gregory Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 A to jest ta corsa na ktora Miron wyrywal te d*py Nie wiem czemu, ale jakoś S4 ;B6 mi się nie podoba. Te kratki nie pasują do siebie wogóle. Tu w kratkę a tu jakieś podłużne paski na bocznych wlotach
czester Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Autko miodzio i ten kolorek Dlatego wszystkie d*py byly jego, dlaczego go nie ma na zadnym zdjeciu, jak myslisz :>
Guregoru Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 ci dam brutal, brutalem to był Guru jak włączył mu się agresor, dobry będzie z ciebie Guru psycholog Wychowanie nowoczesne Ale nic nie przebije tego jak siedziało rano przed domkiem stado baranów gdzie jeden wyglądał gorzej od drugiego i się zastanawiali który z nas powiedział na filmiku "damy rade ku*wa" :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 rudi, wkońcu moja, bo tak serio to APU jeżdże żeby nie robić Wam na smaka no i żeby Grega nie objechać ci dam brutal, brutalem to był Guru jak włączył mu się agresor, dobry będzie z ciebie Guru psycholog Wychowanie nowoczesne Ale nic nie przebije tego jak siedziało rano przed domkiem stado baranów gdzie jeden wyglądał gorzej od drugiego i się zastanawiali który z nas powiedział na filmiku "damy rade ku*wa" :polew: :polew: hHhahahahha :polew: :polew: :polew: Guru, to Ci wyszło... do teraz nie wiemy
Pucek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 pokazywałem jak byłem mały, teraz daje a tak w ogóle, to już na samych zakupach było wesoło, kiedy to Diman robił siare Gregowi w sklepie no i co robimy z tą jeszcze jedną 0.7 która została, do tego mam 2 duuże paczki chipsów
gregory Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 no i żeby Grega nie objechać Myślisz, że byś dał radę mojemu AEB tym wolnym ciupciakiem?
Pucek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Gregor, daj mi te Twoje auto na minute, a mój APU rozwali Cie na strefie tak sobie po cichu liczę, że na wiosne moje będzie jako trzecie z najszybszych na śląskich
gregory Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 a tak w ogóle, to już na samych zakupach było wesoło, kiedy to Diman robił siare Gregowi w sklepie Gdzie tam siare Diman-" jest chleb krojony, (nie ma) a jaki jest (tylko ten.... razowy) a jaki to jest (taki ciemny) A to dej, jak żigać to już czymś porzondnym"
gregory Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Gregor, daj mi te Twoje auto na minute, a mój APU rozwali Cie na strefie Pucek specjalnie dla ciebie wyrezam dolot o średnicy 20mm
Pucek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 hahahhah z tym chlebem to byl dobry no ale gdyby nie ściana płaczu to zakupów by nie było Gregor, daj mi te Twoje auto na minute, a mój APU rozwali Cie na strefie Pucek specjalnie dla ciebie wyrezam dolot o średnicy 20mm spadaj
krolu Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj moje kołpaki ;( ;( ;( ;( ;( ;( zapamiętam to sobie
czester Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 a tak w ogóle, to już na samych zakupach było wesoło, kiedy to Diman robił siare Gregowi w sklepie Gdzie tam siare Diman-" jest chleb krojony, (nie ma) a jaki jest (tylko ten.... razowy) a jaki to jest (taki ciemny) A to dej, jak żigać to już czymś porzondnym" Hahahah leze :polew: :polew:
krolu Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj moje kołpaki ;( ;( ;( ;( ;( ;( zapamiętam to sobie Krolu mi kiedys zostały takie ze starej a4 moge co odsprzedac normalnie jak nówki Ale ten sam DESIGN ????? tylko ten wchodzi w grę, jedyne co wyglądają jak 17'
Guregoru Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 a tak w ogóle, to już na samych zakupach było wesoło, kiedy to Diman robił siare Gregowi w sklepie Gdzie tam siare Diman-" jest chleb krojony, (nie ma) a jaki jest (tylko ten.... razowy) a jaki to jest (taki ciemny) A to dej, jak żigać to już czymś porzondnym" Hahahah leze :polew: :polew: No myślałem że się poskręcam na ziemi przy tej ladzie jak walnął ten tekst :polew:
Guregoru Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Te Pucek ty mi się nie waż na następną imprezę wziąć tylko wody o smaku truskawkowym
czester Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Te Pucek ty mi się nie waż na następną imprezę wziąć tylko wody o smaku truskawkowym Wg mnie to wóda byla chyba czysta :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Październik 2009, 23:24_________________________________________________A sorry jedna byla gorzka :>
Pucek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 ja też spadam, znów na rano a ja dalej odsypiam te zaburzenia umysłu z soboty/niedzieli Gregor, nie dołuj sie, dam Ci wygrać dobranoc wszystkim Guru, dobrze Ci tak, Gregor mi nie dał soku a Ty mi wypiłeś resztki mojej wody, ja usychałem a Ty rzygałeś Czester, wydaje mi się że ta Twoja żółć w szklanym mi tak dała popalić
krolu Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Następny raz musi być szkło i bols to ja Wam dam...
Pucek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 dobra królu, w piątek przywioze szkło i bolsa mogę znów stracić jeden dzień z życia ale tak popijesz, że padniesz na zol
Rekomendowane odpowiedzi