gregory Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Mario, a skąd ty to możesz wiedzieć, że tutaj jest lepszy świat. Nigdy tu nie byłeś..... No skoro tu miałeś B5 i się zwalniałeś z roboty przy byle okazji dla wolnego a tam se fuche cenisz i nagle masz A5 to chyba lepiej Ci niż w PL ... Teraz po prostu jest życie małżeńskie, obowiązki i zwolnić się nie można po prostu tak. Robić trzeba wszędzie, nawet tutaj w robocie nikt nie leży. Wy tam w tej Polsce też nie narzekajcie, a ty już na pewno, żyjesz jak pączek w maśle.
walada1987 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Sprawa podciśnienia wyjaśniona taka pierdoła a tyle nerwów . Pacjęt zdrowy i znów cieszy z jazdy [emoji7] Naciapane z GT-N7105 Znacie dobrego blacharza i w miarę w przystępnej cenie bo ruda gangrena się wdala Naciapane z GT-N7105
walada1987 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Tzn gdzie , jak robi i za ile Naciapane z GT-N7105
walada1987 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Panowie potrzebne mi takie kostki z kablami ma ktoś na zbyciu ?
Tomi_81 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Majki też tak rządzisz na parkingu No cóż powinien trafić na kogoś kto by do niego wysiadł Znacie dobrego blacharza i w miarę w przystępnej cenie bo ruda gangrena się wdala http://moto.gratka.pl/katalog_uslug/firma/864-id.html
MAJKI Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Hamer ja juz nie upalam bmw chyba że moja tak upala teraz bo nia jezdzi hehe. Ogolnie burak i brak słów obojetnie czym by jechal
Rekomendowane odpowiedzi