keżor Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Ja słyszałem, że zmienia na Yugo.... podobno są nie zawodne, tanie części i można mega moc wyreazc z nich Ja slyszalem, ze pojechal do Idnii po "Tata" zgadłeś, ale nie jade do indii , bo otworzyli nam salon taty w okolycy
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 gdzie Wy się ubieracie - wszyscy te same kapelusze
Skydiver Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 gdzie Wy się ubieracie - wszyscy te same kapelusze W sumie tam gdzie Ty :gwizdanie:
kris_kilt Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 z rana gdzie Wy się ubieracie - wszyscy te same kapelusze tania odzież zachodnia made by Schweden :polew: ja chyba też.... hehe _________________________________________________ dzisiaj będę w Kato , ale szczerze - neiwiem czy do nawet 22 zabawie - obowiązki + pizga dzisiaj max
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 Kris jedziesz sam czy z nami ?
kris_kilt Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 raczej sam , bez sensu troche robić trasę Pyrzowice - Gliwice - Katowice , odrazu po robocie wbije na 3 stawy , będę tam już przed 17 i pochodzę po sklepach butów poszukać , bo nie umiem nic sensownego trafić , więc widzimy się na miejscu
Miszka82 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 mam ten sam kapelusz czekamy na Gliwice dzis
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 raczej sam , bez sensu troche robić trasę Pyrzowice - Gliwice - Katowice , odrazu po robocie wbije na 3 stawy , będę tam już przed 17 i pochodzę po sklepach butów poszukać , bo nie umiem nic sensownego trafić , więc widzimy się na miejscu a gdzie na 3 stawach jest sklep z używanymi butami
kris_kilt Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 raczej sam , bez sensu troche robić trasę Pyrzowice - Gliwice - Katowice , odrazu po robocie wbije na 3 stawy , będę tam już przed 17 i pochodzę po sklepach butów poszukać , bo nie umiem nic sensownego trafić , więc widzimy się na miejscu a gdzie na 3 stawach jest sklep z używanymi butami sklepu Pani Jadzi nie znasz ?? i już nie ściemniaj że ty wsyztsko ORI , z czegoś na to B7 trzeba było odłożyć + kapelusz masz ten sam
Skydiver Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 W związku ze zbliżającą sie zima i opadami śniegu może ktoś potrzebuje komplet felg 15" rozm. 6Jx15H2 ET45 rozstaw śrub 5x112 na oponki zimowe . Za komplecik 4 szt 150 złociszy.
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 raczej sam , bez sensu troche robić trasę Pyrzowice - Gliwice - Katowice , odrazu po robocie wbije na 3 stawy , będę tam już przed 17 i pochodzę po sklepach butów poszukać , bo nie umiem nic sensownego trafić , więc widzimy się na miejscu a gdzie na 3 stawach jest sklep z używanymi butami sklepu Pani Jadzi nie znasz ?? i już nie ściemniaj że ty wsyztsko ORI , z czegoś na to B7 trzeba było odłożyć + kapelusz masz ten sam :> :>[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 10:26_________________________________________________śliczna................. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9832656
krolu Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 :> :>[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 10:26_________________________________________________śliczna................. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9832656 To nie te forum...
Pucek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Siemka no nie źle, znów czytać tyle spamu :gwizdanie: Krisu, nie panikuj że będzie zimno, przecież na podziemnym się spotykacie o ile się nie mylę...
kris_kilt Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 o widzisz , to ja pierwsze słysze :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 heh no sam zobaczysz, bo wątpie że ktoś będzie chciał na takim zimnym wietrze stać jak tak dalej pójdzie to będe musiał założyć zimówki z ADRa :gwizdanie:
kris_kilt Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 no ja zakładam w tym tyg zimówki już chyba bo mają już być przymrozki + mam już tak łyse opony że troche strach jeździć , szczególnie w deszczu
Rekomendowane odpowiedzi