miron78 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Jak ktoś nie ma pomysłu na wolny słoneczny dzień to zapraszam w rewelacujne miejsce dla rodzin z dziećmi na zadupiu więc ludzi malutko - ciepła i czysta woda - dużo atrakcji - sam piaseczek - tani wstęp i parking free http://hotelbajka.com/zatoka/ ja z majkim ruszamy o 10.00 ze strzelc opolskich
Tomi_81 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-16v-110km-przebieg-tylko-27-700km-klima-krajowy-bezwypadkowy-ID6yN5Jw.html https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-przebieg-27-tys-krajowe-bezwypadkow-ID6yNxJf.html#81e474c339 Mario tysiaka już Ci zbiłem
miron78 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2017 tego tysiaka to dawno mamy zbitego
Tomi_81 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 8 minut temu, miron78 napisał: tego tysiaka to dawno mamy zbitego
Arturoo Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Hi Jak ktoś nie ma pomysłu na wolny słoneczny dzień to zapraszam w rewelacujne miejsce dla rodzin z dziećmi na zadupiu więc ludzi malutko - ciepła i czysta woda - dużo atrakcji - sam piaseczek - tani wstęp i parking freehttp://hotelbajka.com/zatoka/ ja z majkim ruszamy o 10.00 ze strzelc opolskichFajna miejscówka [emoji106]Ja śmigam do Kudowy na kilka dni się pobyczyć [emoji6]
Pucek Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Mario, ty mnie zawsze potrafisz zaskoczyć, nigdy bym nie pomyślał że kupisz tak zjebane auto, ani to fajnie w środku, ani to fajne na zewnatrz, przebiegiem też mnie nie namówisz.My dzisiaj roczek więc wypad nad wodę odpada Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Mario, to twoje BMW w ciul lepsze. Jakbyś wciepnął taką megane RS to co innego, a ten to zjebany kawałek plastiku
Mario22 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Oj tam co Wy tam wiecie o motoryzacji. [emoji23] mi się podoba szczególnie stan techniczny historia i przebieg. Bmw ładniejsze i tylko tyle. Stare rdzewieje i przelot ponad 270 tysWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Mario nie przekonałeś Mnie!, ale twoja kasa i rób Pan co chcesz
egon47 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 5 godzin temu, stanley napisał: Mario, to twoje BMW w ciul lepsze. Jakbyś wciepnął taką megane RS to co innego, a ten to zjebany kawałek plastiku Dokładnie tak jak Stasiu pisze jak to było by RS to spoko ale tak to lipa nie zmienił bym twojego BMW na takie coś.
egon47 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Jak tak patrzysz na przebieg i stan to czemu od razu nie kupujesz takiego czegoś https://www.olx.pl/oferta/dacia-logan-1-0-sce-75km-sl-open-CID5-IDl07qE.html
Tomi_81 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Egon nie bądź złośliwy niech se synek kupi co chce i co mu się podoba.
HatefulEvil Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Chce ktoś instrukcje i papiery do B5? Czy mogę je wywalić.
Mario22 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Jak tak patrzysz na przebieg i stan to czemu od razu nie kupujesz takiego czegoś https://www.olx.pl/oferta/dacia-logan-1-0-sce-75km-sl-open-CID5-IDl07qE.htmlBo logan mi się nie podoba a megane tak... Jedni kupuja tdi z przebiegami jak w niemieckich taxi a jedni kupuja golasy w stanie salonowym. Jako DRUGIE auto taka meganka mi styka a i moja będzie tym śmigać. Znacie moje podejscie do aut... MOKKI tez by nikt tu nie kupil za 67 tys tylko by wolał uzywane z przebiegiem 200 tys a ja wole nowe z znaczkiem mniej prestiżowym... A prawda jest taka ż w tej chwili znaczkiem mżna sie podetrzeć... Bo dupi sie wszystko... Znajomemu w nowym audi z salonu wymieniali silnik na gwarancji bo cos dupło w rozrządzie..... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Bo logan mi się nie podoba a megane tak... Jedni kupuja tdi z przebiegami jak w niemieckich taxi a jedni kupuja golasy w stanie salonowym. Jako DRUGIE auto taka meganka mi styka a i moja będzie tym śmigać. Znacie moje podejscie do aut... MOKKI tez by nikt tu nie kupil za 67 tys tylko by wolał uzywane z przebiegiem 200 tys a ja wole nowe z znaczkiem mniej prestiżowym... A prawda jest taka ż w tej chwili znaczkiem mżna sie podetrzeć... Bo dupi sie wszystkoWysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaMario nie tłumacz się tobie się to ma podobać oni są zboczeni na punkcie audi [emoji16]
Mario22 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Dokładnie tak jak Stasiu pisze jak to było by RS to spoko ale tak to lipa nie zmienił bym twojego BMW na takie coś. Egon a będziesz zamnie takiego RSa utrzymywał? Jak stawiasz paliwo to biore [emoji23]. Kiedys sie dorobisz tez drugiego auta dla swojej to zobaczymt czy kupisz coś klasy RSa... Czekam... Pucek to samo... Jako drugie kupił RSa? Bmw ma przebieg jak wasze nowe tdi... Trzeba to pogonic [emoji12] Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
egon47 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Mario22 napisał: Egon a będziesz zamnie takiego RSa utrzymywał? Jak stawiasz paliwo to biore . Kiedys sie dorobisz tez drugiego auta dla swojej to zobaczymt czy kupisz coś klasy RSa... Czekam... Pucek to samo... Jako drugie kupił RSa? Bmw ma przebieg jak wasze nowe tdi... Trzeba to pogonic Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Mario nie chciałem być złośliwy po prostu nie zmienił bym twojego BMW na taką megane. Właśnie dla mojej bym może takie auto widział ale nie dla mnie
Mario22 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Od wczoraj szukam odpowiednich felg Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi