MAJKI Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Jeszcze raz Wszystkim dziękuje za pamieć i życzenia Wymarzone urodziny w garażu pod autem ale autko jezdzi jak nówka Gregory dzieki za pomoc (rozerwało wąż który idzie od turbo do intercolera) Diman dzieki za Vaga bo musiałem skasować pózniej błedy bo komp wykazał że auto przeszło w tryb awaryjny. I taka mała ciekawostka ile obstwiacie że może w ASO kosztować ten kawałek węża?? Niecałe 590zł czyli prawie jak za darmo kupiłem wzmocniony polski wąż za 70zł i auto śmiga jak talala tylko na wężu nie ma znaczka audi :gwizdanie: A gość w sklepie jeszcze wyjechał panie ale ten wąż jest drogi 70zł, jak usłyszał ile kosztuje ten ori to jechał łaciną i nie patrzył że sklep pełen klientów
Pucek Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 no to Majki gratulacje, nie dość że auto sprawne to jeszcze zasiliłeś polską gospodarke :> ja też dzisiaj wybebeszyłem ADRa, podładowałem akumulator, powyciągałem całe audio z kablami, podłączyłem tam też stare radyjko, teraz tylko czekać na klienta a w tym moim APU udało mi się dzisiaj podłączyć hid i pociągnąć kable sygnałowe do wzmacniacza już nie wspominam o tym że znów zawracałem dupe Darkowi i Gregorowi, a i Landrynowi jak tak dalej pójdzie to przestaną odbierać moje telefony :gwizdanie: więc sorry Koledzy ps. adr też już jednak kopci Sparki, narazie nie będzie eLPiGiii, jeszcze spalanie mnie nie interesuje, najpierw muszę wyjść na prostą, czyli sprzedać adra, a potem będę liczył co i jak
MAJKI Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Diman tu masz ten link o który prosiłeś http://www.mmsilesia.pl/6346/2009/7/5/zabrze-wypadek-pod-makro-pasazer-zmarl-zdjecia?districtChanged=true
diman Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 dzieki za linka baw sie dobrze w tym twoim dniu
MAJKI Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 MAJKI - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ - mogłeś coś wspomnieć o urodzinkach, dałbym Ci moje ledy w prezencie Miron nie pogniewał bym sie Ale zapodał byś linka z tymi lampami z knurowa co mówiłeś bo ty tam masz allegro obltane Ja znalazłem tylko taką aukcje i jeszcze gość pisze że b7 ori http://moto.allegro.pl/item738382378_lewa_tylna_lampa_audi_a4_b7_05_08r_diodowa_orygin.html
Guregoru Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Majki wszystkiego najlepszego i żebyś sobie dziś pourodzinował jak należy :beer1: Pelex żeby dostać landryna tak łatwo to trzeba jeszcze jeździć białym glutem :tongue4: Pucek dla mnie nie ma czegoś takiego jak męczenie możesz dzwonić zawsze i ile razy potrzebujesz tak jak wszyscy
miron78 Opublikowano 13 Września 2009 Autor Opublikowano 13 Września 2009 Majki to lampki do B7 z tej firmy co miałem diody do B6 http://cgi.ebay.de/Audi-A4-8EC-Lim-Bj-05-LED-Rueckleuchten-Heckleuchten_W0QQitemZ190320616669QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item2c4ffe24dd&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1229%7C293%3A1%7C294%3A50[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2009, 22:03_________________________________________________a to jest dokładnie ten model maty masującej http://www.allegro.pl/item728297508_mata_masujaca_shiatsu_z_podgrzewaniem_homedics.html
MAJKI Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 a to jest dokładnie ten model maty masującej http://www.allegro.pl/item728297508_mata_masujaca_shiatsu_z_podgrzewaniem_homedics.html Miron wielkie dzieki już link z aukcji poszedł do zainteresowanej osoby
egon0407 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Wielki dzieki dla Rudi i Janusza za tranzakcje nie umiem sie teraz napatrzec na furke tak wyglada pieknie:D:D:D:D
Pelex Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Wielki dzieki dla Rudi i Janusza za tranzakcje :D nie umiem sie teraz napatrzec na furke tak wyglada pieknie:D:D:D:D No to rzuć fote tego co Cię tak zachwyca
egon0407 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Wielki dzieki dla Rudi i Janusza za tranzakcje nie umiem sie teraz napatrzec na furke tak wyglada pieknie:D:D:D:D No to rzuć fote tego co Cię tak zachwyca jak zrobie fotki dzisiaj to pokaze
krolu Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Panowie, ma ktoś na sprzedaż dobry grill do b5 nie musi być ori, musi być srebrny, będę się zamieniał na ten eSowy o którym kiedyś wspominałem
Rekomendowane odpowiedzi