Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Guru, no a co Ty, będziesz to rezał? :rolleyes:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Guru, no a co Ty, będziesz to rezał? :rolleyes:

Pucuś obadamy :cool1: nie mówię tak ale nie mówię też nie :przebiegly:

Opublikowano

JA tez idę w kimę paaaaaaaaaaaaa

Opublikowano

programa se musisz walnąć :naughty:

ja też spadam powoli, bo wczoraj tzn. dzisiaj spałem 2h :gwizdanie:

trzeba to dzisiaj odespać :wink4: a Ty na kato nie dasz rady?

Opublikowano

trzeba to dzisiaj odespać :wink4: a Ty na kato nie dasz rady?

Niestety nie dam :no: idę wieczorem młodszego bracika zaprowadzić na pierwszy jego trening shiaido niech w końcu robi coś konstruktywnego w życiu :)

Opublikowano

zrobi, ale Ci napierdoli :polew:

zebiorą się we dwoje i masz sine oczy :polew:

to nic, lece, dziewczyny do jutra :)

Opublikowano

zrobi, ale Ci napierdoli :polew:

zebiorą się we dwoje i masz sine oczy :polew:

to nic, lece, dziewczyny do jutra :)

Hehe zobaczymy jak poćwiczy kilka/naście lat :naughty:

No trzymaj się :hi:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 23:24_________________________________________________Oho Piterra i Dogi nadrabiają :decayed: I jest ten Pucek co to 25 minut temu się żegnał :naughty: jak bym widział Mirona :polew:

Opublikowano

masakra od rana ponad 10 stron i to sam spam :tongue4: To co wiadomo wkońcu coś o tym nowym autku?? :evil:

Opublikowano

:bry: wieczór

Banda spamerów i pseudo gejów

[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 23:53_________________________________________________co niektórzy to jak jadą na spot

to wszystkie krowy i kozy jak ich widzą to od razu siadają na d*py :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

no i dobrze że krowy majtek nie noszą bo do dziś by cipki na zywo nie widzieli :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

masakra od rana ponad 10 stron i to sam spam :tongue4: To co wiadomo wkońcu coś o tym nowym autku?? :evil:

A co boisz się że będziesz miał rywala też w S4 :naughty:

co niektórzy to jak jadą na spot

to wszystkie krowy i kozy jak ich widzą to od razu siadają na d*py :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

no i dobrze że krowy majtek nie noszą bo do dziś by cipki na zywo nie widzieli :polew: :polew: :polew:

Piterra ale jak masz takie problemy to do psychologa bo na forum raczej nikt ci nie pomoże :tongue4::wink4:

Opublikowano

teeeeee KEN opanuj się

a jak Cię ręka boli od marszczenia freda to się ożeń :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 00:07_________________________________________________a wogóle Różowy to ty jakiś mistrz o odgrażania się innym jesteś

Opublikowano

żenią się tylko lenie, którym nie chce się już dłużej jeździć na ręcznym :polew:

Opublikowano

żenią się tylko idioci :polew:

:good::polew:[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 00:11_________________________________________________

teeeeee KEN opanuj się

a jak Cię ręka boli od marszczenia freda to się ożeń :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 00:07_________________________________________________a wogóle Różowy to ty jakiś mistrz o odgrażania się innym jesteś

A kiedy ja komu groziłem :tongue4:

Opublikowano

DZIEKI PUCEK ;(

Opublikowano

wiedziałem żeby odpalić jeszcze komputer :polew: :>

Majkel, no dobra zmienie to troche :naughty:

Opublikowano

no zaprzeczał nie będę :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 00:12_________________________________________________Majki ty mi tu nie płacz tylko oswajaj się z prawdą :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

DZIEKI PUCEK ;(

:polew: :polew: :polew: :polew:

Dobra ja spadam bo rano trzeba d*pę do roboty podnieść :disgust:

Do jutra wszystkim :hi:

Opublikowano

już jest troche inna wersja :decayed:

Opublikowano

jaka wersja??

Opublikowano

no zaprzeczał nie będę :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 00:12_________________________________________________Majki ty mi tu nie płacz tylko oswajaj się z prawdą :polew: :polew: :polew:

Ja jestem młody stażem i pewnie jeszcze do mnie nie doszło co zrobiłem :polew: ale tak na serio to "dobrej" żony szukałem 9 lat i narazie nie narzekam :wink4: