gregory Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 no wyciagli i grila Ino się zaczepy wyłamały więc stwierdzili, że po ci im grill z ułamanymi zaczepami i go na gumie do żucia przyczepili, widziałem ich tych drani jednych, bo szedłem akurat po szczypiorek do ogródka na śniadanie rano w swoich skąpych slipkach Ale się schowałem w krzaki bo było ich trzech, a co będę ryzykował dla jakiegoś grylla z eSSSS fier.
czester Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Mysle, ze nie bedzie trzeba Krakowa dlugo namawiac
Guregoru Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 no wyciagli i grila Ino się zaczepy wyłamały więc stwierdzili, że po ci im grill z ułamanymi zaczepami i go na gumie do żucia przyczepili, widziałem ich tych drani jednych, bo szedłem akurat po szczypiorek do ogródka na śniadanie rano w swoich skąpych slipkach . Ta a na tym trzecim zdjęciu to niby twój brat bliźniak co :polew:
Pucek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 hehhehe widać złodzieji i to znów ten skromny Gregor :polew: ja tylko patrzyłem ale dla wyjaśnienia, ja te drzwi wkładałem
czester Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 no wyciagli i grila Ino się zaczepy wyłamały więc stwierdzili, że po ci im grill z ułamanymi zaczepami i go na gumie do żucia przyczepili, widziałem ich tych drani jednych, bo szedłem akurat po szczypiorek do ogródka na śniadanie rano w swoich skąpych slipkach Ale się schowałem w krzaki bo było ich trzech, a co będę ryzykował dla jakiegoś grylla z eSSSS fier. Ale dla kolpakow zaryzykowales
Pucek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 ale nie wiedziałem że po jasnemu było ognisko śmietnikowe
Guregoru Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 ale nie wiedziałem że po jasnemu było ognisko śmietnikowe Ja też nie
diman Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 no i mowilem zadnych zdjec mi tu sie teraz wyjasnilo kto i z kim te kolpaki zrobil dobrze ze ja sie oddalilem do krainy snow :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 ale dla wyjaśnienia, ja te drzwi wkładałem Ja bym to raczej nazwał próbowaniem niż wkładaniem
czester Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 ale dla wyjaśnienia, ja te drzwi wkładałem Ja bym to raczej nazwał próbowaniem niż wkładaniem Hehehe gdyby nie ja to byscie ich nie wlozyli :>
gregory Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 no wyciagli i grila Ino się zaczepy wyłamały więc stwierdzili, że po ci im grill z ułamanymi zaczepami i go na gumie do żucia przyczepili, widziałem ich tych drani jednych, bo szedłem akurat po szczypiorek do ogródka na śniadanie rano w swoich skąpych slipkach . Ta a na tym trzecim zdjęciu to niby twój brat bliźniak co :polew: O kur...a dobrzy są, nawet zrobili sobie maski, aby się upodobnić do nas Adam ale dowaliłeś..................... :doh1:
Pucek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 ale daliśmy przeciez rade zauważyliście, że nie widać Mirka? nie był on czasem wtedy na tym weselu??? bo podobno na tą swoją eS corse wyrywał fajne d*py
czester Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Gregor moze sobie cos przypomnisz
Guregoru Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 zauważyliście, że nie widać Mirka? nie był on czasem wtedy na tym weselu??? bo podobno na tą swoją eS corse wyrywał fajne d*py Tak te dwie co przechodziły koło naszego domku :polew:
Pucek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 buhehhehe jak one zobaczyły stado napalonych samców to uciekły na drugą stronę nad jezioro a ja się specjalnie dla nich przebrałem i psikłem perfumem :polew:
diman Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 mogles tego brutala nie urzywac to byly by nasze
czester Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 A to jest ta corsa na ktora Miron wyrywal te d*py
Guregoru Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Autko miodzio i ten kolorek
gregory Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 mogles tego brutala nie urzywac to byly by nasze I się nie roznegliżywać do samej koszulki
Pucek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 ej no prawie jak moja ci dam brutal, brutalem to był Guru jak włączył mu się agresor, dobry będzie z ciebie Guru psycholog Gregor złodziejaszku ale nie bój się, obronie cie przed królem
Rekomendowane odpowiedzi