Pucek Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka A ty co spać nie możesz ☺Siemanko w dzień spota Od 4:00 na nogach bo do roboty na rano... Ale jeszcze tylko jutro, niedziela i weekend Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Ja dzisiaj o 20 kończę i weekend z zapaleniem okostnym szczęki za***ista weekend się szykuje Naciapane z GT-N7105
Mario22 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 To o którwj ktoś będzie najwcześniej? Naciapane z Z2
diman Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Ja tez 19 albo ciutkę później musze czekać na zmianę dla wiktora
walada1987 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Ja mogę wpaść na kebsa 20.30 Naciapane z GT-N7105 Jak będziecie jeszcze Naciapane z GT-N7105
Pucek Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Chłopaki, muszę odpuścić spota bo Zuzka ma stan podgoraczkowy i muszę obserwować sytuację. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Ja już po dzięki za spota i mega powrót... Polko ja nie wiedziałem o co kaman czy będą Cie bić czy co się dzieje... Kto to był? Naciapane z Z2
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Ja już po dzięki za spota i mega powrót... Polko ja nie wiedziałem o co kaman czy będą Cie bić czy co się dzieje... Kto to był? Naciapane z Z2 ...widzioł, że mom żorski blachy, to sie zapytoł czy bych go nie ciepnył?! Instruktor jazdy to buł, padoł, że tako adrenalina mu sie przido, bo mo już pomału doś jazdy 50km/h Panowie za spota i powrót
MAJKI Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Dzieki za dzis i kebsa ps .diman siedze i ogladam hobbita hahahaha
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Dzieki za dzis i kebsa ps .diman siedze i ogladam hobbita hahahaha ...dupisz farmazony...reklama leci Teraz reklamowali "na skraju jutra" fajny film, polecam
diman Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Majki wkręciłeś mnie też oglądam a co do powrotu to cholerne psy musiały akurat wtedy jechać ☺ Podziękował za dzisiaj
Polko_V Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Majki wkręciłeś mnie też oglądam a co do powrotu to cholerne psy musiały akurat wtedy jechać ☺ Podziękował za dzisiaj ...no
Mario22 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Lepsza Furia na polsat film Pyrsk Naciapane z Z2 Majki wkręciłeś mnie też oglądam a co do powrotu to cholerne psy musiały akurat wtedy jechać ☺ Podziękował za dzisiaj Jak by my nie hamowali tylko przeszli prosto obok nich to nic bu nie zrobili tą lodówkąNaciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi