MAJKI Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Diman coś mi sie nie wydaje że to zdjecie z 240km to z Twojego auta Wątpie żeby BLB aż tyle poleciał po drugie od kiedy ty masz na szafie 90 tyś przebiegu ? No chyba że szafa była skręcana w dół żeby Ci większa wartość przy wycenie wyszła
krolu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Coraz więcej wałków na tych gliwickich :disgust: :disgust:
Pucek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Pany, to poważnie fotka z auta Dimana, on jak to stwierdził jeszcze tyle tym autem nie jechał, mówił że najwiecej to 210 i to przed programem... najpierw jechałem autem Mirka, a potem Dimana, dopiero potem nam się przypomniało żeby zrobić fotki a od Mirka to szedł przecież więcej, więc nie wiem co to za domysły no i tak jak Diman stwierdził, właśnie do mnie jedzie :gwizdanie: ciekawe co z tego wyjdzie
krolu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 moje nowe turbo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 królu... te twoje turbo jest większe od Ciebie
krolu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 :yeah: :yeah: mówiłem, że ona mi samo ciągnie auto do przodu
czester Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Witam z rana No Diman ladnie ci to zapitala :> wszystko przez ten zderzak s-line Krolu kiedy tys to wyrezal, dzisiaj w nocy ? bo wczoraj nic sie nie chwaliles
krolu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Witam z rana No Diman ladnie ci to zapitala :> wszystko przez ten zderzak s-line Krolu kiedy tys to wyrezal, dzisiaj w nocy ? bo wczoraj nic sie nie chwaliles A myślisz dlaczego nie bylem wczoraj swoim autkiem
czester Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Witam z rana No Diman ladnie ci to zapitala :> wszystko przez ten zderzak s-line Krolu kiedy tys to wyrezal, dzisiaj w nocy ? bo wczoraj nic sie nie chwaliles A myślisz dlaczego nie bylem wczoraj swoim autkiem Myslalem, ze byles autem
krolu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Witam z rana No Diman ladnie ci to zapitala :> wszystko przez ten zderzak s-line Krolu kiedy tys to wyrezal, dzisiaj w nocy ? bo wczoraj nic sie nie chwaliles A myślisz dlaczego nie bylem wczoraj swoim autkiem Myslalem, ze byles autem od Miszki
krolu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 corsa Mirona po modach za Egonowe auto :kox: :kox:
czester Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 corsa Mirona po modach za Egonowe auto :kox: :kox: O ku...a :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Witam z rana No Diman ladnie ci to zapitala :> wszystko przez ten zderzak s-line Krolu kiedy tys to wyrezal, dzisiaj w nocy ? bo wczoraj nic sie nie chwaliles A myślisz dlaczego nie bylem wczoraj swoim autkiem Myslalem, ze byles autem od Miszki W sumie podobny że niby co ? ? ? stary nie obrażj mnie :polew:
MAJKI Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Wczorajsze głodomorki na Poczcie Polskiej
krolu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 W sumie podobny Moja legendarna S4 przyrównujesz do jakiegoś adr-a jeszcze bez kołpaków... :thumbdown: :thumbdown: [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 15:08_________________________________________________Panowie, posiedziałem dziś trochę na necie i tak jak kiedyś wspomniałem w 3.0 TFSI w nowych S4 nie ma turbosprężarek jest kompresor... jak coś to mam klika linków z opisem tego silnika... Niestety do b5 się nie zmieści.. ;(
miron78 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 corsa Mirona po modach za Egonowe auto :kox: :kox: [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 16:01_________________________________________________ Wczorajsze głodomorki na Poczcie Polskiej
Pucek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 no i po rezaniu, wszystko będzie działoło, świeciło jak należy, podejrzewam że jak czas pozwoli to w piątek na spocie zobaczycie nawet nie wierzyłem że dam radę Diman jedzie właśnie do domu, bo Kaśka znów ma smaki, a tak poważnie to zakupów się jej zachciało, no i tak zimno na dworze że rąk nie czuje, ale wszystko mamy obcykane i będzie dobrze :>
miron78 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 Diman mogłeś stanąć z pół metra w prawo - to by Cię ręka za jaja trzymała [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 16:04_________________________________________________ no i po rezaniu, wszystko będzie działoło, świeciło jak należy, podejrzewam że jak czas pozwoli to w piątek na spocie zobaczycie nawet nie wierzyłem że dam radę Diman jedzie właśnie do domu, bo Kaśka znów ma smaki, a tak poważnie to zakupów się jej zachciało, no i tak zimno na dworze że rąk nie czuje, ale wszystko mamy obcykane i będzie dobrze :> Diman nie musisz się śpieszyć do chałupy - Kaśka już nie chce - byłem u niej
Pucek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Diman mogłeś stanąć z pół metra w prawo - to by Cię ręka za jaja trzymała :polew: widzę że humory dobre
Rekomendowane odpowiedzi