miron78 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 Egon allów nie było bo biały był w garażu a starym byłem w robocie i wracałem 0 18.30 Furka odstawiona na szyby a rano bawiłem się kołami i muszę przyznać że wbrew temu co pisaliśmy jestem miło zaskoczony 20 z A6 poleciały na A4 - fakt są dupne ale wcale źle nie wyglądają - opona nie jest naleśnikiem więc źle nie wygląda a kolor pięknie się konponuje z tymi allroadowymi aluminiowymi osłonami z przodu i tyłu Coś co mnie najbardziej zakoczyło i daje fajne możliwości na przyszłość to fakt iż koło 20 9j et35 które było w A6 i było w miarę na równo z nadkolem to do A4 weszło z 10mm dystansem i jeszcze z tyłu jest miejsce na jakieś 4mm - masakra Znaczy to tyle że np ROTOR z RS5 który nie miał szans wejść do zwykłej A4 do alla wchodzi bez problemu a koło które miałem w A5 z tą mega głębią też wejdzie do alla Przy tej kozie oczywiście nie będę się bawił w takie koła ale widać przyszłościowo możliwości są zarąbiste
egon47 Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) To Miron musieliśmy się minąć dziś albo jutro będę też w tej okolicy to może będę dzwonić:-) aha chce twoje 20 przymierzyć do mojej a4 kiedyś na zlocie jak będzie czas Edytowane 9 Maja 2017 przez egon47
MAJKI Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 Niedaleka przyszłość 500 elektryk ze Stanów, szkoda tylko że jest w PL 6 miesiecy i nikt nie umie go uruchomić bateria pokazuje 70%Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 Godzinę temu, Arturoo napisał: W każdego alla wchodzą szersze koła nieprawda - do A6 nie wchodzą szersze - te same co do zwykłej
Koval242 Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) 17 godzin temu, MAJKI napisał: Koval napisz do Miszela o zdjecia b6 ktore dzis wystawiłhttps://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-1-9-tdi-130ps-s-line-chrom-pdc-skora-ID6yThTp.html Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Foto dziś bd. Zobaczymy co za sztuka. s line tylko środek. I bez navi. Jakie koszty zamontowanie od przerobienia z 1 dni do navi by były takie orientacyjne ? Bo samo radio nie wystarczy pewnie trzeba jakie gps itp dokupić? PS. Auto od użytkownika Pajdy nieaktualne Edytowane 9 Maja 2017 przez Koval242
pajda Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 Foto dziś bd. Zobaczymy co za sztuka. s line tylko środek. I bez navi. Jakie koszty zamontowanie od przerobienia z 1 dni do navi by były takie orientacyjne ? Bo samo radio nie wystarczy pewnie trzeba jakie gps itp dokupić? PS. Auto od użytkownika Pajdy nieaktualneSprzedane? Dzwoniłeś?
Mario22 Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 Sprzedane? Dzwoniłeś? Coś szybko te twoje autko zmienia właścicieli... ;-) Naciapane z Z2
Koval242 Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 19 minut temu, pajda napisał: Sprzedane? Dzwoniłeś? Tak poszło juz. Nie wnikałem dlaczego tak szybko zmienia właściciela.. Oraz tez nie wiem gdzie poszło.
miron78 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Moim zdaniem jest wystarczająco ładnie żeby tak zostało na jakiś czas bez wydawania kolejnych kilku tysi kółka + szyby zdecydowanie na plus - takie moje zdanie Edytowane 15 Maja 2017 przez miron78
MAJKI Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 Ale te szyby chyba jasniejsza folia zrobiles jak w A5? Bo tak przeswituje na zdjeciu Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 A czemu przodu nie robiłeś? Najdelikatniejsza folią....
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 50 minut temu, miron78 napisał: Moim zdaniem jest wystarczająco ładnie żeby tak zostało na jakiś czas bez wydawania kolejnych kilku tysi kółka + szyby zdecydowanie na plus - takie moje zdanie fura ogolnie mega, ale jak dla mnei te kola to lipa niewiem czy pamietacie jak ktos tutaj wrzucil kiedys a4 ktora miala zalozone sprezyny od a6 hehe tak mi sie ona teraz kojarzy koza, według mnei to nie pasuje takie koło było by ok gdybyś glebił auto a póki co niekombinowałbym i zostawił to co było
pajda Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 1 godzinę temu, miron78 napisał: Moim zdaniem jest wystarczająco ładnie żeby tak zostało na jakiś czas bez wydawania kolejnych kilku tysi kółka + szyby zdecydowanie na plus - takie moje zdanie coś słaba ta folia, i przód nie ściemniony no z tymi kołami jako tako się to prezentuje ale powietrze jest tu wskazane !
Onyks Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 3 godziny temu, H4mm3R napisał: Czy ten film przypadkiem nie nawiązuje do dyskusji z Twojego tematu dotyczącej koloru nowych felg ?
Rekomendowane odpowiedzi