Pucek Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 królu...jak Ty założysz eSowy to ja muszę mieć RSowy na necie te zwykłe stoją baaardzo tanio
krolu Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 królu...jak Ty założysz eSowy to ja muszę mieć RSowy na necie te zwykłe stoją baaardzo tanio Wiem sprawdzałem, ale wolałem zapytać tu może komuś w garażu zalega to bym odkupił
gregory Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 królu...jak Ty założysz eSowy to ja muszę mieć RSowy na necie te zwykłe stoją baaardzo tanio Wiem sprawdzałem, ale wolałem zapytać tu może komuś w garażu zalega to bym odkupił Krolu niedawno ktoś ci proponował że ma grill....itd.. , ale ty powiedziałeś że każdy ci chce coś sprzedać a ty nic nie chcesz nic kupić
egon0407 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Panowie, ma ktoś na sprzedaż dobry grill do b5 nie musi być ori, musi być srebrny, będę się zamieniał na ten eSowy o którym kiedyś wspominałem hmmm moze bym Ci mojego sprzedal mam ori po ile wogole takie grille chodza??
stanley Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Kolego takie reflektory idzie samemu wyczyścić wewnątrz jak i zewnątrz ale uprzedzam rozebranie lampy Valeo znaczy wyciągnięcie soczewki jest trudne a jeszcze trudniejsze jest jej wsadzenie jeżeli nie posiadasz odpowiednich narzędzi (szczypczyków) w samym reflektorze ręcznie czyścisz tylko soczewke a całą reszte płuka się wodą z płynem. Zewnętrznie można wypolerować plastik żeby nie było widać tak mocno tego wypiaskowania reflektora które się robi po latach jeżdżenia - ale sie rozpisałem jek chcesz znać szczegółu ty pisz na PW Właśnie z uwagi na to, że na tym się nie znam, nie chciałbym się tego podejmować. Rozmawiałem z kilkoma zakładami, które zajmują sie tego typu problemami i wszyscy stwierdzili, że soczewka jest wypalona i trzeba ją regenerować, wymycie niestety nie usunie problemu. Niestety ceny regeneracji to 90 zł/szt Piekary Śląskie , do 200zł/szt Zabrze ul. Floriana (http://regref.prv.pl/)
egon0407 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Wielki dzieki dla Rudi i Janusza za tranzakcje nie umiem sie teraz napatrzec na furke tak wyglada pieknie:D:D:D:D Nie ma za co ale teraz co ja bede mieć? :gwizdanie: [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2009, 13:38_________________________________________________Pozatym spoko zajebiszczo wygląda twoje auto lepiej niż moje, pokaż im fotki niech się też poślinią [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2009, 13:38_________________________________________________a propo Egon to wszysto ok? tak tak wszytko oki jeszcze raz wielkie dzieki bo micha sie cieszy
keżor Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 siema wszystkim, narazie nie nadrabiam waszych wypocin , może wieczorem :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Panowie i Panie, potrzebuję pomocy, szukam KOLEŻANKI do zabawy na weselu, muszę przyjść z kimś, chłopcy nie wchodzą w grę jak by coś a że od nie dawna jestem full kawaler to wiecie... nie chce iść z byle kim, więc jak by tak ktoś z Was miał FAJNĄ siostrę, kuzynkę, to nie pogardzę, powoże ją quattero, odpalę nawet dla niej turbine, ale musi mieć koło 19-22 lata to jak, macie dla mnie jakieś mięso??? a i wesele jest za 2 tygodnie
krolu Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Krolu niedawno ktoś ci proponował że ma grill....itd.. , ale ty powiedziałeś że każdy ci chce coś sprzedać a ty nic nie chcesz nic kupić To był czarny z Fk a Ci ludzie chcą właśnie srebrny...
