MAJKI Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 NO witam, nie odzywam sie, tylko czytam żeby być na bieżąco Dzis na 99% wpadne musze być do 17 grzeczny hehe to wpadne
miron78 Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 NO witam, nie odzywam sie, tylko czytam żeby być na bieżąco Dzis na 99% wpadne musze być do 17 grzeczny hehe to wpadne no to spoko A S4 znowu dziś nie wpadnie
A-rek Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 z rana u mnie pogoda nawet w miare i cieplo (jak na ta pore) :>
miron78 Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 z rana u mnie pogoda nawet w miare i cieplo (jak na ta pore) :> ano temp. jest akurat OK - żeby jeszcze sucho było
A-rek Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 na parkingu sucho bedzie :>
czester Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Witam z rana Tak jak mowilem mnie dzisiaj nie bedzie...
A-rek Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 a tak z innej beczki Czester wymodź cos w tym stylu to bedzie bardziej czytelne
czester Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 a tak z innej beczki Czester wymodź cos w tym stylu to bedzie bardziej czytelne Arek o co ci dokladnie chodzi ? Żeby "elyta" byla przed SG, czy wiekszymi literami, czy zrobic cos takieog jak ty, tylko wlasnymi silami ?
piterra Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 a tak z innej beczki Czester wymodź cos w tym stylu to bedzie bardziej czytelne Widzę że Arek się przełamał z tym logiem Moje sugestie: - litera "G" : proponuję tą samą czcionkę co literka "S" - a poprzednia czcionka dla wyrazu "elyta" nieco bardziej mi się podobała - może fajnie by to wyglądało tak: " elytaSG " (coś w tym rodzaju) Ja tylko sugeruję jak by to mogło wyglądać bo sam nie czuję się mocny w tworzeniu takich rzeczy
czester Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Aha, Miron jade na weekend do Niemiec szukac auta, powiedz co cie interesuje to moze sie tez rozejze za czyms dla ciebie :>[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 13:06_________________________________________________Co do loga to ja chyba zostawiam takie jakie mam. Jak najdzie mnie kiedys wena to moze cos stworze.
miron78 Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 Aha, Miron jade na weekend do Niemiec szukac auta, powiedz co cie interesuje to moze sie tez rozejze za czyms dla ciebie :>[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 13:06_________________________________________________Co do loga to ja chyba zostawiam takie jakie mam. Jak najdzie mnie kiedys wena to moze cos stworze. standard - jakieś S4, S5 A5 sportback
DOGI Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 tak jak miron napisał i tym razem niestety nie damy rady wpaść- tak mi sie jakoś niefortunnie układają te piątki, w przyszłą środę oddaje Sasetke do mechanika na przegląd i jeżeli wyrobi się do piątku wieczora to wpadnę z Mironem a jeżeli by się zdarzyło że się nie wyrobi to może Miron zabierze mnie i przynajmniej będę mógł poznać towarzystwo :>
czester Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Aha, Miron jade na weekend do Niemiec szukac auta, powiedz co cie interesuje to moze sie tez rozejze za czyms dla ciebie :>[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 13:06_________________________________________________Co do loga to ja chyba zostawiam takie jakie mam. Jak najdzie mnie kiedys wena to moze cos stworze. standard - jakieś S4, S5 A5 sportback S4 rozumiem, ze B8 ? :>
Sysiek Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 To ja sie juz do was zbieram powoli
piterra Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 To ja sie juz do was zbieram powoli będziemy oczekiwać
A-rek Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Arek o co ci dokladnie chodzi ? Żeby "elyta" byla przed SG tak, dokladnie o to mi chodzilo ja na spota niestety nie dojade bo musze jeszcze w robocie siedziec
Bulik Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 czemu nikogo nie było???????? byłem 18a i pojechałem pół godziny pózniej
A-rek Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 czemu nikogo nie było???????? a gdzie dokladnie byles? reszta pewnie jeszcze sie spotuje
Rekomendowane odpowiedzi