Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co by się nie działo impreza była odjazdowa :wink4:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co by się nie działo impreza była odjazdowa :wink4:

no i to sie zgadza bylo mega chodz troche mnie znuzylo :tongue4:

Opublikowano

noo dla Ciebie Miron była odjazdowa, a dla Dimana była ODLOTOWA

:polew: :polew: :polew: :polew: wkońcu nie każdy może spać na latającym łóżku :kox:

i to taki spokojny i cichy Gregor wymyślil, żeby biednego Dimana w stanie upojenia wynieść na dwór w łóżku :polew już nie mówie o oknach i drzwiach :naughty:

co tu duzo gadać, każdy pokazał swoje prawdziwe oblicze :decayed:

Opublikowano

Panowie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: nie ma to jak wspomnienia po imprezie :kox:

Opublikowano

Co tu dużo gadać, gdzie foty? A filmiki ? .................Krolu. Chciałbym kiedyś to jeszcze raz zobaczyć :polew:

Opublikowano

nooo kołpaki mu ktoś powyciągał, na dodatek to nie byłem ja więc nie wiem kto na tak dziwny pomysł wpadl :naughty:

filmik bije wszystkie foty na głowę, no dobra, prawie wszystkie, Gregor a pozdrów tam tą cycatą panią która dowiozła nam pizze, jak przyjechała i chłopcy ujrzeli ten dekolt to każdy chciał płacić :polew:

Opublikowano

ty pucek ty juz nie przesadzaj z tym upojeniem zaraz lekka faza :embarrassed: :gwizdanie:

Opublikowano

noo dobra latający Wujku Damianie :naughty:

muszę przyznać, że impreza była za***ista, po imprezie było beznadziejnie, ale wspomniania są najlepsze :decayed:

jak odwalimy drugą taką imprezę z wiosny to SŁABO TO WIDZĘ :polew:

Opublikowano

no wyciagli i grila :decayed:[br]Dopisany: 05 Październik 2009, 22:14_________________________________________________no i nie wrzucac mi tu zadnych filmikow moja patrzy :cool1:

Opublikowano

Hahahah nie moge z wami :polew: :polew:

Pucek nic sie nie martw, ja nie pamietam co tam gadales :decayed: ale trzeba przyznac, ze las ladnie pozamiatales.

Diman to jak spadles z lozka i sie nawet nie obudziles to nazywa sie lekka faza ? :polew:

Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

Opublikowano

Było przednio :kox::decayed:[br]Dopisany: 05 Październik 2009, 22:17_________________________________________________Mi to się najbardziej podobało jak Gregor drzwi otwierał :polew:

Opublikowano

Było przednio :kox::decayed:

no to u gurego sa wspomnienia z imprezy sie rozpisales ze hej :naughty:

Opublikowano

Czekajcie chwile :gwizdanie:

Opublikowano

A co mam pisać jak już większość opisana :naughty:

No chyba że o kierowniku ośrodka który chyba nie polubił mnie i Czestera za bardzo :gwizdanie:

Opublikowano

a to wszytsko przez Mirka, gdyby nie zorganizował pierwszego spota w Gliwicach to byśmy się nie znali, dlatego też coś tam wspominał że na 1000 strone, zrobi u siebie na mieszkaniu taką impreze, wstep wolny, % za free, najwyżej obejdzie się bez płonącego śmietnika :decayed:

jeszcze jest duuuużo do pisania :polew:

Opublikowano

a to wszytsko przez Mirka, gdyby nie zorganizował pierwszego spota w Gliwicach to byśmy się nie znali, dlatego też coś tam wspominał że na 1000 strone, zrobi u siebie na mieszkaniu taką impreze, wstep wolny, % za free, najwyżej obejdzie się bez płonącego śmietnika :decayed:

jeszcze jest duuuużo do pisania :polew:

dobre dobrze ze wiem gdzie mieszka :polew:

Opublikowano

Bez ;(

:polew: :polew:

Opublikowano

Guru na balkonie bedziesz mogl sobie smietnik odpalic :>[br]Dopisany: 05 Październik 2009, 22:35_________________________________________________028e7b893209846fm.jpg

05ecb5db3a16dfa2m.jpg

bd361d00723e8dd5m.jpg

Opublikowano

trzeba tą impreze nagłośnić, tak żeby Krk mógł przyjechać :polew:

Opublikowano

Guru na balkonie bedziesz mogl sobie smietnik odpalic :>

:dance:

:polew: :polew: :polew:

Oby więcej takich imprez :decayed: