Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki za czujność :wink4:

Proszę :wink4: dostane Klubowicza (Landryna) ? :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam w tą cudowną pogodę :hi: - idealna na dzień w pracy :gwizdanie:

Dzięki za spota , nawet sporo wozidełek się pojawiło :good:

Majki - najlepszego :drunk: :oklaski:

Guru , Egon , może byśmy dzisiaj już te ledy zamówili i ostatni weekend września (jeśli wam pasuje , bo ja mam wolne akurat) byśmy coś porezali ?? :gwizdanie:

jestem za :D daj Linka to mozemy zamawiac 26 Września jest zlot:P

Opublikowano

Gregor sam to rozbierales, czy zrobiles fotke u mechaniora :tongue4:

A jak myślisz? :cool1:

Dzieki za życzenia :) Pelex tego staruszka to już nie musiałeś dopisywać :gwizdanie:

No ja też zaraz ide do garażu i auto na podnośnik i bede szukał dziury w dolocie bo jest coraz gorzej, auto przestaje jechać zaczyna dymic, powyzej 2 tys świszcze a komp pokazał że silnik ma włączony tryb awaryjny :( mam nadzieje ze to tylko dziura a nic bardziej powaznego

Prosze bardzo Staruszku :evil:

Jestem w szoku że w tak młodym Aucie jak Twoje już pękają gumy w dolocie ( jezeli to jest dolot ) daje to wiele do myślenia :mysli:

Wyluzuj żelka, może po prostu się któraś opaska zsunęła :wink4:

Ale ja obstawiam na bank nieszczelność. Bo syk uciekającego powietrza jest, dymienie jest do póki kiedy komp się nie zorientuje, że jest mniej powietrza niż powinno i wprowadzi silnik w tryb awaryjny. Jak już wprowadzi to z auta zrobi się totalny muł bo turbo nie będzie wogóle ładować i nie będzie też syku i dymienia.

Majki wszystkiego naj..naj :drinks: Wczoraj coś napomniałeś o urodzinkach, ale nie myślałem że to już :wink4:

Opublikowano

MAJKI NAJLEPSZEGO STOLAT :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

A TERAZ ZAPYTANKO: MIANOWICIE CZY KTOŚ NATKNĄŁ SIĘ NA FORUM JAK ZROBIŚ PAKIET OŚWIETLENIE W MOIM B7 :wink4: ZA JAKIEŚ NAMIARY BĘDĘ WDZIĘCZNY :hi:

JA SZUKAM I CHYBA OŚLEPŁEM :mysli::wink4:

Opublikowano

rowniez przylaczam sie do zyczen- najlepszego Majki :good:

Opublikowano

Jeszcze raz Wszystkim dziękuje za pamieć i życzenia :)

Wymarzone urodziny w garażu pod autem ale autko jezdzi jak nówka

Gregory dzieki za pomoc (rozerwało wąż który idzie od turbo do intercolera)

Diman dzieki za Vaga bo musiałem skasować pózniej błedy bo komp wykazał że auto przeszło w tryb awaryjny.

a411e42a24c43569med.jpg

5fdaf1d4e91d5318med.jpg

I taka mała ciekawostka ile obstwiacie że może w ASO kosztować ten kawałek węża??

Niecałe 590zł czyli prawie jak za darmo :polew: kupiłem wzmocniony polski wąż za 70zł i auto śmiga jak talala tylko na wężu nie ma znaczka audi :gwizdanie:

A gość w sklepie jeszcze wyjechał panie ale ten wąż jest drogi 70zł, jak usłyszał ile kosztuje ten ori to jechał łaciną i nie patrzył że sklep pełen klientów :polew:

Opublikowano

no to Majki gratulacje, nie dość że auto sprawne to jeszcze zasiliłeś polską gospodarke :>

ja też dzisiaj wybebeszyłem ADRa, podładowałem akumulator, powyciągałem całe audio z kablami, podłączyłem tam też stare radyjko, teraz tylko czekać na klienta :polew:

a w tym moim APU udało mi się dzisiaj podłączyć hid i pociągnąć kable sygnałowe do wzmacniacza :)

już nie wspominam o tym że znów zawracałem dupe Darkowi i Gregorowi, a i Landrynowi :tongue4: jak tak dalej pójdzie to przestaną odbierać moje telefony :gwizdanie: więc sorry Koledzy :decayed:

ps. adr też już jednak kopci :wink4:

Sparki, narazie nie będzie eLPiGiii, jeszcze spalanie mnie nie interesuje, najpierw muszę wyjść na prostą, czyli sprzedać adra, a potem będę liczył co i jak :)

Opublikowano

dzieki za linka baw sie dobrze w tym twoim dniu

Opublikowano

MAJKI - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ - mogłeś coś wspomnieć o urodzinkach, dałbym Ci moje ledy w prezencie :decayed:

Miron nie pogniewał bym sie :tongue4:

Ale zapodał byś linka z tymi lampami z knurowa co mówiłeś bo ty tam masz allegro obltane :naughty:

Ja znalazłem tylko taką aukcje i jeszcze gość pisze że b7 ori

http://moto.allegro.pl/item738382378_lewa_tylna_lampa_audi_a4_b7_05_08r_diodowa_orygin.html

Opublikowano

Majki wszystkiego najlepszego :drunk::drinks: i żebyś sobie dziś pourodzinował jak należy :beer1:

Pelex żeby dostać landryna tak łatwo to trzeba jeszcze jeździć białym glutem :tongue4: :tongue4: :tongue4::decayed:

Pucek dla mnie nie ma czegoś takiego jak męczenie :wink4: możesz dzwonić zawsze i ile razy potrzebujesz tak jak wszyscy :good:

Opublikowano
Opublikowano

Wielki dzieki dla Rudi i Janusza za tranzakcje :D:D nie umiem sie teraz napatrzec na furke tak wyglada pieknie:D:D:D:D

No to rzuć fote tego co Cię tak zachwyca :mysli:

Opublikowano

no właśnie...

Opublikowano

Wielki dzieki dla Rudi i Janusza za tranzakcje :notworthy: nie umiem sie teraz napatrzec na furke tak wyglada pieknie:D:D:D:D

No to rzuć fote tego co Cię tak zachwyca :mysli:

jak zrobie fotki dzisiaj to pokaze :naughty:

Opublikowano

felgi??????? :naughty:

Opublikowano

Panowie, ma ktoś na sprzedaż dobry grill do b5 nie musi być ori, musi być srebrny, będę się zamieniał na ten eSowy o którym kiedyś wspominałem :D