Pucek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 ja w sumie to nie wiem bo mam wkońcu Quattro no i 4 te same z dobrym bierznikiem opony letnie, więc chyba nie będzie źle, fakt faktem jeżdże z samego rana lub wieczora do lub z roboty, no a wtedy największy piździel, już widziałem komunikat o zmianie opon no i po głównych drogach, dwu pasmowych więc one nie mogą być w kiepskim stanie
kris_kilt Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 ja w sumie to nie wiem bo mam wkońcu Quattro no i 4 te same z dobrym bierznikiem opony letnie, więc chyba nie będzie źle, fakt faktem jeżdże z samego rana lub wieczora do lub z roboty, no a wtedy największy piździel, już widziałem komunikat o zmianie opon no i po głównych drogach, dwu pasmowych więc one nie mogą być w kiepskim stanie opony czy drogi
Pucek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 nie no oponki mam okej z droga jest betonowa, taka nowa
egon0407 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 ja w sumie to nie wiem bo mam wkońcu Quattro no i 4 te same z dobrym bierznikiem opony letnie, więc chyba nie będzie źle, fakt faktem jeżdże z samego rana lub wieczora do lub z roboty, no a wtedy największy piździel, już widziałem komunikat o zmianie opon no i po głównych drogach, dwu pasmowych więc one nie mogą być w kiepskim stanie jak bedziesz chcial sprzedac oponki daj znac:)
Pucek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Egon, ale te zimowe z ADRa? w sumie to nie wiem czy sprzedam czy nie, bo bardziej zależy mi na 4 takich samych a tam mam 2 używane i 2 bieżnikowane, za to może się z ojcem wymienie bo on ma zimowe 17'' stalowe 4 continentale, więc mi by pasowało ale z drugiej strony w zimę na 17''? chore zleksza wiem jedno, z czegoś w grudniu musze zrezygnować, albo program i zimówki + poczekanie i dozbieranie do instalacji gazowej albo gaz + program trudny wybór ale jak Mirek załatwi mi chip za 1000 zł to sprawa jest jasna, będzie wszystko
czester Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 PiteRRa i co jedziesz z nami ?
piterra Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Jadę z Wami Tylko jestem ciekaw czy to pytanie : PiteRRa i co jedziesz z nami ? to z powodu: 1- żeby nas było więcej. 2- po prostu jestem lubiany :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: taka mała ankieta :decayed:
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 Pucek - dodaj 500 zł i Ci załatwie I pamiętaj Pucek, że przy Q powinno się mieć wszystkie 4 opony takie same [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 16:24_________________________________________________ja już kończe robote i czekam na Was 18.30
Pucek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Piter, obstawiam numer 1 a głośniki grają? własnie dostałem paczuszke, filterek ITG i pare gumek Samco, no i taśma izotermiczna, to czekam tylko na Gregora graty i konie przybywajcie hahahah Mirek, no wiesz co, takie plecy too ja też mam wiem o oponkach, wiem
piterra Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Qrw a lepiej żebyś nie wiedział co sie stało Mamy takiego jednego wspólnego kolegę (zamot taki że aż strach się bać) ;( ;( ;( ale postaram się naprawić ten głośnik ;([br]Dopisany: 13 Październik 2009, 16:33_________________________________________________ Piter, obstawiam numer 1 czyli jestem "Statystą" ;(
Pucek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 biuheheh czyżby Pelex dał ciała??? nie wnikam, tylko szkoda tych ori grajków
piterra Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Pucini a ty jedziesz dziś??
Maxito Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 siema panowie widzę troche was dziś przyjedzie ciekawe czy bielsko zawita
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 siema panowie widzę troche was dziś przyjedzie ciekawe czy bielsko zawita gdzie tam - wrecz delegacja bym powiedział A Bielsko chyba nie - no może Proton sie wyłamie
czester Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Piter pytam sie czy czekac na ciebie, czy jechac odrazu na Katowice
Maxito Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 mam nadzieję że moi krajanie mnie nie wyd.... i sie pojawia w pełnym składzie [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 17:25_________________________________________________czester weź może aparat to jakieś fotki popstrykasz
czester Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 mam nadzieję że moi krajanie mnie nie wyd.... i sie pojawia w pełnym składzie [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 17:25_________________________________________________czester weź może aparat to jakieś fotki popstrykasz Mysle, ze sie przestrasza i nie przyjada
Maxito Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 zaraz napisze u swoich że przyjeżdżacie w pokojowych zamiarach
egon0407 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Bo bym kupil jakies zimowki urzywane:) Pucek jeszcze jedno zamawiamy te centralne zamki ja sie zastanawiam nad dwoma tymi http://moto.allegro.pl/item758159133_zamontuj_sterownik_zamka_centralnego_audi_a4_95_00.html lub http://moto.allegro.pl/item758611616_audi_a3_a4_a6_sterow_centr_zamka_z_domyk_szyb.html[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 18:54_________________________________________________jak cos to sie pytalem dorobienie pastylki z imo i wycinanie grota razem 100zl
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 Gliwiczanie - dzięki za wspólny zlocik w SK - fajnie się śmigało no i niby taki spontan a troszke jednak nas było w sumie 20 autek ( razem z naszą 7 osobową ekipą ) [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 22:28_________________________________________________Ps. Majki - zajebistą miałes fure jak jechałeś do SK
Rekomendowane odpowiedzi