Patrikos28 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Pucek ja proponuje wskaznik temperatury oleju (o ile takowego nie masz bo nie kojarzę) Sam myślę nad dwoma wskaznikami (ciśnienie doładowania turbo & temperatura oleju). Tylko to razem z innymi modami silnika .... bo do serii to nie ma większego sensu ... a sprawa modów ciągle w przemyśleniach :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 Pucek ja proponuje wskaznik temperatury oleju (o ile takowego nie masz bo nie kojarzę) Sam myślę nad dwoma wskaznikami (ciśnienie doładowania turbo & temperatura oleju). Tylko to razem z innymi modami silnika .... bo do serii to nie ma większego sensu ... a sprawa modów ciągle w przemyśleniach :gwizdanie: nie ma co mysleć - tu trzeba rezać ( jesienią, zimą się reza - wiosną, latem testuje i kiluje )
boniu Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 miron wiem ze mialem wpasc ale nie bylo kiedy ... jak porobie to co mam teraz w planach to wpadne moze uda sie pucka objechac
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 miron wiem ze mialem wpasc ale nie bylo kiedy ... jak porobie to co mam teraz w planach to wpadne moze uda sie pucka objechac żaden wyczyn - Pucka każdy robi
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 chowaj się fioletowy bo Cie widzę i nie szkoda mi będzie naprawić sobie auta z AC Bi Xenon wyrezany, cały dzień roboty, no bo to tak jest jak się zbiorą trzy pijaki Gregor, co jest tam w stronach filtra oleju, bo tam to rzęzi.... no nie powiem, wczoraj przesadziłem, ale co mogę zrobić skoro tak mnie kręci ten dźwięk suszary :kox:
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 chowaj się fioletowy bo Cie widzę i nie szkoda mi będzie naprawić sobie auta z AC Bi Xenon wyrezany, cały dzień roboty, no bo to tak jest jak się zbiorą trzy pijaki Gregor, co jest tam w stronach filtra oleju, bo tam to rzęzi.... no nie powiem, wczoraj przesadziłem, ale co mogę zrobić skoro tak mnie kręci ten dźwięk suszary :kox: [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 22:01_________________________________________________czyli Dimana fura ma swoją drugą młodość
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 nooo jeszcze te kratki w przednim zderzaku na ori black i jest mega kox naprawde teraz to ta fura jest extra duuuuuużo lepiej
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 nooo jeszcze te kratki w przednim zderzaku na ori black i jest mega kox naprawde teraz to ta fura jest extra duuuuuużo lepiej to fakt......dużo lepiej - ale kratki chyba zostawi srebrne [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 22:12_________________________________________________Diman - jeszcze jakaś bardziej efektowna fela i fura miodzio
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 a co Mirek, widziałeś się z nim dzisiaj??? kratki idą w ciemny kolor, to już pewne, no i nakłaniam go do czarnych bocznych listew od S4 na 19'' sie nie chce dać namówić
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 a co Mirek, widziałeś się z nim dzisiaj??? kratki idą w ciemny kolor, to już pewne, no i nakłaniam go do czarnych bocznych listew od S4 na 19'' sie nie chce dać namówić nie - dzisiaj nie[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 22:27_________________________________________________a jak listwy z S4 to tylko w kolor - czarne do niczego by nie pasowały
krolu Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 http://www.susya.ru/flash/fvp.swf :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 http://www.susya.ru/flash/fvp.swf :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: było w strefie śmiechu 2 min temu :gwizdanie:
krolu Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 http://www.susya.ru/flash/fvp.swf :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: było w strefie śmiechu 2 min temu :gwizdanie: wiem :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 http://www.susya.ru/flash/fvp.swf :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: było w strefie śmiechu 2 min temu :gwizdanie: wiem :polew: :polew: chciałes błysnąć
krolu Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Panowie kolega z Katowic pyta czy ktoś może zna te auto/komis ?? http://otomoto.pl/audi-a4-110km-s-line-bose-pdc-serwis-C10370652.html[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 22:33_________________________________________________ http://www.susya.ru/flash/fvp.swf :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: było w strefie śmiechu 2 min temu :gwizdanie: wiem :polew: :polew: chciałes błysnąć no myślałem, że jeszcze tam nie byłeś... też muszę zarządzić, że jak ludzie chcą napisać coś na forum to muszą wpierw PW wysłać...
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 osobiście nie nzma komisu - a co do fury - kolejny s-line :polew: tu się nie ma co rozczulać nad komisem - trzeba jechać i sprawdzać auto bo wygląda fajnie
diman Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 no wiec wrocilem do domu po rezanku fura wyglada mega kox jak dla mnie oczywiscie jutro jak umyje to wrzuce pare fotek co do tych plastikow to sie jeszcze pomysli czy pojda w czarne ale mysle ze kupie jeszcze jedne i beda w zaleznosci od nastroju i imprezy czarne i srebrne no i oczywiscie WIELKIE DZIEKI DLA PUCKA ZA WYREZANIE DLA MNIE BIXENONKA DLA MNIE JESTES WIELKI DALES RADE :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: no i oczywiscie podziekowania dla GREGORA za pomoc i wsparcie techniczne no i oczywiscie udostepnienie garazu
piterra Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam dopiero w domu :polew: :polew: :polew: :polew: Wczoraj MEGA spociszcz niech żałują Ci, którzy byli nieobecni szacun dla Tych, którzy świst turbiny cenią ponad wszystko (czytaj Pucek i Gregory) Krolu tu też napiszę Regulacja kąta wtrysku u Krola w jego rakiecie wykonane poprawnie Krolu był operatorem laptopa :decayed:
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Diman, nie przesadzaj... zbiórka na pompe ciśnienia oleju dla mojego APU, koszt to tylko 1200 zł :gwizdanie: Diman, fajnie wyglądały te światełka jak zamna jechałeś, nic nie ślepiło, a extra widok
piterra Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Pucek słyszałem że te twoje APU miało stan agonii "Cierpimy razem z Tobą" :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Rekomendowane odpowiedzi