miron78 Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 widzę że pierwszy się melduje po zlocie Egon nie wiem czy powinienem Ci o tym mówić ale jak się na chwilke oddaliłeś to Twoja pani chciała odemnie tel. .................nie wiedziałem co zrobić i jej dałem :gwizdanie: heh to nie jest moja dziewczyna;p spotykam sie z nia:D eeeeeeeeeee słyszeliście chłopaki.............. to nie jest jego dziewczyna.......czyli..... WSZYSTKIE CHWYTY DOZWOLONE na za tydzień zakładam DVD
egon0407 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 widzę że pierwszy się melduje po zlocie Egon nie wiem czy powinienem Ci o tym mówić ale jak się na chwilke oddaliłeś to Twoja pani chciała odemnie tel. .................nie wiedziałem co zrobić i jej dałem :gwizdanie: heh to nie jest moja dziewczyna;p spotykam sie z nia:D eeeeeeeeeee słyszeliście chłopaki.............. to nie jest jego dziewczyna.......czyli..... WSZYSTKIE CHWYTY DOZWOLONE na za tydzień zakładam DVD buhahah myslisz ze poleci na te twoje czarne padlo na allegrowych tylnych ledach :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 Rudi a Ty co się tak opuszczasz ? to już któryś piątek z kolei
egon0407 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Chlopy spamujcie zeby byla impreza za tydzien
miron78 Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 widzę że pierwszy się melduje po zlocie Egon nie wiem czy powinienem Ci o tym mówić ale jak się na chwilke oddaliłeś to Twoja pani chciała odemnie tel. .................nie wiedziałem co zrobić i jej dałem :gwizdanie: heh to nie jest moja dziewczyna;p spotykam sie z nia:D eeeeeeeeeee słyszeliście chłopaki.............. to nie jest jego dziewczyna.......czyli..... WSZYSTKIE CHWYTY DOZWOLONE na za tydzień zakładam DVD buhahah myslisz ze poleci na te twoje czarne padlo na allegrowych tylnych ledach :gwizdanie: no właśnie chciała mój nr a jeszcze nawet tylnych ledów nie widziała aż starch pomyślec oco by mnie prosiła jakby je widziała [br]Dopisany: 30 Październik 2009, 23:40_________________________________________________ Chlopy spamujcie zeby byla impreza za tydzien strona pęknie na milion% pytanie tylko cxzy uda nam się coś zorganizować
egon0407 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 widzę że pierwszy się melduje po zlocie Egon nie wiem czy powinienem Ci o tym mówić ale jak się na chwilke oddaliłeś to Twoja pani chciała odemnie tel. .................nie wiedziałem co zrobić i jej dałem :gwizdanie: heh to nie jest moja dziewczyna;p spotykam sie z nia:D eeeeeeeeeee słyszeliście chłopaki.............. to nie jest jego dziewczyna.......czyli..... WSZYSTKIE CHWYTY DOZWOLONE na za tydzień zakładam DVD buhahah myslisz ze poleci na te twoje czarne padlo na allegrowych tylnych ledach :gwizdanie: no właśnie chciała mój nr a jeszcze nawet tylnych ledów nie widziała aż starch pomyślec oco by mnie prosiła jakby je widziała [br]Dopisany: 30 Październik 2009, 23:40_________________________________________________ Chlopy spamujcie zeby byla impreza za tydzien strona pęknie na milion% pytanie tylko cxzy uda nam się coś zorganizować i niewidziala tej skai w środku Recaro czy jakos tak ;p
krolu Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 i niewidziala tej skai w środku Recaro czy jakos tak ;p :polew: :polew: :polew: czy jakoś tak - padłem :polew: :polew: :polew: to już chyba na spoty nie musisz przyjeżdżać... albo pros Mirona od razu o numer konta :polew:
miron78 Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 i niewidziala tej skai w środku Recaro czy jakos tak ;p :polew: :polew: :polew: czy jakoś tak - padłem :polew: :polew: :polew: to już chyba na spoty nie musisz przyjeżdżać... albo pros Mirona od razu o numer konta :polew: to już lepiej podam mu nr konta a jak przeleje odpowiednio dużo to nie będę odbierał tel. od tej Twojej koleżanki - bo już 3 razy dzwoniła
egon0407 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 i niewidziala tej skai w środku Recaro czy jakos tak ;p :polew: :polew: :polew: czy jakoś tak - padłem :polew: :polew: :polew: to już chyba na spoty nie musisz przyjeżdżać... albo pros Mirona od razu o numer konta :polew: to już lepiej podam mu nr konta a jak przeleje odpowiednio dużo to nie będę odbierał tel. od tej Twojej koleżanki - bo już 3 razy dzwoniła ja Ci dam hhe a moga byc kluczyki z mojej Audi ??;p
miron78 Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 i niewidziala tej skai w środku Recaro czy jakos tak ;p :polew: :polew: :polew: czy jakoś tak - padłem :polew: :polew: :polew: to już chyba na spoty nie musisz przyjeżdżać... albo pros Mirona od razu o numer konta :polew: to już lepiej podam mu nr konta a jak przeleje odpowiednio dużo to nie będę odbierał tel. od tej Twojej koleżanki - bo już 3 razy dzwoniła ja Ci dam hhe a moga byc kluczyki z mojej Audi ??;p mogą - a corse się sprzeda i na mody będzie
egon0407 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 i niewidziala tej skai w środku Recaro czy jakos tak ;p :polew: :polew: :polew: czy jakoś tak - padłem :polew: :polew: :polew: to już chyba na spoty nie musisz przyjeżdżać... albo pros Mirona od razu o numer konta :polew: to już lepiej podam mu nr konta a jak przeleje odpowiednio dużo to nie będę odbierał tel. od tej Twojej koleżanki - bo już 3 razy dzwoniła ja Ci dam hhe a moga byc kluczyki z mojej Audi ??;p mogą - a corse się sprzeda i na mody będzie myślalem ze sprzedasz moja B5 i bedzie na mody do Corsy
egon0407 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 heh dobra ja zmykam spac dobranoc snijcie o S4 B8
Pucek Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 jestem Dimana nie będzie bo obiecał przeciez Kasi małe conieco to ja napiszę tak, jechałem furą Mirka, fajnie, za***iście no i jak to bywa w aucie Mirka, wygodnie, potem jechałem BLB, jaki był nasz szok gdy na budziku pokazało się 240km/h więc jak widzicie, blb nie jest taki zły, zapitala jak wściekły, no i ta szybkość odnośnie tych felg, pisałem już na ten temat z toporem, ale musiał by je kupić bez opon, bo zależy mi na 4 nowych...więc bez opon jak je sprzeda za ok 1300 zł? to musze kupić 4 opony, gdzie sztuka wyniesie mnie 450 zł, co daje praktycznie tyle co za NOWE na NOWYCH oponach TOYO no i tutaj jest ten dylemat, no i jeszcze jedno, to tylko 17'' a Egon, to jak jest wolna to okej, ja mogę dostać od niej numer? wydaje się spoko, śmiała się jak coś dowalałem, więc już mnie kocha
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 ja dopiero dotarlem(mam adr-a) thx za spota, jak tak dalej przysopujecie spam na gliwickich to i za tydzień klocek nie padnie narka
czester Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Dzieki za spota i sorry ze tak krotko Rudi a Ty co się tak opuszczasz ? to już któryś piątek z kolei no serio znów do d*py 2 zmiana i kicha ze spotu :wallbash: :wallbash: mam nadzieje ze mi wybaczysz prezesie :notworthy: bardzo żaałuję ze mnie nie było mam nadzieję ze uda sie w przyszłym tygodniu Rudi a gdzie ty pracujesz, ze ciagle druga zmiana ?
A-rek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Dzieki za spota i sorry ze tak krotko ja moge napisac dokladnie to samo nadrobienie zaleglosci zajelo mi tylko 45 min co te eS-ki sa takie tanie ta niebieska nie jest to ta w ktorej turbawki nie chodza? Diman pieknie autko wyglada ale ja bym jeszcze tylna dokladke dal w kolor :>
diman Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 witam z rana no wczoraj sie juz nie pojawilem bo jak juz pucek wspominal obiecalem co nieco mojej a niech ma cos z zycia no i oczywiscie tu macie zdjecie z jazdy puckowej moim padlem nie omieszkalem zrobic fotki :> gibam do pucka dzisiaj zobaczymy co da sie z tym ksenonem zrobic moze cos wypali albo cza bedzie nowe kupic [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 08:04_________________________________________________ Dzieki za spota i sorry ze tak krotko ja moge napisac dokladnie to samo nadrobienie zaleglosci zajelo mi tylko 45 min co te eS-ki sa takie tanie ta niebieska nie jest to ta w ktorej turbawki nie chodza? Diman pieknie autko wyglada ale ja bym jeszcze tylna dokladke dal w kolor :> tez o tym myslalem ale wydaje mi sie ze za duzo by bylo tego srebrnego troche by sie to zlalo z reszta blotnika
A-rek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 no to jak nie to to musisz wnetrza tych bocznych kratek zrobic w czerń :>
kris_kilt Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Witam I znów d*pa mialem prawie 39 stopni wczoraj , jedyne co bylem w stanie zrobic to napsiac esa do piterry , ale on tez byl w robocie z tego co wiem... ale widzę że spot wczoraj udany , mam nadzieje że frekfencja też dopisała
Rekomendowane odpowiedzi