miron78 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Opublikowano 29 Września 2009 za 50 zł to ile metrów można się przejechać??? .........w tysiącach [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 11:28_________________________________________________nawet do 5 km a jak by Ci przyszło do głowy jeszcze z 50zł zostawić w schowku to i możemy się przesiąść i możesz kierować
kris_kilt Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Witam z rana za 50 zł to ile metrów można się przejechać??? .........w tysiącach [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 11:28_________________________________________________nawet do 5 km a jak by Ci przyszło do głowy jeszcze z 50zł zostawić w schowku to i możemy się przesiąść i możesz kierować widzę że humor z rana dopisuje :polew: link do fot z summer cars party http://rapidshare.com/files/286419673/summer_cars_party.exe.html krolu , do ciebie też podsyłam na maila , jak możesz to wrzuć jakieś tutaj
krolu Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 krolu , do ciebie też podsyłam na maila , jak możesz to wrzuć jakieś tutaj Mam nadzieje, że poszły te najbardziej pikatnę :kox: .........w tysiącach [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 11:28_________________________________________________nawet do 5 km a jak by Ci przyszło do głowy jeszcze z 50zł zostawić w schowku to i możemy się przesiąść i możesz kierować Jeszcze jakieś inne kruczki np. za kolejne 50 zł możesz wrzucić 2 bieg ... ???
keżor Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 kriss , czemu te foty mają rozszerzenie EXE ? jak Virusy
krolu Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 link do fot z summer cars party http://rapidshare.com/files/286419673/summer_cars_party.exe.html teraz dopiero zauważyłem... dziwne rozszerzenie jak na zdjęcia... exe ??? :mysli: :decayed: keżor mnie ubiegł... a tak cicho siedzi, a jak się d*py pojawiły to zaraz... Wszystko Marcie powiem
kris_kilt Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 spawkowane winrarem (sfx) - samorozpakowującym się , bez obaw , żadne wirusy , poprostu dla wygody :tongue4:
krolu Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 spawkowane winrarem (sfx) - samorozpakowującym się , bez obaw , żadne wirusy , poprostu dla wygody :tongue4: Wierzymy Ci... A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing żart... Nie skanowałem tego... Liste antywirów wkleiłem z innego forum
A-rek Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 koledzy pomozcie! ma ktos gdzie w garazu jakies stare tylne amory do Avanta po FL? ja w maju wymienilem na nowki Sachs i okazalo sie ze jeden juz sie zuzyl i musze je wymontowac i wyslac do reklamacji, a nie chce narazie kupowac nowych za 700 zl bo nie wiem co bedzie z reklamacja
krolu Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 2 zdjęcie najlepsze, szczególnie ta fura :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
piterra Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 2 zdjęcie najlepsze, szczególnie ta fura :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: no tak AUDI S4byKrolu
czester Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Witam Krolu masz te wszystkie programy anty virusowe , czy jest na to inny sposob ?
krolu Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Witam Krolu masz te wszystkie programy anty virusowe , czy jest na to inny sposob ? Nie ja nie mam żadnego.. sposobu też nie ma, na innym forum, jak ktoś wrzuca nie pewne linki to maniacy to tak sprawdzają, a ja skopiowałem tylko wynik... [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 18:21_________________________________________________ AUDI S4byKrolu Podoba mi się ten podpis... Zastrzegę go sobie...
Guregoru Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 po pracy A jak tam z tym weekendem wygląda :?:
kris_kilt Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Siema Gure lotka wszyscy dzisiaj póścili mam nadzieje !!
Pretor Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 No niezła sumka jest dziś do wygrania, pewnie i tak będzie kilka wygranych .
piterra Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 AUDI S4byKrolu Podoba mi się ten podpis... Zastrzegę go sobie... Krolu to moje dzieło mogę Ci je odstąpić całkiem niedrogo: jedno tankowanie do pełna ale przyjadę z 1000 litrowym zbiornikiem na przyczepie :polew: :polew: ale za podpis będziesz dziękował w piątek :kox: :kox: :kox:
krolu Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 AUDI S4byKrolu Podoba mi się ten podpis... Zastrzegę go sobie... Krolu to moje dzieło mogę Ci je odstąpić całkiem niedrogo: jedno tankowanie do pełna ale przyjadę z 1000 litrowym zbiornikiem na przyczepie :polew: :polew: ale za podpis będziesz dziękował w piątek :kox: :kox: :kox: Jag wygram dziś to kupie Ci a4 b8 oczywiście 1,6 [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2009, 22:11_________________________________________________Za niedługo zrobię temat o mojej AUDI S4byKrolu
Pucek Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 co z tym weekendem, tak się napaliłem na tą alkoholową imprezę że musimy to zrobić
Rekomendowane odpowiedzi