Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie szkoda ci kasy na bez ? :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ostatnio to majki jak przywiózł parę tych "bez" to nie zdążyłem podejść a już ich nie było :polew:

widziałem promocje w biedronce na strzelce :>

to nic, spadam

dobranoc Wszystkim

Opublikowano

Piwo to piwo, a nie jakies tam soczki smakowe.

Dobranoc :hi:

Opublikowano

siemacie panowie troche problemow z czytaniem forum czasu malo ale nadrobione wyjazd widze jeszcze nie zdecydowany ale mysle ze ostatecznie dogadamy to na spocie do zobaczenia wieczorem milego dnia zycze

Opublikowano

witam po dlugiej nieobecnosci :hi:

jesli chodzi o dzisiejszego spota to oczywiscie sie melduje :wink4:

a jesli chodzi o ta S4 1.6 to chetnie taki srodek bym przygarnal do swojej :>

co do wyjazdow w sobote i niedziele to ja niestety odpadam :(

Opublikowano

:hi:

Witam

na 95% potwierdzam moją pierwszą obecność na spotkaniu rodziny A4

jeszcze tylko dziś pierścienie ABSu musze wymienic ale powinno się udać

do zobaczenia

Opublikowano

witam wszystkich z rańca !

Można prosić o zvagowanie dzisiaj przez jakiegoś fachowca? :notworthy:

Opublikowano

no i jak zwykle mega zlocik się szykuje - oczywiście powinienem być - no i po męsku trzeba zadecydować czy w ten wekend się gdzieś współnie wybieramy czy nie - no i gdzie oczywiście ( pogoda ma być OK )

Czester - tam napewno można sprzęt wypożyczyć do pływania - masz na nich jakiś namiar ?[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 08:59_________________________________________________no i witać mi się tu bo do 800 nie dobijemy :polew:

Opublikowano

z tą tzw. Elytą fajny pomysł ( ESŚ ) tylko ma jeden minus wg mnie - troszke nie chciałbym wprowadzać jakiś podziałów ( lepsi-gorsi ).Z tym stwierdzeniem Elyta to zawsze było tak na luźno ( w żartach ).Może to być sytuacja w której nowi będą się czuć gorsi ( inni ).Może lepiej niczego takiego nie wprowadzać - wszyscy są równi, tyle samo znaczą na SG i zawsze jest miło, wesoło i tak powinno być ( to tylko moje zdanie oczywiście ) :wink4:

Opublikowano

Wydaje mi się że ESŚ miało by raczej oznaczać osoby, które są już stałymi bywalcami spotów w Gliwicach ale zgadzam się że mogło by to zostać inaczej odebrane przez nowe osoby :)

Opublikowano

Skydiver widziałem cię chyba we wtorek jak się nie mylę jak skręcałeś na Lotników ze Żwirki i Wigury po 20 :)

Opublikowano

:hi: :hi: i mam prośbę czy jak już coś postanowicie co do soboty albo niedzieli to może mi ktoś na priv napisać konkrety bo od teraz mam ograniczony dostęp do neta a co za tym idzie śledzenia wątku.

Wielkie dzięki i udanego spotu dziś wam życzę

pozdrawiam

NOWY :):notworthy:

Opublikowano

Skydiver widziałem cię chyba we wtorek jak się nie mylę jak skręcałeś na Lotników ze Żwirki i Wigury po 20 :)

Idealny temat do spamowania he he :decayed:

Jechać jechałem ale Cie nie widziałem :mysli: następnym razem pomachaj :tongue4:

Opublikowano

Musiałeś mnie widzieć bo chciałeś mnie puścić myśląc że ja jadę prosto a ja skręcałem w Żwirki (jadąc od Bojkowskiej)

Opublikowano

:bry:

A moja obecność na dzisiejszym spocie jest zagrożona :( Żonka sie pluje że dopiero co z łóżka wstałem po chorobie a już na zlot chce pedzić.

Ale chyba jej nie posłucham :evil: i bede bo wogóle musze dimanowi Vaga oddać ....

Opublikowano

Musiałeś mnie widzieć bo chciałeś mnie puścić myśląc że ja jadę prosto a ja skręcałem w Żwirki (jadąc od Bojkowskiej)

To dlaczego nie używasz migaczy :disgust:

Opublikowano

:hi: :hi: i mam prośbę czy jak już coś postanowicie co do soboty albo niedzieli to może mi ktoś na priv napisać konkrety bo od teraz mam ograniczony dostęp do neta a co za tym idzie śledzenia wątku.

Wielkie dzięki i udanego spotu dziś wam życzę

pozdrawiam

NOWY :):notworthy:

jasne że tak - tylko jeżeli utalimy co robimy w sobotę i wyślemy Ci PW to czy dasz radę je odczytać zanim wyjedziemy :mysli:

Jak wrócimy ze zlotu o 24.00 a jechać będziemy gdzień następnego dnia o 10.00 to możesz mieć problem :)[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 09:42_________________________________________________

:hi

Pytanko do stałych bywalców jako "młody" na zlocie coś musze wiedzieć szczególnego??

tylko tyle, że piwa które przywieziesz musisz wypakować przed auto i powiedzieć "cześc - częstujcie się" :decayed:

oczywiście żarcik :wink4:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 09:44_________________________________________________to ile dzisiaj autek mamy na zlocie :mysli: 20 :naughty: