piterra Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 No to jestem z Ciebie dumny to wymieniaj ten regulator i daj znać czy to był on bo z reguły to częściej padają regulatory niż diody dobra spadam do pracy nara
Pucek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 no i co dziewczyny? co tam? a ja zaraz idę kończyć malowanie garażu odnośnie alternatora, podejrzewam że mam w nim łożysko do wymiany, trudne do zrobienia? ja temat auta zakończyłem, bo nie upadłem na głowe żeby się prosić o info
krolu Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 no i co dziewczyny? co tam? a ja zaraz idę kończyć malowanie garażu odnośnie alternatora, podejrzewam że mam w nim łożysko do wymiany, trudne do zrobienia? ja temat auta zakończyłem, bo nie upadłem na głowe żeby się prosić o info jasne jasne PUCEK: http://www.youtube.com/watch?v=vs_WRcQKmOE od 30 sekundy
Pucek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 chudy, bo Ci dzisiaj sam te kołpaki zakosze :>
krolu Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 chudy, bo Ci dzisiaj sam te kołpaki zakosze :> o nie, nie bądź taki
Pucek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 odblokujesz mi navi i będziemi kwita :gwizdanie: a jak nie to wyobrażaj sobie eSke na stalówkach BEZ kolpaków
krolu Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 odblokujesz mi navi i będziemi kwita :gwizdanie: a jak nie to wyobrażaj sobie eSke na stalówkach BEZ kolpaków ty to byś mi przypomniał o tej navi...
Pelex Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Siema laski co tam u was? bo nie mam czasu na czytanie tego hłamu co tu spamujecie
miron78 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 dziewczyny ( Rudi ) normalni geje :>
czester Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Witam Piterra rozwaliles mnie z tymi krowami kozami i gejami :polew: Troche czytania bylo, ale sie udalo. Widze ze goraco sie zrobilo wokol mojego auta, napisalem tylko jednego niewinnego posta, a temat rozwinal sie na kilka stron. Postaram sie wrzucic jutro fotki, jak uruchomie aparat, ale musze was zmartwic, bo zdradzilem marke Audi, jednak pozostala dalej Niemiecka furka. Mysle, ze bedzie trzeba zrobic jakas pozegnalna imprezke. Sorry za moja nieobecnosc na forum, ale wiekszosc czasu przesiaduje juz na nowym forum
miron78 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 Witam Piterra rozwaliles mnie z tymi krowami kozami i gejami :polew: Troche czytania bylo, ale sie udalo. Widze ze goraco sie zrobilo wokol mojego auta, napisalem tylko jednego niewinnego posta, a temat rozwinal sie na kilka stron. Postaram sie wrzucic jutro fotki, jak uruchomie aparat, ale musze was zmartwic, bo zdradzilem marke Audi, jednak pozostala dalej Niemiecka furka. Mysle, ze bedzie trzeba zrobic jakas pozegnalna imprezke. Sorry za moja nieobecnosc na forum, ale wiekszosc czasu przesiaduje juz na nowym forum czyli jesteś posiadaczem ........................[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 22:32_________________________________________________Czester................. i koniec z elytą
czester Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Witam Piterra rozwaliles mnie z tymi krowami kozami i gejami :polew: Troche czytania bylo, ale sie udalo. Widze ze goraco sie zrobilo wokol mojego auta, napisalem tylko jednego niewinnego posta, a temat rozwinal sie na kilka stron. Postaram sie wrzucic jutro fotki, jak uruchomie aparat, ale musze was zmartwic, bo zdradzilem marke Audi, jednak pozostala dalej Niemiecka furka. Mysle, ze bedzie trzeba zrobic jakas pozegnalna imprezke. Sorry za moja nieobecnosc na forum, ale wiekszosc czasu przesiaduje juz na nowym forum czyli jesteś posiadaczem ........................[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 22:32_________________________________________________Czester................. i koniec z elytą No niestety, ale moge komus odstapic tytul za drobna oplata
Pucek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 po spocie w SK... kawał drogi, no ale obiecałem więc wpadłem, furore zrobiło moje auto pod względem poduszek noo i pokazałem się z tej złej strony, czyli byłem mega brudnym autem dosłownie nie widać nic przez boczne szyby :gwizdanie: a Ty Czester dalej wal te ściemy
czester Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Jakie sciemy ? Zapytaj krola, albo guru-ruru
Pucek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 dobra dobra, jak nie przyjedziesz w piątek nowym autem to stawiasz krate
czester Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 dobra dobra, jak nie przyjedziesz w piątek nowym autem to stawiasz krate Nie wiem czy zdaze przerejestrowac
Pucek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 taaa to znaczy że temat uznaje za zamknięty
czester Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Dobra pucek postaram sie przyjechac
Guregoru Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Pucek już nie może wytrzymać że jeszcze nie wie co kupiłeś
Rekomendowane odpowiedzi