walada1987 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witojcie Naciapane z GT-N7105 Najbliższy przyjaciel zapowietrzonej pompy vp44 Amator Założył byś jakaś pompkę przed filtrem i odpowiertrzył bez problemu ...a takie na pieprzenje sie na plaka to...... potem będzie płacz ,że jednak umarła .... Masz na myśli ta w baku ? Problemem nie jest pompka w baku tylko wężyk odpowiadający za napełnianie kosza w środę będzie robione Naciapane z GT-N7105
blady666 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Czy wiecie moze gdzie w Gliwicach lub okolice mogę podjechać na wycięcie katalizatora w 1.9avf, ? Chce wstawić rurę od gruchota, trzeba cos w kompie ustawiać ?
MAJKI Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 W gliwicach na uszczyka masz warsztat co usuwa dpfy to kata Ci bez problemu zamienia na rure
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Hi Witojcie Naciapane z GT-N7105 Najbliższy przyjaciel zapowietrzonej pompy vp44 Amator Założył byś jakaś pompkę przed filtrem i odpowiertrzył bez problemu ...a takie na pieprzenje sie na plaka to...... potem będzie płacz ,że jednak umarła .... Masz na myśli ta w baku ? Problemem nie jest pompka w baku tylko wężyk odpowiadający za napełnianie kosza w środę będzie robione Naciapane z GT-N7105 Nie..ta pod maską.....ta droższa
walada1987 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Jest założona z a6 c5 po lifcie Naciapane z GT-N7105 Z 2002 r Naciapane z GT-N7105 A żaden inny sposób mi nie przyszedł na szybko do głowy żeby odpalić auto żeby pompa zastała jakie są jeszcze sposoby Naciapane z GT-N7105
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Podpinasz pompkę przed filtr paliwa i wio
walada1987 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 O a słyszałem ze są takie reczne Naciapane z GT-N7105
Rekomendowane odpowiedzi