krolu Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Majki - Norbi3000 jest już po programie - chwalił się wykresem na forum ( tyle że w serii mu troszke mało wyszło )[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 10:15_________________________________________________kolejna klubowa fura do sprzedania ( zadbana ) a najlepszy ma znaczek na tylnej klapie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9774229 1.6 :polew: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 17 Września 2009 Autor Opublikowano 17 Września 2009 fajna sprawa takie zaskoczenie na drodze - ja też miałem dylemat naklejka compsport czy znaczek 1.9 - ale dla podtrzymania tradycji wybrałem naklejke. Ale znaczek 1.6 to jest dopiero odlot[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 11:03_________________________________________________oczywiście nic nie mam do 1.9 - są za***iste ale w budzie B7 znaczek 1.9 oznacza 115 kucy co byłoby już fajną różnicą w stosunku do tego co jest
bish - kopt Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Gadałem ze Sky' em, jade jutro ok 16 na lotnisko do niego żeby bliżej przyjżeć sie tematowi jak ktoś jest zainteresowany to niech wpada
czester Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Ja odrazu mowie, ze w niedziele odpadam na cokolwiek.
keżor Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Gadałem ze Sky' em, jade jutro ok 16 na lotnisko do niego żeby bliżej przyjżeć sie tematowi jak ktoś jest zainteresowany to niech wpada no to ja też będe
MAJKI Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Majki - Norbi3000 jest już po programie - chwalił się wykresem na forum ( tyle że w serii mu troszke mało wyszło )[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 10:15_________________________________________________kolejna klubowa fura do sprzedania ( zadbana ) a najlepszy ma znaczek na tylnej klapie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9774229 Własnie oglądałem ten wykres, napisałem do niego PW jakie ma odczucia po programie i ogólnie jakie wrażenia co do samej firmy...
Skydiver Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Gadałem ze Sky' em, jade jutro ok 16 na lotnisko do niego żeby bliżej przyjżeć sie tematowi jak ktoś jest zainteresowany to niech wpada He he jak tak dalej pójdzie to spot odbędzie się na lotnisku :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 17 Września 2009 Autor Opublikowano 17 Września 2009 Gadałem ze Sky' em, jade jutro ok 16 na lotnisko do niego żeby bliżej przyjżeć sie tematowi jak ktoś jest zainteresowany to niech wpada He he jak tak dalej pójdzie to spot odbędzie się na lotnisku :gwizdanie: zorganizuj tam troche prostej i nie widze problemu
Skydiver Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Gadałem ze Sky' em, jade jutro ok 16 na lotnisko do niego żeby bliżej przyjżeć sie tematowi jak ktoś jest zainteresowany to niech wpada He he jak tak dalej pójdzie to spot odbędzie się na lotnisku :gwizdanie: zorganizuj tam troche prostej i nie widze problemu Prosta jest w jedna strone 800m w drugą kolo 1km ...... samoloty sobie jakoś radzą
miron78 Opublikowano 17 Września 2009 Autor Opublikowano 17 Września 2009 Gadałem ze Sky' em, jade jutro ok 16 na lotnisko do niego żeby bliżej przyjżeć sie tematowi jak ktoś jest zainteresowany to niech wpada He he jak tak dalej pójdzie to spot odbędzie się na lotnisku :gwizdanie: zorganizuj tam troche prostej i nie widze problemu Prosta jest w jedna strone 800m w drugą kolo 1km ...... samoloty sobie jakoś radzą zarezerwuj, wyrównaj i wpadamy
Tomeks Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 zdążyłem tylko zrobić screenshota, podobno wpłacił sporą kasę i mu zdjeli kropka :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 17 Września 2009 Autor Opublikowano 17 Września 2009 koledzy powitajmy Tomeksa którego wyrzucono ze zlotów Trójmiasta witamy Cie Tomku
Pucek Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 ja jak wiecie, caaały weekend mam wolny, więc napewno na Rybniku w niedzielę będę z Mironem i Guru jak widać, a nawet sobie popływam piątek piwka to wiadomo, ale sobota hmm...z chęcią bym się wybrał, tylko GDZIE? [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 14:37_________________________________________________buhehehheh a ja wyczaiłem Króla... biedaczek reza intercooler nie no...grill z S4 i intercooler = mega land na 17'' kołpakach już Ci zazdroszcze królu
krolu Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 ja jak wiecie, caaały weekend mam wolny, więc napewno na Rybniku w niedzielę będę z Mironem i Guru jak widać, a nawet sobie popływam piątek piwka to wiadomo, ale sobota hmm...z chęcią bym się wybrał, tylko GDZIE? [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 14:37_________________________________________________buhehehheh a ja wyczaiłem Króla... biedaczek reza intercooler nie no...grill z S4 i intercooler = mega land na 17'' kołpakach już Ci zazdroszcze królu Odejdz....
Pucek Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 nie no dobra powaga... jak to wyrezasz to pooglądam, bo może złoże zamówienie na taki bajer
Skydiver Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Gadałem ze Sky' em, jade jutro ok 16 na lotnisko do niego żeby bliżej przyjżeć sie tematowi jak ktoś jest zainteresowany to niech wpada He he jak tak dalej pójdzie to spot odbędzie się na lotnisku :gwizdanie: zorganizuj tam troche prostej i nie widze problemu Prosta jest w jedna strone 800m w drugą kolo 1km ...... samoloty sobie jakoś radzą zarezerwuj, wyrównaj i wpadamy Miron coś tu ściemniasz ..... jak wiadomo samoloty startują tylko i wyłącznie po wyrównanym ..... A i radzą sobie w każdych warunkach Więc dla chcącego ....... :gwizdanie:
kris_kilt Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Witam po kilku dniach nie obecności i kilkunastu minutach nadrabiania Co do wypadu , ja w niedzielę odpadam - praca Co do soboty - wstępnie się piszę tak na 70% , bo auto dalej u lakiernika , mam właśnie w sobotę odbierać , tylko niewiem o której i czy napewno , tylko gdzie jak coś ... :gwizdanie: S4 - 1.6 , dobre :polew:
Rekomendowane odpowiedzi