gregory Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Coś dla urozmaicenia nudy: http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=70300&st=0 Ten wykres ponad 400Nm jeszcze przed 3000Rpm
A-rek Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 piekny RS , zawsze mialem slabosc do tych modeli
Maxito Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 gregor coś dla ciebiehttp://www.youtube.com/watch?v=ZKHKDuBvXY8
diman Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 witam z rana szybka kawa i zalatwianie czesci w tym tygodniu fura musi byc uruchomiona w przyszlym malowanko i wreszcie jezdzimy milego dnia zycze choc pogoda jest
czester Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Witam Wczoraj Bielsko u nas dzisiaj ja cisne do Bielska, ciekawe czy naklne sie tak jak ostatnio...
A-rek Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 ja rowniez witam z rana Czester widze dokonales zmian w moim projekcie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 no spocik fachowy jak zwykle były momenty zwątpienia w markę ale się udało Krolu dzięki za wirusa na penie Wirusik misuiu to był twór stary i chciał mojego RNS-a zaatakować od razu mi komunikat wyskoczył... ale nie chciałem ci głowy zawracac...
proton2 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Wczoraj Bielsko u nas dzisiaj ja cisne do Bielska, ciekawe czy naklne sie tak jak ostatnio... Zależy gdzie jedziesz, bo w sumie wiedząc jak jechać można ominąć większość korków w mieście. No chyba, że musisz się dostać tam gdzie jest duża zatwardzenie, no to już ciężka sprawa.
bish - kopt Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 siemanko z rańca małolaty spocik całkiem git, holowanko w taką pogode bez pełnych hamulców i to w dodatku z górki też ok całe szczęście że mamy fachmanów w klubie i furka ruszyła pozdro dla wszystkich i zycze miłego weekendu, ja dziś robie nocke
A-rek Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 a ja wzialem sobie aparat na spota i znow zapomnialem go uzyc Krolu a ja sie dzis znow wkur... bo znowu rano wyskoczyl mi blad ktory wczoraj mi usunales
tomq Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 a ja wzialem sobie aparat na spota i znow zapomnialem go uzyc ehhe a kto tam o fotkach myslal
A-rek Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 no a szkoda bo zawsze to jednak jakies wspomnienia uwiecznione na fotkach :>
krolu Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Krolu a ja sie dzis znow wkur... bo znowu rano wyskoczyl mi blad ktory wczoraj mi usunales To przez to, że żartowałeś, że do następnego spota znów się zaświeci i... masz
miron78 Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 zlocik z atrakcjami zaliczony fajnie, że nowe osoby zawitały - zapraszamy częściej Dzisiaj sprawdzaliśmy nowe graty Dimana - lampki i cała reszta OK No i widziałem S4 Dogiego - wygląda jak każda ( czyli niepozorny zapierdzielacz ) - jets skóra, jest Bose i cała reszta - zresztą sam się pochwali i może za tydzień zaprezentuje Ps. Gregor................. i pamiętaj............... SŁOWACY, SŁOOOOWAAAACYYYY
sparki Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 no spocik fachowy jak zwykle były momenty zwątpienia w markę ale się udało Krolu dzięki za wirusa na penie Wirusik misuiu to był twór stary i chciał mojego RNS-a zaatakować od razu mi komunikat wyskoczył... ale nie chciałem ci głowy zawracac... wlasnie nie wiem skąd to się wzięło, tak to jest jak sie pena wkłada w nieodpowiednie dziury
miron78 Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 Diman - zapomniałem Ci dziś rano 20 zł oddać następnym razem postaram się pamiętać
diman Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 z kasa spoko sie nie pali chyba nie zbiednieje chociaz ostatnio sporo nadszarpuje budzet domowy ale tak jak miron pisal swiatelka dzialaja czesci zamowione chociaz kase sobie niezla zycza w tym za***nym serwisie pare plastikow i 400 poszlo ;( jeszcze malowanko i wszystko bedzie git
A-rek Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Ps. Gregor................. i pamiętaj............... SŁOWACY, SŁOOOOWAAAACYYYY ano wlasnie mialem zapytac, macie jakies fotki tych slowacz..... yyy slowaków? :>
Pucek Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Witam widzę że sporo się dzieje na spotach, no szkoda że będę tak rzadko bywał, dzisiaj niestety zero % i imprez bo ide na noc do roboty szychta awaryjna, no i konkretny zapier*ol :gwizdanie: Diman, widzę że zenon już świeci
czester Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 ja rowniez witam z rana Czester widze dokonales zmian w moim projekcie :gwizdanie: Mam nadziej, ze nie bedziesz mial mi tego za zle ? :gwizdanie: Proton udalo mi sie dojechac i wrocic do tego Bielska, bez wiekszych problemow
Rekomendowane odpowiedzi