Pelex Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Kolego takie reflektory idzie samemu wyczyścić wewnątrz jak i zewnątrz ale uprzedzam rozebranie lampy Valeo znaczy wyciągnięcie soczewki jest trudne a jeszcze trudniejsze jest jej wsadzenie jeżeli nie posiadasz odpowiednich narzędzi (szczypczyków) w samym reflektorze ręcznie czyścisz tylko soczewke a całą reszte płuka się wodą z płynem. Zewnętrznie można wypolerować plastik żeby nie było widać tak mocno tego wypiaskowania reflektora które się robi po latach jeżdżenia - ale sie rozpisałem jek chcesz znać szczegółu ty pisz na PW Właśnie z uwagi na to, że na tym się nie znam, nie chciałbym się tego podejmować. Rozmawiałem z kilkoma zakładami, które zajmują sie tego typu problemami i wszyscy stwierdzili, że soczewka jest wypalona i trzeba ją regenerować, wymycie niestety nie usunie problemu. Niestety ceny regeneracji to 90 zł/szt Piekary Śląskie , do 200zł/szt Zabrze ul. Floriana (http://regref.prv.pl/) że niby się soczewka wypaliła tak a jakim cudem przecież to szkło jest i do tego bardzo oddalone od żarówki jakby to był plastik to bym uwierzył ona jest poprostu brudna wierz mi juz mam kilka takich reflektorów na swoim końcie i za każdym razem jak tylko przetarłem soczewke w środku to biała gaza jałowa była wręcz czarna po za tym sam reflektor w środku też jest brudny oraz odblask no i zewnętrznie może być lekko wypiaskowane już ale to wszystko się da wyczyścić i wypolerować i wyjdzie Cię to może 20 zeta jak juz tego zabiegu dokonasz to wkładasz sobie HID-y od 4300k do 6000k i świeci jak ta lala. Pucek ja bym do Ciebie żadnej laski nie przyprowadził bo byś tak marudził jak przy szukanie Twojego wypasu że zderzaki nie te że włosy na pipie że zęba brak paznokcie za krutkie włosy za długie :polew:
krolu Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Pucek ja bym do Ciebie żadnej laski nie przyprowadził bo byś tak marudził jak przy szukanie Twojego wypasu że zderzaki nie te że włosy na pipie że zęba brak paznokcie za krutkie włosy za długie :polew: Poza tym żadna nie była by quattro ... :polew: :polew: :polew: :polew:
Pelex Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Pucek ja bym do Ciebie żadnej laski nie przyprowadził bo byś tak marudził jak przy szukanie Twojego wypasu że zderzaki nie te że włosy na pipie że zęba brak paznokcie za krutkie włosy za długie :polew: Poza tym żadna nie była by quattro ... :polew: :polew: :polew: :polew: Jak nie ! suke mu przyprowadze i już będzie quatrro
Pucek Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 ja tu siedze zdołowany a Wy sie śmiejecie... wszystkie fajne koleżanki akurat kogoś mają... a odnośnie zderzaków, byle nie A no i byle nie duże C, no i d*pa wmiare dopasowana do reszty ciała czyli wsam raz, no i nie musi odrazu próbować zemna jeździć na quattro Pelex...a żeby Ci sie woda do środka jeszcze bardziej lała
Pelex Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Moja żonka sie pyta na ile godzin chcesz ta panienke ?
Pucek Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 na 2 dni no chyba że na jeden...ale to w ostateczności a co Ty jej już nie wystarczasz??? chce bez Ciebie sie zabawić? bo wkońcu sam nam mówileś że nie potrafisz tańczyć
Pelex Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Ty sie o mój taniec nie martw po kilku głębszych to jestem mistrzem breg-denca a ja jej wystarczam tylko chce tobie pomóc ale jak Ci nie pasuje to trudno wiedziałem to zresztą bo teraz pewnie przez dwa michy będzieś zszukał tej idealnej 1.8T Q na wypasie zobacz co Cie omineło http://nasza-klasa.pl/profile/1437401/gallery/58
piterra Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Pucek wynajmij "Strażniczkę lasu" :polew: :polew: :polew: :polew: jak na dwa dni to może jakiś rabat dostaniesz :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Pelex Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Racja Góro Pucek wynajmij "Strażniczkę lasu" :polew: :polew: :polew: :polew: jak na dwa dni to może jakiś rabat dostaniesz :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Racja Górol z kopalni na pewno dostanie zniżke na czarną pipke
egon0407 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e40fe53aafb4f3b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8fade7ef7b7c304e.html co powiecie?? ja jestem mega zadowolony na żywo lepiej wyglada:D
Guregoru Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Pucek daj se spokuj z szukaniem jakiejś panny po prostu powiesz że przez kilka dni twoją miłością jest nowe auto i nie bedziesz się musiał wku*wiać że takiej jak ty chcesz to jeszcze żadna "mamuśka" nie "wyprodukowała"
Rekomendowane odpowiedzi